Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    J_Lo
    19. Rujan 2022. 13:33

Baš ste slatke, evo i mene
    https://ibb.co/KWHRZgQ :) 
    Blair ja sam jučer /prekjučer podijelila na instagramu, facebook ne koristim.. Dijelim svoje veselje.. jedino sam razmišljala o tome da moja sretna vijest ne bude trigger za neke koji se možda muče s neplodnosti.. Kao što je meni bilo. Ali, pošto sam otvoreno dijelila u sredini gdje živim i to da prolazim kroz postupak, i s drugim parovima kojinsu se mučili nesebočno dijelila sve savjete i informacije, tako sam i ovu vijest podijelila. Ako imaš želju, zašto ne. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

J_Lo
    19. Rujan 2022. 13:34

Buhtlice potraži još neko mišljenje ako će ti tako biti lakše, najgore je biti u stresu :(

🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    [/url

BlairWaldorf
    19. Rujan 2022. 13:34

UrsulaBaby

BlairWaldorf ja sam mjesec dana nakon sto sam saznala da sam trudna izgasila sve drustvene mreze🙈 nekako sam se htjela povuci…
    Plus sam strogo mirovala do 4 mjeseca tako da nisam htjela da drugi budu upuceni u to, nekako sam to pokusavala ostavitit samo za sebe, decka sada vec muza haha i obitelj.
    Ali isto tako postujem kad netko stavlja. Ja sam vise onaj tip sto ne voli to dijeliti, i vec sam rekla muzu kako ne zelim kupovati balone za svaki mjesec i slikati bebu ko sto vecina radi 🤣

A mislim više ne možemo ni sakriti 🤷 nisam na Facebooku,tamo imam puno više prijatelja ali na Instagramu jesam pa tko skuzi skuzi, nisam nikakve obavijesti pisala vise je fokus bio na prelijepoj haljini koju sam nosila 🙈🤷 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

J_Lo
    19. Rujan 2022. 13:37

Salvatore19 ja sam radila torch na svoju ruku jer imam mačku. Došli su mi negativni rez za sve, nemam antitijela. I dobro je da znam da se još malo više pripazim. 

[/url

UrsulaBaby
    19. Rujan 2022. 13:40

Naravno, vise ne mozemo ni sakriti tu se slazem 😂
    Ja sam to vise uradila iz nekog straha, jer sam bila na strogom mirovanju i sad da nesto objavljujem a ne daj Boze dogodi se nesto... cisto radi toga sam tako razmisljala
    Ali hvala Bogu bebica je dobro, moj deckic je dobro al sam ostala pri tome 🙈 mada meni nema nista ljepse vidit od slike trudnice koja nosi lijepu haljinu i kad se vidi da uziva u trudnoci 🥰

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• Salvatore19
    19. Rujan 2022. 13:42

Buhtlica, nisam ni znala da postoji tako nesto kao "previse plodne vode" 😱 svakako provjeri jos kod nekoga. Gin znaju imat razlicita misljenja, nekome je to u redu, nije zabrinjavajuce, a netko bi slao u bolnicu 🤷‍♀️ pa radi lakseg sna, ja bi osla negdje u bolju kliniku privatno i neka pogledaju. 
    Blair, nisam objavljivala nista na drustvenim mrezama. Ne znam zasto, ne osjecam se ugodno. Realni dio mene kaze da sam luda, ali onaj nerealni emotivni bi najradije sve zadrzao za sebe, unutar 4 zida. Imam osjecaj da ce ljudi biti zli, imati neke zle komentare, ne svida mi se moje tijelo uopce, i ne osjecam se ugodno, pa odbijam ista objavljivati. Ne znam hocu li objaviti i kad rodim 🤣 vidjet cu kakve ce onda emocije biti. Mozda me netko samo vidi s bebom kad vec bude hodala, pa ce biti "a to...da, moje je" 🤣

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    19. Rujan 2022. 14:01

Salvatore19

Buhtlica, nisam ni znala da postoji tako nesto kao "previse plodne vode" 😱 svakako provjeri jos kod nekoga. Gin znaju imat razlicita misljenja, nekome je to u redu, nije zabrinjavajuce, a netko bi slao u bolnicu 🤷‍♀️ pa radi lakseg sna, ja bi osla negdje u bolju kliniku privatno i neka pogledaju.
    Blair,nisam objavljivala nista na drustvenim mrezama. Ne znam zasto, ne osjecam se ugodno. Realni dio mene kaze da sam luda, ali onaj nerealni emotivni bi najradije sve zadrzao za sebe, unutar 4 zida. Imam osjecaj da ce ljudi biti zli, imati neke zle komentare, ne svida mi se moje tijelo uopce, i ne osjecam se ugodno, pa odbijam ista objavljivati. Ne znam hocu li objaviti i kad rodim 🤣 vidjet cu kakve ce onda emocije biti. Mozda me netko samo vidi s bebom kad vec bude hodala, pa ce biti "a to…da, moje je" 🤣

Da, da postoji nazalost.
    Polihidraminiom je visak plodne vode. Dok je Oligohidraminiom manjak plodne vode.
    Pretrage radim sve u trudnickoj ambulanti a uzv mi radi onaj ko se nade trenutno na uzv.
    Tako da kad sam se vratila u trudnicku doktorica je rekla da je to gornja granica za moje tjedne. 
    Ali vise kod doticnog ne idem pa makar cekala do nagodinu na uzv. Jako neprofesionalan nadobudan starac kojem je krajnje vrijeme da ode u mirovinu.
    Samo me isplasio bez razloga. Sto je je jucer sam pila dosta vode posto smo u radovima( krecimo) i plocice smo postavljali i od sve te prasine i toga dok sam pocistila sam stalno bila zedna. Moguce da je to razlog vece kolicine vode. Iako je u gornjoj granici on je iz toga napravio takvu struku da me jos uvijek glava boli i stomak od pregrubog pregleda.
    A to njegovo ne odgovaranje na pitanje ne mogu i necu oprostiti nikako. Nikad se gore osjecala nisam. Skoro sam plakat pocela nakon sto sam 5 x pitala sta nije uredu a on i dalje suti. Uzv ne vidim. Ne moram vam ni govorit kakve sam misli imala...

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

ivana.s
    19. Rujan 2022. 14:04

Blair ja takoder nista oko trudnoce nisam stavljala na drustvene mreze niti ne mislim, kao ni moj suprug, samo cemo podijeliti sretnu vijest o porodu, a slike definitivno ne do skoro godinu dana. Zelim imati neku privatnost i sigurnost. 

Tina0409 samo odmarati i sve ce biti ok, bitno da je jedna crtica na testu. Ja bila prehladena prije cca 2,5tj. 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

buhtlica23
    19. Rujan 2022. 14:05

J_Lo

Buhtlice potraži još neko mišljenje ako će ti tako biti lakše, najgore je biti u stresu :(

Ma druga doktorica, ona koja je bila u bolnickoj je rekla da se to gornja granica za moje tjedne. Nije dizala nikakvu paniku.
    Samo mi ju je taj doktor napravio jer mi 20 minuta nije odgovorio na pitanje i onda konacno dok je odgovorio napravio paniku kao da je smak svijeta. Naravno nije dobro da je imam previse niti premalo ali je u granicama.  Afi mi je trenutno 20.63 -90 centila.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    19. Rujan 2022. 14:05

Pozdrav cure, slatke ste s trbuščićima :) Ja sam u kućnom izdanju i kuham pa kad se malo sredim onda ću se i slikat pa pošaljem 
    Evo mislim da mi je danas 1. dan od lipnja da se normalno osjećam ujutro, baš je lijepo prohladno i paše mi. Inače nizak tlak i ne budem baš dobro kad su vrućine. Ovo je sad gušt!
    Ne objavljujem ni ja na društvenim mrežama, samo sam stavila jednu sliku da ovi ostali poznanici vide da sam trudna, da ne odjedanput kolica i beba... eto. 
    Gledam komode za bebu malo po internetu i evo ne znam što bi odabrala. Ikea mi je na kraju najbolja po izboru ali im je kvaliteta lošija. Trebam dvije komode, jedna naravno za prematanje s ladicama, a druga za ostale baby stvari. I pokušavam ih iskombinirat po visini i prostoru, ali evo trebat će vremena. Ako koja ima kakve preporuke, samo pišite!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.