Da, da postoji nazalost.
Polihidraminiom je visak plodne vode. Dok je Oligohidraminiom manjak plodne vode.
Pretrage radim sve u trudnickoj ambulanti a uzv mi radi onaj ko se nade trenutno na uzv.
Tako da kad sam se vratila u trudnicku doktorica je rekla da je to gornja granica za moje tjedne.
Ali vise kod doticnog ne idem pa makar cekala do nagodinu na uzv. Jako neprofesionalan nadobudan starac kojem je krajnje vrijeme da ode u mirovinu.
Samo me isplasio bez razloga. Sto je je jucer sam pila dosta vode posto smo u radovima( krecimo) i plocice smo postavljali i od sve te prasine i toga dok sam pocistila sam stalno bila zedna. Moguce da je to razlog vece kolicine vode. Iako je u gornjoj granici on je iz toga napravio takvu struku da me jos uvijek glava boli i stomak od pregrubog pregleda.
A to njegovo ne odgovaranje na pitanje ne mogu i necu oprostiti nikako. Nikad se gore osjecala nisam. Skoro sam plakat pocela nakon sto sam 5 x pitala sta nije uredu a on i dalje suti. Uzv ne vidim. Ne moram vam ni govorit kakve sam misli imala…
Buhtlica23 zao mi je da si to prosla. Negdje sam procitala da si iz Broda, ja sam iz Osijeka i u prosloj sam trudnoci isto imala uzasna iskustva u trudnickoj ambulanti. Meni je oticala plodna voda i protoci su bili losi (los CTG) no dr je imala los dan pa me uz deranje istjerala van i tako sam ja za tjedan dana rodila pa su, da bi se zastitili, mene okrivili za stosta; napisali neistinite cinjenice na otpusno pismo (tipa da sam prvi pregled napravila u 14 tjednu a napravila sam ga u 7!!) i jos stosta.
I ja sam proplakala to izivljavanje i znam kako ti je. U Brodu u Agramu imas dr Becarevic, ja sam kod nje vodila prvu trudnocu dok je bila u Os, naruci se kod nje, po 40 min smo znale pricati i komentirati ama bas sve. Ja sad idem kod dr Marfy u Os; i ona je fantasticna, za 300 kn imam dostojanstven i bezbolan pregled gdje me ne tretiraju kao stoku jer nemam vezu kod njih.
Drzi se i na zalast ocito se moras postaviti bahato i svadljivo da bi se u TA ponasali normalno!
Ozujak 2021. - sinko jedinko
10.01.2023., stize nam seka
Da, da postoji nazalost.
Polihidraminiom je visak plodne vode. Dok je Oligohidraminiom manjak plodne vode.
Pretrage radim sve u trudnickoj ambulanti a uzv mi radi onaj ko se nade trenutno na uzv.
Tako da kad sam se vratila u trudnicku doktorica je rekla da je to gornja granica za moje tjedne.
Ali vise kod doticnog ne idem pa makar cekala do nagodinu na uzv. Jako neprofesionalan nadobudan starac kojem je krajnje vrijeme da ode u mirovinu.
Samo me isplasio bez razloga. Sto je je jucer sam pila dosta vode posto smo u radovima( krecimo) i plocice smo postavljali i od sve te prasine i toga dok sam pocistila sam stalno bila zedna. Moguce da je to razlog vece kolicine vode. Iako je u gornjoj granici on je iz toga napravio takvu struku da me jos uvijek glava boli i stomak od pregrubog pregleda.
A to njegovo ne odgovaranje na pitanje ne mogu i necu oprostiti nikako. Nikad se gore osjecala nisam. Skoro sam plakat pocela nakon sto sam 5 x pitala sta nije uredu a on i dalje suti. Uzv ne vidim. Ne moram vam ni govorit kakve sam misli imala…Buhtlica23 zao mi je da si to prosla. Negdje sam procitala da si iz Broda, ja sam iz Osijeka i u prosloj sam trudnoci isto imala uzasna iskustva u trudnickoj ambulanti. Meni je oticala plodna voda i protoci su bili losi (los CTG) no dr je imala los dan pa me uz deranje istjerala van i tako sam ja za tjedan dana rodila pa su, da bi se zastitili, mene okrivili za stosta; napisali neistinite cinjenice na otpusno pismo (tipa da sam prvi pregled napravila u 14 tjednu a napravila sam ga u 7!!) i jos stosta.
I ja sam proplakala to izivljavanje i znam kako ti je. U Brodu u Agramu imas dr Becarevic, ja sam kod nje vodila prvu trudnocu dok je bila u Os, naruci se kod nje, po 40 min smo znale pricati i komentirati ama bas sve. Ja sad idem kod dr Marfy u Os; i ona je fantasticna, za 300 kn imam dostojanstven i bezbolan pregled gdje me ne tretiraju kao stoku jer nemam vezu kod njih.
Drzi se i na zalast ocito se moras postaviti bahato i svadljivo da bi se u TA ponasali normalno!
Hej ja sam iz Os isto...
A trudnocu vodim u TA, jer je visokorizicna i doktorica mi je fenomenalna, ali znas kako tamo ide sa uzv. Ides posebno i ko te spopadne ...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bok cure!
Evo mene s pregleda. Nisu baš najsjajnije vijesti. S bebom je sve u redu, ali mi je cervis značajno skraćen. Sad je 25mm, a pred 3 tjedan bilo duplo više tako da sam sad na malo ozbiljnijem mirovanju. Bitno da sam se još jučer hvalila kako sam za vikend plesala na svadbi🤦🤦
Uff… kad imas opet pregled? Mirovanje i izbjegavaj sjedenje (najveci pritisak na cerviks).
Idući pregled mi je 10.10.
Rekla je gin da je to vjv posljednji kod nje, da ću nakon tog morati u TA.
I da nema više odnosa.
Sva sreća da sam skoro sve pokupovala na vrijeme, jer sad nema više tolko hodanja okolo😅 Ali moram priznati da me baš zateklo, očekivala sam da će sve bit super jer se ja dobro osjećam. I +11kila sam već, iako nemam velik trbuh i ne vidi se baš da sam se toliko udebljala. Očito zadržavam vodu 🤷♀️
Držim palčeve svima da nam ovo razdoblje prođe što brže i blaže!🤞💜
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ajme pa meni ginicka u ovoj trudnoci uopce ne mjeri cervix.
Cure koje ste vec rodile jel vam mjeri? Il izmjeri pa nista ne komentira vezano uz nj jer je ok.
Mene stalno nesto dolje pika, bocka, ali zbilja si ne mogu bas neki preveliki odmor priuštiti kroz dan, pa to pripisujem tome.
Svaki pregled od 12tt mi se mjeri cerviks - sondom vaginalno.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure!
Evo mene s pregleda. Nisu baš najsjajnije vijesti. S bebom je sve u redu, ali mi je cervis značajno skraćen. Sad je 25mm, a pred 3 tjedan bilo duplo više tako da sam sad na malo ozbiljnijem mirovanju. Bitno da sam se još jučer hvalila kako sam za vikend plesala na svadbi🤦🤦
Suosjećam, dijelimo sudbinu, ali ako te išta tješi meni je rečeno da duljina nije tako krucijalna koliko to da se ne otvaraš. Nema druge nego mirovati, ili kako ja to zovem strogo ljenčarenje :) dok se to još skrati pa otvori već budu nam bebani veliki i jaki, a znaš koliko žena u toj situaciji još i prenese!
Cure koje ste vec rodile jel vam mjeri? Il izmjeri pa nista ne komentira vezano uz nj jer je ok.
Mene stalno nesto dolje pika, bocka, ali zbilja si ne mogu bas neki preveliki odmor priuštiti kroz dan, pa to pripisujem tome.
Ista stvar, nije mi niti jednom mjerila cerviks. Racunam mozda kad kod pregleda sve vidi doli i opipa da nema potrebe mjerit? 🤔 nemam pojma; za 2 tjedna mi je zadnji pregled kod nje pa cu bas pitat
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Meni je do sada uvijek mjerila, kod svakog pregleda, prvo vaginalnom sondom cervix, onda preko trbuha uzv klasicno
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Pogledajte pise li vam u trudnickoj CL to vam je duljina cerviksa. Meni su mjerili jednom u 22 tt. Kazu da ne valja to previse cackati. Vise to gledaju pred kraj...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
U prvoj trudnoci mi je stalno, sad ne, bar ne komentira pa mozda i ne znaci da ne mjeri.
Napravi pregled prstima da vidi jel zatvoren i onda uzv preko trbuha.
Mjerila je samo jednom kad sam rekla da imam neka boluckanja.
Sortiraj odgovore
Najstariji