Cure evo da javim da idem doma, u ponoc dobila 4. Tj zadnju injekciju dexamethasona za sazrijevanje pluca maleckoj, tablete za daljnju terapiju dok ne udem u termin i sutra se javiti svojoj dr na pregled i strogo mirovanje
Super, sada odmaranje sto vise, i bit ce sve uredu 🙂
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sad citam o epiduralnoj i ni sama nisam pametna uzet je ili ne. Strah me tog uboda u kicmu jer i ovako mi je kicma u vritu bas imam bolove u donjem djelu leda.
A pise i da produzava porod 🫣🧐
A opet cula sam super iskustava a i groznih. Poznanica jedna dobila epi trajala joj 10 min i 3 dana nije noge osjecala….
A ova dobra frendica primila epi i odspavala 2 h.
A ja jos i ne znam oce bit carski ili prirodni porod.
A ako bude carski isto ne znam koju anesteziju uzet. Malo me vec hvata panika 😞
Carski ide u općoj anesteziji onda kad je hitni carski ili je trudnica alergična na lijek koji se daje u spinalnoj anesteziji ili se boji spinalne anestezije. (Neke žene se boje uboda u kičmu, a neke se uplaše kad shvate da ne osjete donji dio tijela)
Ako bude vaginalni porod, uzet ću epiduralnu analgeziju. Ako bude carski, neka odluče doktori jesam li za spinalnu ili opću anesteziju..
👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 38 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Hvala cure na iskustvima. U prvoj trudnoci sam bila prehlađena i simptomi su onda ugl isti, nema razlike.
Vecinom nas zna uhvatiti prehlada cim dođe do promjene vremena pa necemo onda dramiti 😂
Cure evo da javim da idem doma, u ponoc dobila 4. Tj zadnju injekciju dexamethasona za sazrijevanje pluca maleckoj, tablete za daljnju terapiju dok ne udem u termin i sutra se javiti svojoj dr na pregled i strogo mirovanje
Budem, moram🥰 Izdrzati cemo curka i ja to🥰
Jos jednom od srca hvala svima na podrsci i ohrabrenju zadnjih dana💞 Divne ste💞
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Ja sad citam o epiduralnoj i ni sama nisam pametna uzet je ili ne. Strah me tog uboda u kicmu jer i ovako mi je kicma u vritu bas imam bolove u donjem djelu leda.
A opet cula sam super iskustava a i groznih. Poznanica jedna dobila epi trajala joj 10 min i 3 dana nije noge osjecala….
Carski ide u općoj anesteziji onda kad je hitni carski ili je trudnica alergična na lijek koji se daje u spinalnoj anesteziji ili se boji spinalne anestezije. (Neke žene se boje uboda u kičmu, a neke se uplaše kad shvate da ne osjete donji dio tijela)
Ako bude vaginalni porod, uzet ću epiduralnu analgeziju. Ako bude carski, neka odluče doktori jesam li za spinalnu ili opću anesteziju..
Da ali mene je bas strah tog uboda u kicmu 😞
A ako i bude carski i prezivim tu spinalnu, ako se nesto zakomplicira svakako te uspavaju potpuno. Kad sam lezala u bolnici bili su jednoj zeni ti anesteziolozi i tako su joj rekli. Ugl rekli su da ima i dobre i lose stvari i jedna i druga. Najgora stvar kod opce je sto bebu ne vidis odma i ne dobijes je dok ne dodes sebi skroz.
A kod spinalne postoji mogucnost da ti noge utrnu i da ih ne osjetis jos par dana. I bol na mjestu uboda se moze osjetiti slicno kao isijas. Tako je ta anesteziologija rekla toj zeni sto je imla blizance i puko joj vodenjak u 33 tt... Nekako se nadam prirodnom porodaju iako je velika vjerojatnost da cu zavrsiti na carskom. A ako bude tako nek dr preporuci sta cemo...
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Da ali mene je bas strah tog uboda u kicmu 😞
A ako i bude carski i prezivim tu spinalnu, ako se nesto zakomplicira svakako te uspavaju potpuno. Kad sam lezala u bolnici bili su jednoj zeni ti anesteziolozi i tako su joj rekli. Ugl rekli su da ima i dobre i lose stvari i jedna i druga. Najgora stvar kod opce je sto bebu ne vidis odma i ne dobijes je dok ne dodes sebi skroz.
A kod spinalne postoji mogucnost da ti noge utrnu i da ih ne osjetis jos par dana. I bol na mjestu uboda se moze osjetiti slicno kao isijas. Tako je ta anesteziologija rekla toj zeni sto je imla blizance i puko joj vodenjak u 33 tt… Nekako se nadam prirodnom porodaju iako je velika vjerojatnost da cu zavrsiti na carskom. A ako bude tako nek dr preporuci sta cemo…
Da, ja pricam o normalnim situacijama i di je sve ok i s tobom i sve. Slazem se da najbolje popricati tamo (ako dode do toga) i poslusati njihov savjet.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Budem, moram🥰 Izdrzati cemo curka i ja to🥰
Jos jednom od srca hvala svima na podrsci i ohrabrenju zadnjih dana💞 Divne ste💞
Bravo, jako mi je drago zbog vas ❤❤ ohrabrenja i podrske uvijek trebamo imati jedna za drugu (bar ovako online)😃
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Odlicno! Sretno dalje!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Odlično, puno je lakše mirovati kod kuće. Sad samo pozitivan stav i tjedni će proći! Držite se ti i malecka
Uhh naravno, doma je doma, pa je sve lakse pregurati🥰
Cure koje ste vec dulje vrijeme na mirovanju, ili strogom mirovanju, kako rjesavate probleme s bolovima u kukovima od lezanja? Mene evo ova 3 dana kako sam bila samo krevet u bolnici onako nit na jednu nit na drugu stranu, na leda opet ne smijem.. Kako si olaksavate tegobe uzrokovane lezanjem?
Nisam naviknula bas lezati i uvijek sam bila u pokretu koliko bi se dobro osjecala pa mi je malo sok za tijelo sad ovako lezanje citave dane.. Pa pliz savjet i koju pametnu rijec🙏🏻☺️
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Sortiraj odgovore
Najstariji