Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angeleyes
    19. Rujan 2022. 14:05

Pozdrav cure, slatke ste s trbuščićima :) Ja sam u kućnom izdanju i kuham pa kad se malo sredim onda ću se i slikat pa pošaljem 
    Evo mislim da mi je danas 1. dan od lipnja da se normalno osjećam ujutro, baš je lijepo prohladno i paše mi. Inače nizak tlak i ne budem baš dobro kad su vrućine. Ovo je sad gušt!
    Ne objavljujem ni ja na društvenim mrežama, samo sam stavila jednu sliku da ovi ostali poznanici vide da sam trudna, da ne odjedanput kolica i beba... eto. 
    Gledam komode za bebu malo po internetu i evo ne znam što bi odabrala. Ikea mi je na kraju najbolja po izboru ali im je kvaliteta lošija. Trebam dvije komode, jedna naravno za prematanje s ladicama, a druga za ostale baby stvari. I pokušavam ih iskombinirat po visini i prostoru, ali evo trebat će vremena. Ako koja ima kakve preporuke, samo pišite!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    19. Rujan 2022. 14:08

J_Lo

Salvatore19 ja sam radila torch na svoju ruku jer imam mačku. Došli su mi negativni rez za sve, nemam antitijela. I dobro je da znam da se još malo više pripazim.

Meni je doktor rekao da su mačke najmanje krive za tu bakteriju, prije ćes dobiti od nedovoljno opranog voća i povrća. 🤷 Ja imam antitijela inače što znači da sam imala nekad u životu a vise nemam i imam imunitet. Isto imam mačke 🙈 ali torch sam radila na početku trudnoće 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ivana.s
    19. Rujan 2022. 14:24

Cure, mene zanima ima ovdje trudnica ili mama koje imaju psa u kuci? Sta mislite kako ce funkcionirati novorodence i pas?  Ili ako vec imate iskustva da podijelite 
    Radi se o njemackom ovcaru izrazito prijateljski nastrojen, dođe mi brat u posjet s dvoje djece (4g i 1,5g) - doslovno dolazili su kad je curica od sad 1,5g imala 4 mjeseca i super je funkcioniralo
    Ne znam sta da radim... nadam se da ce dobro prihvatiti, imamo i dvoriste (ne bas preveliko) a i blizu smo ceste koja je bas prometna (u ulici s vrticem, skolom i postom) pa ga pustimo samo sa zatvorenenom ogradom zbog straha, nekoliko sati na dan + setnja po pola sata, 45 min.

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

keti91
    19. Rujan 2022. 15:02

ivana.s

Cure, mene zanima ima ovdje trudnica ili mama koje imaju psa u kuci? Sta mislite kako ce funkcionirati novorodence i pas? Ili ako vec imate iskustva da podijelite
    Radi se o njemackom ovcaru izrazito prijateljski nastrojen, dođe mi brat u posjet s dvoje djece (4g i 1,5g) - doslovno dolazili su kad je curica od sad 1,5g imala 4 mjeseca i super je funkcioniralo
    Ne znam sta da radim… nadam se da ce dobro prihvatiti, imamo i dvoriste (ne bas preveliko) a i blizu smo ceste koja je bas prometna (u ulici s vrticem, skolom i postom) pa ga pustimo samo sa zatvorenenom ogradom zbog straha, nekoliko sati na dan + setnja po pola sata, 45 min.

Ja imam 2 psa isto njemacki ovcar i pekinezer
    Njemacki ovcar i pekinezerica su mi u kuci,kad odemo s njemackim kod tetke mali ima 3 god i ona.se s njim igra...
    A kad beba dodje dat cu da ju ponjusi da ipak vidi al mi nece ici van nikako..
    Iako je ovo jos beba 😂 a kao tele je 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• klarolina
    19. Rujan 2022. 15:04

BlairWaldorf

Cure evo i mene 💙 preslatke ste mi, vidjela sam sve slikice 😍
    https://ibb.co/dtB2TL7

Jao zavidim, ja tu pokušavam slikat da se ne vidi wc školjka a tebi more u pozadini <3 

• klarolina
    19. Rujan 2022. 15:19

Buhtlica, dok doktorica nije zabrinuta ne bi bila ni ja, iako razumijem, lako nekom trećem reći. A stvarno mi je žao da si naletjela na takvu budalu, reći da nešto nije ok pa 20 minuta šutjeti i ne odgovarati na pitanja je baš bezosjećajno, pa vjerujem da bih se ja rasplakala nakon što bi 2 minute morala čekati, a ne 20. 
    Angeleyes, uzeli Ikein Malm jučer, lijepa količina prostora za pohranu i taman visina za prematanje ako nisi baš jako niska, ali baš to što kažeš kvaliteta je onak, može bolje :/ mi ćemo ju obavezno ušarafiti u zid, inače mi se čini tako nestabilna da ne bi dijete stavila gore ni u ludilu. Al opet bolja opcija od trostruko skuplje namijenjene za prematanje koju ću u tu svrhu koristiti 6 mjeseci a onda željeti nešto gdje mi zapravo stane nešto stvari. Ovako s nastavkom za prematanje i pričvršćena za zid, zakon 

ivana.s
    19. Rujan 2022. 15:42

keti91

ivana.s

Cure, mene zanima ima ovdje trudnica ili mama koje imaju psa u kuci? Sta mislite kako ce funkcionirati novorodence i pas? Ili ako vec imate iskustva da podijelite
    Ne znam sta da radim… nadam se da ce dobro prihvatiti, imamo i dvoriste (ne bas preveliko) a i blizu smo ceste koja je bas prometna (u ulici s vrticem, skolom i postom) pa ga pustimo samo sa zatvorenenom ogradom zbog straha, nekoliko sati na dan + setnja po pola sata, 45 min.

Njemacki ovcar i pekinezerica su mi u kuci,kad odemo s njemackim kod tetke mali ima 3 god i ona.se s njim igra…

😂 njemacki ovcari su za mene posebna pasmina ❤jednostavno savrseni, prije sam imala dobermana ali ovo je zaista nesto posebno... Svi vlasnici nj ovcara znaju sta je ljubav - tako kaze moj suprug i zaista istina
    Ma nadajmo se najboljem iako mislim da ce tako i biti  

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

keti91
    19. Rujan 2022. 15:56

ivana.s

keti91

ivana.s

Njemacki ovcar i pekinezerica su mi u kuci,kad odemo s njemackim kod tetke mali ima 3 god i ona.se s njim igra…

😂 njemacki ovcari su za mene posebna pasmina ❤jednostavno savrseni, prije sam imala dobermana ali ovo je zaista nesto posebno… Svi vlasnici nj ovcara znaju sta je ljubav - tako kaze moj suprug i zaista istina

Oni su jako pametni samo s njima treba raditi..evo stagkm sliku bas nje 

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

keti91
    19. Rujan 2022. 15:59

ivana.s

keti91

ivana.s

😂 njemacki ovcari su za mene posebna pasmina ❤jednostavno savrseni, prije sam imala dobermana ali ovo je zaista nesto posebno… Svi vlasnici nj ovcara znaju sta je ljubav - tako kaze moj suprug i zaista istina

https://ibb.co/QM1Bdhb evo dame ❤️

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Tina0409
    19. Rujan 2022. 16:00

Cure,
    Ja se sada opet testirala jel me bas uhvatila slabost,i test na koronu pozitivan.Jel imala koja od vas koronu u trudnoći?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani