Danas sam 29+1 ….mislim da cw me paranoju uhvatit tek kad pređem 30 tj 😂😂😂a to je uskoro
Mare3112🥰🥰pa gdje si ti ☺️🥰i mene isto sada mi je stomak sve veći beba sve snažnija ☺️se pripremaš psihički na porod 😄imaš kakve želje kako bi htjela da ti porod izgleda
Želja za porod je definitivno da bude prirodan i da ide sve kako treba da neidem na drip i da se otvaram po ps… to mi je želja i da mali izađe van ko iz šale🤣
Joj ja bih isto tako ☺️😍😍😍 da bude brz 😄
Jutro, ja sam sada 28 tjedan, tocno 28 + 5. Nastojim ne razmisljati o porodu, ali se nadam da ce sve proci sto manje bolno je moguce, brzo i da ce sve biti super Definitivno drugacije zamisljas porod prvi put i drugi put i svaki ostali , kada si vec to prosao i kada znas kako je..
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Jutro, ja sam sada 28 tjedan, tocno 28 + 5. Nastojim ne razmisljati o porodu, ali se nadam da ce sve proci sto manje bolno je moguce, brzo i da ce sve biti superDefinitivno drugacije zamisljas porod prvi put i drugi put i svaki ostali , kada si vec to prosao i kada znas kako je..
i nadam se da cu roditi koji dan prije termina, jer moja doktorica salje u trudnicku ambulantu u bolnicu od 40 tt, od dana kad je termin, a tamo su guzve ogromne, znala sam cekati i po cijele dane da me pregleda 10ak min, uzas
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Evo i nas! 😊
https://ibb.co/58ppnTQ
Taman sam sad ujutro isla odradit TORCH test, jel jos koia bila? Mene su poslali zbog onih cudnih simptoma i temp jedan dan. Nadam se da ce sve biti dobro. Macke nemam, a viruse ne znam gdje bi bas pokupila posto sam uglavnom doma.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Evo da javim gotov Ogtt, prezivila sam. Nemam gestacijski. Vrijednosti su bile prva 4,6 druga 8,2 treca 6,9
Za 2 ttjedna kontrolasad jos na transfuziju idem vadit antitjela 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure koje ste prale robicu u ostatak, na koliko ste stupnjeva oprale robicu? Jeste li odvojili tetrice, posteljinu, dekice? To je tolikoooo malo da ne znam kako cu samo robicu oprati 🤣. Poslije sam mislila staviti u susilicu.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Evo da javim gotov Ogtt, prezivila sam. Nemam gestacijski. Vrijednosti su bile prva 4,6 druga 8,2 treca 6,9
Super rezultati 😀 sve mi se cini da je cure vise strah ogtt nego poroda 😂
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cure koje ste prale robicu u ostatak, na koliko ste stupnjeva oprale robicu? Jeste li odvojili tetrice, posteljinu, dekice? To je tolikoooo malo da ne znam kako cu samo robicu oprati 🤣. Poslije sam mislila staviti u susilicu.
Ja sam za 1.put sve na 40 oprala, odvojeno robicu i posteljinu.. i u susilicu posli
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Super rezultati 😀 sve mi se cini da je cure vise strah ogtt nego poroda 😂
Pa strah me bilo zbog svih dijagnoza koje imam ne treba mi jos jedna 🤣🫣 ali nije bilo tako strasno, dobila sam casu vode i casu glukoze i pila guc ovog guc onog 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mislite li da trebam sve odvojiti - robicu posebno, posteljinu i dekicu posebno i tetrice posebno? Ili mogu sve prvi put to na 40?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji