Što se tiče objavljivanja na društvenim mrežama, obzirom na dva spontana nekako se ne osjećam ugodno da objavim jer sam uvijek u nekom strahu, tako da ću do kraja to držati podalje od društvenih mreža. Situacija od ovog ljetovanja, sretnem poznanici, a ona će meni “al’ si trudna? Pa nisam ništa vidjela na instagramu” 🤦♀️
A sto se tiče korone, imala sam je prije neka 3 mjeseca, obzirom da sam je već imala i cijepila se, imala sam jako slabe simptome i jako kratko je trajalo ( 3 dana) od toga sam samo jedan dan bila bolesna s temperaturom i osjećajem slabosti. Pila sam lupocet i to je to. Čuvaj se, nadam se da ćeš i ti tako proći bez većih simptoma
Cure,
Ja se sada opet testirala jel me bas uhvatila slabost,i test na koronu pozitivan.Jel imala koja od vas koronu u trudnoći?
Ja sam jucer pitala za koronu u trudnoci iz preventive, procitaj par stranica unatrag. Rekle su cure da nije nista strasno, kao prehlada. Ti najbolje znas koliko se lose osjecas. Nazovi doktoricu i objasni situaciju, dat ce ti sigurno neku preporuku. Jedino ne znam jel treba zvati ginica il ovu opce prakse, tko tu sta sad daje i određuje.
Ako bi imala visoku temp i osjecala se bas jako lose, nazovi hitnu pa ce te usmjeriti. Odmaraj cim vise i drzim fige da prođe za dan, dva 😘
Ja sam lani bila bas jako prehlađena negde oko 30 tt, kasljala, na koronu se nisam testirala, i proslo je kroz 5 dana uz caj, magnezij, med, limun i inhalaciju onako zdravo seljacki iznad lonca vrele vode. Opcenito dosta lose podnosim te prehlade 🤢
Curke jel znate jel se KKS i OGTT moze napraviti isti dan
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Moze 😊
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ne vidim zasto pri prvom vadenju (nataste) ne bi izvukli vise bocica i odradili. Al to moras svoj lab pitat
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hej keti91, daj da te pitam jesu te ovi iz grada zvali kad si predala zahtjev za opremu, i nakon koliko? Ja im poslala na mail u subotu sve sto treba pa ne znam oce me zvati ili barem odgovoriti, cisto da znam da je sve ok 😁
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ne vidim zasto pri prvom vadenju (nataste) ne bi izvukli vise bocica i odradili. Al to moras svoj lab pitat
Pa da i ja mislim.Jel se daje i mokraca jer evo Pise da na prvo vadenje se daje i mokraca
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Bok cure!
Evo mene s pregleda. Nisu baš najsjajnije vijesti. S bebom je sve u redu, ali mi je cervis značajno skraćen. Sad je 25mm, a pred 3 tjedan bilo duplo više tako da sam sad na malo ozbiljnijem mirovanju. Bitno da sam se još jučer hvalila kako sam za vikend plesala na svadbi🤦🤦
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Pa da i ja mislim.Jel se daje i mokraca jer evo Pise da na prvo vadenje se daje i mokraca
Za ogtt ne - samo krv (tri puta).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bok cure!
Evo mene s pregleda. Nisu baš najsjajnije vijesti. S bebom je sve u redu, ali mi je cervis značajno skraćen. Sad je 25mm, a pred 3 tjedan bilo duplo više tako da sam sad na malo ozbiljnijem mirovanju. Bitno da sam se još jučer hvalila kako sam za vikend plesala na svadbi🤦🤦
Uff… kad imas opet pregled? Mirovanje i izbjegavaj sjedenje (najveci pritisak na cerviks).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
Poliklinika IVF
Sortiraj odgovore
Najstariji