Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    19. Rujan 2022. 08:11

Mare3112

snowwhite1410

Mare3112

Danas sam 29+1 ….mislim da cw me paranoju uhvatit tek kad pređem 30 tj 😂😂😂a to je uskoro

Mare3112🥰🥰pa gdje si ti ☺️🥰i mene isto sada mi je stomak sve veći beba sve snažnija ☺️se pripremaš psihički na porod 😄imaš kakve želje kako bi htjela da ti porod izgleda

Želja za porod je definitivno da bude prirodan i da ide sve kako treba da neidem na drip i da se otvaram po ps… to mi je želja i da mali izađe van ko iz šale🤣

Joj ja bih isto tako ☺️😍😍😍 da bude brz 😄

Queen_of_North
    19. Rujan 2022. 08:44

Jutro, ja sam sada 28 tjedan, tocno 28 + 5. Nastojim ne razmisljati o porodu, ali se nadam da ce sve proci sto manje bolno je moguce, brzo i da ce sve biti super  Definitivno drugacije zamisljas porod prvi put i drugi put i svaki ostali , kada si vec to prosao i kada znas kako je.. 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Queen_of_North
    19. Rujan 2022. 08:46

Queen_of_North

Jutro, ja sam sada 28 tjedan, tocno 28 + 5. Nastojim ne razmisljati o porodu, ali se nadam da ce sve proci sto manje bolno je moguce, brzo i da ce sve biti superDefinitivno drugacije zamisljas porod prvi put i drugi put i svaki ostali , kada si vec to prosao i kada znas kako je..

i nadam se da cu roditi koji dan prije termina, jer moja doktorica salje u trudnicku ambulantu u bolnicu od 40 tt, od dana kad je termin, a tamo su guzve ogromne, znala sam cekati i po cijele dane da me pregleda 10ak min, uzas

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Salvatore19
    19. Rujan 2022. 08:47

Evo i nas! 😊 
    https://ibb.co/58ppnTQ
    Taman sam sad ujutro isla odradit TORCH test, jel jos koia bila? Mene su poslali zbog onih cudnih simptoma i temp jedan dan. Nadam se da ce sve biti dobro. Macke nemam, a viruse ne znam gdje bi bas pokupila posto sam uglavnom doma. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    19. Rujan 2022. 09:36

Evo da javim gotov Ogtt, prezivila sam. Nemam gestacijski. Vrijednosti su bile prva 4,6 druga 8,2 treca 6,9
    Za 2 ttjedna kontrolasad jos na transfuziju idem vadit antitjela 😁

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

razigrana
    19. Rujan 2022. 09:39

Cure koje ste prale robicu u ostatak, na koliko ste stupnjeva oprale robicu? Jeste li odvojili tetrice, posteljinu, dekice? To je tolikoooo malo da ne znam kako cu samo robicu oprati 🤣. Poslije sam mislila staviti u susilicu.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Kokili
    19. Rujan 2022. 09:43

buhtlica23

Evo da javim gotov Ogtt, prezivila sam. Nemam gestacijski. Vrijednosti su bile prva 4,6 druga 8,2 treca 6,9

Super rezultati 😀 sve mi se cini da je cure vise strah ogtt nego poroda 😂

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Kokili
    19. Rujan 2022. 09:44

razigrana

Cure koje ste prale robicu u ostatak, na koliko ste stupnjeva oprale robicu? Jeste li odvojili tetrice, posteljinu, dekice? To je tolikoooo malo da ne znam kako cu samo robicu oprati 🤣. Poslije sam mislila staviti u susilicu.

Ja sam za 1.put sve na 40 oprala, odvojeno robicu i posteljinu.. i u susilicu posli

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

buhtlica23
    19. Rujan 2022. 09:46

Kokili

buhtlica23

Super rezultati 😀 sve mi se cini da je cure vise strah ogtt nego poroda 😂

Pa strah me bilo zbog svih dijagnoza koje imam ne treba mi jos jedna 🤣🫣 ali nije bilo tako strasno, dobila sam casu vode i casu glukoze i pila guc ovog guc onog 😁

razigrana

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

razigrana
    19. Rujan 2022. 09:53

Mislite li da trebam sve odvojiti - robicu posebno, posteljinu i dekicu posebno i tetrice posebno? Ili mogu sve prvi put to na 40? 

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.