Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    18. Rujan 2022. 13:23

Lavendera

Uhh naravno, doma je doma, pa je sve lakse pregurati🥰
    Cure koje ste vec dulje vrijeme na mirovanju, ili strogom mirovanju, kako rjesavate probleme s bolovima u kukovima od lezanja? Mene evo ova 3 dana kako sam bila samo krevet u bolnici onako nit na jednu nit na drugu stranu, na leda opet ne smijem.. Kako si olaksavate tegobe uzrokovane lezanjem?
    Nisam naviknula bas lezati i uvijek sam bila u pokretu koliko bi se dobro osjecala pa mi je malo sok za tijelo sad ovako lezanje citave dane.. Pa pliz savjet i koju pametnu rijec🙏🏻☺️

Nema tu bas pomoci, meni nekad pomogne jastuk izmedu nogu (od koljena na dolje). I izmjenjivati strane lezanja. Kad bas ne mogu izdrzati legnem 5 min na ledima, ili malo prosetam po kuci.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• tomy28
    18. Rujan 2022. 13:38

Još jedna zimska trudnica termin 13.12.. Da se nadovežem na epiduralnu u prvoj trudnoći sam je sama tražila i nisam se pokajala u šla u rađaonu u 9h rodila u 14h, da kazem da se uzasno bojim igle i svega toga ali nisam niti osjetila ubod niti sam imala kakvih posljedica. I sada sam svom dr rekla da je želim i u drugoj trudnoći. Sretno svim trudnicama 🥰

Tina0409
    18. Rujan 2022. 13:49

Lavendera bitno da je sad sve ok, a kod kuće će ti biti lakše barem u svom okruženju nego u bolnici.
    Mene od jučer uhvatila neka grlobolja.🤦🏼‍♀️
    Nije ni čudo kakvo je vrijeme ludo.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

Mareeeee3112
    18. Rujan 2022. 14:01

Bok cure nadam se da ste sve ok ...pratim Vas koliko mogu evo ušla u 30 tj...jeste svjesne da za nekih par tj već će neke biti mame 😅😅😅♥️🙊🙊🙊 ajme ja sam još u soku kako brzo vrijeme leti

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

ancy2010
    18. Rujan 2022. 14:08

buhtlica23

Inna_92

buhtlica23

Ja sad citam o epiduralnoj i ni sama nisam pametna uzet je ili ne. Strah me tog uboda u kicmu jer i ovako mi je kicma u vritu bas imam bolove u donjem djelu leda.
    A pise i da produzava porod 🫣🧐
    A opet cula sam super iskustava a i groznih. Poznanica jedna dobila epi trajala joj 10 min i 3 dana nije noge osjecala….
    A ova dobra frendica primila epi i odspavala 2 h.
    A ja jos i ne znam oce bit carski ili prirodni porod.
    A ako bude carski isto ne znam koju anesteziju uzet. Malo me vec hvata panika 😞

Carski ide u općoj anesteziji onda kad je hitni carski ili je trudnica alergična na lijek koji se daje u spinalnoj anesteziji ili se boji spinalne anestezije. (Neke žene se boje uboda u kičmu, a neke se uplaše kad shvate da ne osjete donji dio tijela)

Ako bude vaginalni porod, uzet ću epiduralnu analgeziju. Ako bude carski, neka odluče doktori jesam li za spinalnu ili opću anesteziju..

Da ali mene je bas strah tog uboda u kicmu 😞
    A ako i bude carski i prezivim tu spinalnu, ako se nesto zakomplicira svakako te uspavaju potpuno. Kad sam lezala u bolnici bili su jednoj zeni ti anesteziolozi i tako su joj rekli. Ugl rekli su da ima i dobre i lose stvari i jedna i druga. Najgora stvar kod opce je sto bebu ne vidis odma i ne dobijes je dok ne dodes sebi skroz.
    A kod spinalne postoji mogucnost da ti noge utrnu i da ih ne osjetis jos par dana. I bol na mjestu uboda se moze osjetiti slicno kao isijas. Tako je ta anesteziologija rekla toj zeni sto je imla blizance i puko joj vodenjak u 33 tt… Nekako se nadam prirodnom porodaju iako je velika vjerojatnost da cu zavrsiti na carskom. A ako bude tako nek dr preporuci sta cemo…

Ja se bojim opce, tog buđenja i da nemas kontrolu..kad sam išla na pregled kod orl zbog vađenja krajnika pitala sam može li lokalna anestezija samo da ne bude opća😅
    Meni je spinalna bila super, nisam osjetila ubod, osjećaj u nogama mi se vratija nakon 2-3 sata i nisam kasnije imala nikakve posljedice tipa glavobolja, bol u leđima..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• inesss
    18. Rujan 2022. 14:08

Mare3112

Bok cure nadam se da ste sve ok …pratim Vas koliko mogu evo ušla u 30 tj…jeste svjesne da za nekih par tj već će neke biti mame 😅😅😅♥️🙊🙊🙊 ajme ja sam još u soku kako brzo vrijeme leti

Mare jesi ti sto spremilaaa

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Mareeeee3112
    18. Rujan 2022. 14:14

inesss

Mare3112

Bok cure nadam se da ste sve ok …pratim Vas koliko mogu evo ušla u 30 tj…jeste svjesne da za nekih par tj već će neke biti mame 😅😅😅♥️🙊🙊🙊 ajme ja sam još u soku kako brzo vrijeme leti

Ajme nisam još...evo drugi tj torbu spremam 🤰🙊🙊🙊🙊 imam nesto robice  kinderbet I komoda spremni .... kolica imam ...kadica imam, ugl sve veliko imam ...🙊😅ali baš sa spremanjem krecem drugi tj

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• inesss
    18. Rujan 2022. 14:16

Mare3112

inesss

Mare3112

Ajme nisam još…evo drugi tj torbu spremam 🤰🙊🙊🙊🙊 imam nesto robice kinderbet I komoda spremni …. kolica imam …kadica imam, ugl sve veliko imam …🙊😅ali baš sa spremanjem krecem drugi tj

Pa to znaci da je sve spremno ovo ostalo su sitnice

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

ivana.s
    18. Rujan 2022. 14:47

Mare3112

Meni od 20 tt vrijeme leti brzinom munje 🙉

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

BlairWaldorf
    18. Rujan 2022. 15:08

Cure pozdrav s plaže. Ja sam nauljila noge i lovim jos te zrake sunca ☀️ uskoro krećemo sa krečenjem, ja ću to vjerojatno izbjeći a onda ja nastupam kod usminkavanja stana i koordinaciju sto ćemo mi kupiti a sto family. Veselim se jeseni, ulasku u 3 tromjesečje 😍 pod must mi je nabaviti jastuk za spavanje, to ću prvo 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.