Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    UrsulaBaby
    17. Rujan 2022. 12:17

Hvala vam na odgovorima ❤️ ja sam iz BiH i trazila  sam baby watcher i narucila iz Hrvatske i doci ce tek za nekoliko dana. Kakva su vasa iskustva s njim?
    Bojim se iskreno i njega, muz mi govori da ga strah ako ne bude bas "kvalitetan" i ne bude dobro radio da cu si jos gore napravit 😂
    Jer cijelu trudnocu imam srecom malih problema, ali stalno je nesto.. Prvo hematom strogo mirovanje sada niska posteljica i mirovanje.. Pa sam sad za bebine pokrete isto zabrinuta 🙈

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• ribic
    17. Rujan 2022. 12:29

Ivana.S Mi cemo aquascale s postoljem. Ima termometar i vagu. Sve ovisi imas li mjesta za kadicu ili trebas sklopivu (ima i takvih), imas li stol na koji ces ju staviti (ili vesmasinu ili ti ok cucat pod tusem i sl.) pa ti onda ne treba postolje. Pa da li ti bitno vaganje ili ces to s patronaznom. U svakom slucaju koju god da uzmes lakse ce ti bit ak ima umetak za novorodence pa da ne moras cijelo vrijeme bebu u rukama drzat jos.
    Ursulababy Od kad osjecam pokrete nisam imala potrebu za babywatcherom. To mi imalo samo smisla dok ih nisam osjecala. Lezanje na bok, secer ili malo prodrmat rukama trbuh najcesce aktivira bebicu i pokrete.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    17. Rujan 2022. 12:32

Chicco su veci (i zato bolji). Vir znaju bit problematicni za vaginalni porod jer se zaljepe za konce dolje 😏
    Ursula i da, normalno je da su nekad aktivniji, a nekad ne. Mene znaju tri dana lupat pa onda par dana samo par puta dnevno nes malo. Mislim cim te lupi znaci bi ti babywatcher pokazao srceko pa ne znam koliko imas potrebe za time i kakve ce ti prednosti donjeti.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• inesss
    17. Rujan 2022. 12:33

ribic

Ivana.SMi cemo aquascale s postoljem. Ima termometar i vagu. Sve ovisi imas li mjesta za kadicu ili trebas sklopivu (ima i takvih), imas li stol na koji ces ju staviti (ili vesmasinu ili ti ok cucat pod tusem i sl.) pa ti onda ne treba postolje. Pa da li ti bitno vaganje ili ces to s patronaznom. U svakom slucaju koju god da uzmes lakse ce ti bit ak ima umetak za novorodence pa da ne moras cijelo vrijeme bebu u rukama drzat jos.
    UrsulababyOd kad osjecam pokrete nisam imala potrebu za babywatcherom. To mi imalo samo smisla dok ih nisam osjecala. Lezanje na bok, secer ili malo prodrmat rukama trbuh najcesce aktivira bebicu i pokrete.

Vidim da smo obe na ivf i s niskim amh i na kraju dvojceki 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• ribic
    17. Rujan 2022. 12:43

inesss

ribic

Ivana.SMi cemo aquascale s postoljem. Ima termometar i vagu. Sve ovisi imas li mjesta za kadicu ili trebas sklopivu (ima i takvih), imas li stol na koji ces ju staviti (ili vesmasinu ili ti ok cucat pod tusem i sl.) pa ti onda ne treba postolje. Pa da li ti bitno vaganje ili ces to s patronaznom. U svakom slucaju koju god da uzmes lakse ce ti bit ak ima umetak za novorodence pa da ne moras cijelo vrijeme bebu u rukama drzat jos.
    UrsulababyOd kad osjecam pokrete nisam imala potrebu za babywatcherom. To mi imalo samo smisla dok ih nisam osjecala. Lezanje na bok, secer ili malo prodrmat rukama trbuh najcesce aktivira bebicu i pokrete.

Vidim da smo obe na ivf i s niskim amh i na kraju dvojceki

Da. Nama jedine dve ok za transfer i evo ih lupkaju u busici 💗💗

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

ivana.s
    17. Rujan 2022. 13:07

ribic

Ima Baby Center? Imam mjesta, netreba mi sklopiva. Ma voljela bi takvu s vagom... 😃 hvala ti 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

ivana.s
    17. Rujan 2022. 13:11

ivana.s

ribic

Ima Baby Center? Imam mjesta, netreba mi sklopiva. Ma voljela bi takvu s vagom… 😃 hvala ti

Evo googlala sam, ima jupiii!!! 🥳😂  

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

J_Lo
    17. Rujan 2022. 13:27

Tu s vagom je kupila frendica, sad će mi je dati. Ali je rekla da se ne isplati jer ju je koristila vrlo kratko i beba ju je brzo prerasla. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• klarolina
    17. Rujan 2022. 13:58

Ana_

Tina0409

J_Lo

Kad vidim koliko ste već pripremljene, počne me hvatati panika 😂 ali, dobro termin je 30.1. Pa se nadam se mi neće vrijeme pobjeći..

.

Ja neću kupovati komodu za presvlačenje, nego na svoju staviti onu podlogu samo, naljepiti onom čičak trakom. Tako je frendica napravila i super je poslužilo.

.

Za strije isto mažem Bio oil, imam i bademovo ulje obično. Mažem jednom do dva put dnevno guzu, trbuh i grudi. Za sada ništa ali nije mi se još ništa puno rastegnulo.

.

Bila sam na pregledu, curica je super ima 370g, sve je uzela sebi, ja sam se u mjesec dana 30dkg zdebljala.. Normalno jedem, nemam neke cravings.. Doktorica je rekla da što se nje tiče pošto je beba dobro i raste da nije toliko bitno da se ja debljam, da ima vremena. Od početka trudnoće sam uhvatila 3 kg. Mislila sam da će prigovarat kad sam se izvagala, ali ništa.. Pretpostavljam da je to onda sve ok.
    Evo šefice, uspjeli smo uhvatiti prstić
    https://ibb.co/nwTLYZg
    .

Moja mala se zadnji put na pregledu hvatala za glavu.😂😂
    A dobra si samo 3 kg,ja dobila već 5 kg…

Ovaj moj se sakrio glavom u posteljicu, uspjeli smo vidjet uho, i obrise nosa i oka 😂
    Joj, nemojte o kilama, ja na +8, ali vjerujem I da mirovanje ima svoje prste u tome, mirujem skoro cijelu trudnoću 🤷🏼‍♀️

O igra ulogu itekako, mirujem koja 2 mjeseca i u tom periodu skoro 5kg 😅 a prva 3-4mj skoro ništa, možda ukupno kilu i pol. Ok, naravno da se sad dobiva vise nego na samom početku ali svejedno ogromna razlika, a nije da samo lezim i zderem 

• klarolina
    17. Rujan 2022. 14:10

J_Lo

Tu s vagom je kupila frendica, sad će mi je dati. Ali je rekla da se ne isplati jer ju je koristila vrlo kratko i beba ju je brzo prerasla.

Tak si i ja nekako mislim koliko je isplativo. Najradije bih uzela sklopivu makar imam mjesta, bila u lesnini ali su ju rasprodali. Dovoljno je velika da ju možemo dulje koristiti i samo za početak nastavak za novorođenče, vidjela sam neki mrežasti koji mi se bas svidio. Iako kad sam vidjela taj nastavak imala sam genijalnu ideju kupiti samo njega i staviti ga u umivaonik jer je stvarno jako velik, iako ne znam koliko je to pametno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.