Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    19. Rujan 2022. 14:08

J_Lo

Salvatore19 ja sam radila torch na svoju ruku jer imam mačku. Došli su mi negativni rez za sve, nemam antitijela. I dobro je da znam da se još malo više pripazim.

Meni je doktor rekao da su mačke najmanje krive za tu bakteriju, prije ćes dobiti od nedovoljno opranog voća i povrća. 🤷 Ja imam antitijela inače što znači da sam imala nekad u životu a vise nemam i imam imunitet. Isto imam mačke 🙈 ali torch sam radila na početku trudnoće 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ivana.s
    19. Rujan 2022. 14:24

Cure, mene zanima ima ovdje trudnica ili mama koje imaju psa u kuci? Sta mislite kako ce funkcionirati novorodence i pas?  Ili ako vec imate iskustva da podijelite 
    Radi se o njemackom ovcaru izrazito prijateljski nastrojen, dođe mi brat u posjet s dvoje djece (4g i 1,5g) - doslovno dolazili su kad je curica od sad 1,5g imala 4 mjeseca i super je funkcioniralo
    Ne znam sta da radim... nadam se da ce dobro prihvatiti, imamo i dvoriste (ne bas preveliko) a i blizu smo ceste koja je bas prometna (u ulici s vrticem, skolom i postom) pa ga pustimo samo sa zatvorenenom ogradom zbog straha, nekoliko sati na dan + setnja po pola sata, 45 min.

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

keti91
    19. Rujan 2022. 15:02

ivana.s

Cure, mene zanima ima ovdje trudnica ili mama koje imaju psa u kuci? Sta mislite kako ce funkcionirati novorodence i pas? Ili ako vec imate iskustva da podijelite
    Radi se o njemackom ovcaru izrazito prijateljski nastrojen, dođe mi brat u posjet s dvoje djece (4g i 1,5g) - doslovno dolazili su kad je curica od sad 1,5g imala 4 mjeseca i super je funkcioniralo
    Ne znam sta da radim… nadam se da ce dobro prihvatiti, imamo i dvoriste (ne bas preveliko) a i blizu smo ceste koja je bas prometna (u ulici s vrticem, skolom i postom) pa ga pustimo samo sa zatvorenenom ogradom zbog straha, nekoliko sati na dan + setnja po pola sata, 45 min.

Ja imam 2 psa isto njemacki ovcar i pekinezer
    Njemacki ovcar i pekinezerica su mi u kuci,kad odemo s njemackim kod tetke mali ima 3 god i ona.se s njim igra...
    A kad beba dodje dat cu da ju ponjusi da ipak vidi al mi nece ici van nikako..
    Iako je ovo jos beba 😂 a kao tele je 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• klarolina
    19. Rujan 2022. 15:04

BlairWaldorf

Cure evo i mene 💙 preslatke ste mi, vidjela sam sve slikice 😍
    https://ibb.co/dtB2TL7

Jao zavidim, ja tu pokušavam slikat da se ne vidi wc školjka a tebi more u pozadini <3 

• klarolina
    19. Rujan 2022. 15:19

Buhtlica, dok doktorica nije zabrinuta ne bi bila ni ja, iako razumijem, lako nekom trećem reći. A stvarno mi je žao da si naletjela na takvu budalu, reći da nešto nije ok pa 20 minuta šutjeti i ne odgovarati na pitanja je baš bezosjećajno, pa vjerujem da bih se ja rasplakala nakon što bi 2 minute morala čekati, a ne 20. 
    Angeleyes, uzeli Ikein Malm jučer, lijepa količina prostora za pohranu i taman visina za prematanje ako nisi baš jako niska, ali baš to što kažeš kvaliteta je onak, može bolje :/ mi ćemo ju obavezno ušarafiti u zid, inače mi se čini tako nestabilna da ne bi dijete stavila gore ni u ludilu. Al opet bolja opcija od trostruko skuplje namijenjene za prematanje koju ću u tu svrhu koristiti 6 mjeseci a onda željeti nešto gdje mi zapravo stane nešto stvari. Ovako s nastavkom za prematanje i pričvršćena za zid, zakon 

ivana.s
    19. Rujan 2022. 15:42

keti91

ivana.s

Cure, mene zanima ima ovdje trudnica ili mama koje imaju psa u kuci? Sta mislite kako ce funkcionirati novorodence i pas? Ili ako vec imate iskustva da podijelite
    Ne znam sta da radim… nadam se da ce dobro prihvatiti, imamo i dvoriste (ne bas preveliko) a i blizu smo ceste koja je bas prometna (u ulici s vrticem, skolom i postom) pa ga pustimo samo sa zatvorenenom ogradom zbog straha, nekoliko sati na dan + setnja po pola sata, 45 min.

Njemacki ovcar i pekinezerica su mi u kuci,kad odemo s njemackim kod tetke mali ima 3 god i ona.se s njim igra…

😂 njemacki ovcari su za mene posebna pasmina ❤jednostavno savrseni, prije sam imala dobermana ali ovo je zaista nesto posebno... Svi vlasnici nj ovcara znaju sta je ljubav - tako kaze moj suprug i zaista istina
    Ma nadajmo se najboljem iako mislim da ce tako i biti  

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

keti91
    19. Rujan 2022. 15:56

ivana.s

keti91

ivana.s

Njemacki ovcar i pekinezerica su mi u kuci,kad odemo s njemackim kod tetke mali ima 3 god i ona.se s njim igra…

😂 njemacki ovcari su za mene posebna pasmina ❤jednostavno savrseni, prije sam imala dobermana ali ovo je zaista nesto posebno… Svi vlasnici nj ovcara znaju sta je ljubav - tako kaze moj suprug i zaista istina

Oni su jako pametni samo s njima treba raditi..evo stagkm sliku bas nje 

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

keti91
    19. Rujan 2022. 15:59

ivana.s

keti91

ivana.s

😂 njemacki ovcari su za mene posebna pasmina ❤jednostavno savrseni, prije sam imala dobermana ali ovo je zaista nesto posebno… Svi vlasnici nj ovcara znaju sta je ljubav - tako kaze moj suprug i zaista istina

https://ibb.co/QM1Bdhb evo dame ❤️

🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤

Tina0409
    19. Rujan 2022. 16:00

Cure,
    Ja se sada opet testirala jel me bas uhvatila slabost,i test na koronu pozitivan.Jel imala koja od vas koronu u trudnoći?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

buhtlica23
    19. Rujan 2022. 16:10

klarolina

Buhtlica, dok doktorica nije zabrinuta ne bi bila ni ja, iako razumijem, lako nekom trećem reći. A stvarno mi je žao da si naletjela na takvu budalu, reći da nešto nije ok pa 20 minuta šutjeti i ne odgovarati na pitanja je baš bezosjećajno, pa vjerujem da bih se ja rasplakala nakon što bi 2 minute morala čekati, a ne 20.
    Angeleyes, uzeli Ikein Malm jučer, lijepa količina prostora za pohranu i taman visina za prematanje ako nisi baš jako niska, ali baš to što kažeš kvaliteta je onak, može bolje :/ mi ćemo ju obavezno ušarafiti u zid, inače mi se čini tako nestabilna da ne bi dijete stavila gore ni u ludilu. Al opet bolja opcija od trostruko skuplje namijenjene za prematanje koju ću u tu svrhu koristiti 6 mjeseci a onda željeti nešto gdje mi zapravo stane nešto stvari. Ovako s nastavkom za prematanje i pričvršćena za zid, zakon

Ma kazem ti izasla sam od tamo na rubu zivcanog sloma sa suzama u ocima. No necu se sekirat vise. Sto je bilo bilo je. No ono sto sigurno znam da vise kod njega ne idem makar cekala 2 dana drugog doktora..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.