Hej cure,
Vidim puno lijepih stomacica,beka tako i ostane.❤️
Mene bas prehlada uhvatila,grlo,začepljen nos i slabost.Jučer se testirala na koronu negativna.Sad samo odmarati,puno tekućine i nadoći ću već.💪🏻
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Mislite li da trebam sve odvojiti - robicu posebno, posteljinu i dekicu posebno i tetrice posebno? Ili mogu sve prvi put to na 40?
Ja sam tetrice prala s robicom, na 40. Susila sam na zraku, i poslije opeglala sve. Dekicu sam odvojeno prala, jer pisalo je da ne smije na centrifugu, pa sam stavila na program za vunu. Uglavnom sam pratila sto pise na etiketama 🤷♀️
Stavila sam dvaput ispiranje jedino, bez omeksivaca.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Mislite li da trebam sve odvojiti - robicu posebno, posteljinu i dekicu posebno i tetrice posebno? Ili mogu sve prvi put to na 40?
svakako bih odvojila dekicu jer je delikatniji materijal. a za ovo ostalo, ja sam potpuni freak pa sve bih oprala na 60 ili na 90, ovisi o kvaliteti materijala, naravno posljie susila na sunce i peglom... hehe, volim znat da je sve bas bas super cisto
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Nikako sliku stavit 😂
https://ibb.co/94bTYrq tu smo 😍
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cure evo i mene 💙 preslatke ste mi, vidjela sam sve slikice 😍
https://ibb.co/dtB2TL7
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure kakve ste s drustvenim mrežama, jel stavljate trudničke slike ? Mene nekako sve teže odoljeti ... Jedna poznanica stavila story neki dan sa bebicom, nisam ni znala da je bila trudna, kaze ona da se osjećala ugodnije ne objavljivati.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure evo mene konacno gotova sa pretragama. Bebica ima 1153 g +/-168g.
Naravno kod mene ne moze sve proc glatko tako nije ni ovaj put OGtt je kao dobar, ali imam visak plodne vode. Naravno doktor koji mi je radio uzv je cisti retard i ne zelim ga vidjeti vise nikad u zivotu. Kaze sve je to dobro ali nista dobro nije. Ja pitam sta nije uredu on suti i tako 4-5 x. Doslo mi je da mu opalim samar. Po njegovom imam visak plodne vode. Otisla kod doktorice, kaze ona to je gornja granica za te tjedne nista strasno. Eto i sad ti budi pametan. Dosta mi je ovog dana .
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure evo mene konacno gotova sa pretragama. Bebica ima 1153 g +/-168g.
Naravno kod mene ne moze sve proc glatko tako nije ni ovaj put OGtt je kao dobar, ali imam visak plodne vode. Naravno doktor koji mi je radio uzv je cisti retard i ne zelim ga vidjeti vise nikad u zivotu. Kaze sve je to dobro ali nista dobro nije. Ja pitam sta nije uredu on suti i tako 4-5 x. Doslo mi je da mu opalim samar. Po njegovom imam visak plodne vode. Otisla kod doktorice, kaze ona to je gornja granica za te tjedne nista strasno. Eto i sad ti budi pametan. Dosta mi je ovog dana .
O Boze pa kakav je to doktor? Pa sta ne objasni ako vec 4-5 puta tako kaze.. Obavezno idi jos negdje po misljenje.. Ne sekiraj se💞 Provjeri na 10 strana ako treba, al ne ostaj samo na misljenju takvog pametnog strucnjaka
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
BlairWaldorf ja sam mjesec dana nakon sto sam saznala da sam trudna izgasila sve drustvene mreze🙈 nekako sam se htjela povuci...
Plus sam strogo mirovala do 4 mjeseca tako da nisam htjela da drugi budu upuceni u to, nekako sam to pokusavala ostavitit samo za sebe, decka sada vec muza haha i obitelj.
Ali isto tako postujem kad netko stavlja. Ja sam vise onaj tip sto ne voli to dijeliti, i vec sam rekla muzu kako ne zelim kupovati balone za svaki mjesec i slikati bebu ko sto vecina radi 🤣
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
Nista ne stavljam na društvene mreže odkad sam trudna,tako ce i ostat uopce ne namjeravam stavljati nikakve slike kad dodju bebe,a bas mi se ne svidja kad stavljaju bebe po cijeli dan na Instagram sve mi je to bezveze,al tako ja mislim.Inace prije sam voljela tu i tamo staviti slikicu dok nisam bila trudna mozda jednom u pola godine
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji