Pavoliceva vam je jeftinija u Lidlu. A iduci tjedan je i na akciji.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pitanje - gdje kupiti najlonke/hulahopke za trudnice? U DM-u je preskupo :/
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure jeste krenuli s pranjem robice evo meni jos mjesec dana a ja jos nikako da krenem..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pitanje - gdje kupiti najlonke/hulahopke za trudnice? U DM-u je preskupo :/
Ja sam uzela grilonke na Zalandu. 2 kom za cca 125 kn
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure jeste krenuli s pranjem robice evo meni jos mjesec dana a ja jos nikako da krenem..
Mi smo tu negdje s terminom🥰 par dana razlike. U kojoj ces bolnici ako si iz Zg?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Mi smo tu negdje s terminom🥰 par dana razlike. U kojoj ces bolnici ako si iz Zg?
Iz Sl Broda sam..😊
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Cure, sinoć nisam mogla spavati i potrošila određenu svotu po web shopovima na benkice, kombinezoncice, kapice, svašta nešto. E sad, ja sam sve uzimala veličinu 56 jer mi svi kažu da klinci rijetko stvarno počnu s brojem 50 i prerastu ga ono, sutradan. Što vi mislite po tom pitanju, koju veličinu uzeti i kako uopće procijeniti koliko toga treba?
Cure koje ste preboljele koronu u trudnoci. Jel bilo nekih jakih simptoma, cime ste si olaksale itd. Kako ste s redovnim pregledom u tom periodu itd.
Sve je vise toga opet, pa cisto da cujem kako ste si pomogle. Nadam se da ce nas zaobici, stvarno nebi htjela drame s tim tamo oko poroda 😑.
Cure, sinoć nisam mogla spavati i potrošila određenu svotu po web shopovima na benkice, kombinezoncice, kapice, svašta nešto. E sad, ja sam sve uzimala veličinu 56 jer mi svi kažu da klinci rijetko stvarno počnu s brojem 50 i prerastu ga ono, sutradan. Što vi mislite po tom pitanju, koju veličinu uzeti i kako uopće procijeniti koliko toga treba?
Meni se prvo dijete rodilo s 3600 i bila je duga 52 cm i 56 je nosila nista manje od toga,nakon malo vremena je prerasla 56
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji