Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    16. Rujan 2022. 16:06

Evo i mene danas iz sopinga! Kupila sam kos za pelene (u babycentru imaju 20% na koseve i kazete ako imate njihovu karticu), stokke kadicu (bilo mi je bitno da se sklapa zbog prostora), paket chicco ulozaka, mrezaste gacice, mekanu prematalicu jer imam komodu na koji cu ju stavit, toplomjer, i neke jos kreme za guzu, tetrice i tak.

Zanima me sto je s aspiratorima za nos? Ponudili su mi neki na usisavac, pa sam se zgrozila haha. Ni nemam takav usisavac 🤣 uzela bi neki na baterije, ali koji su dobri? 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lavendera
    16. Rujan 2022. 18:00

Lonmi

Nervozno jedem cips i razmisljam o tim bh kontrakcijama. Pa ja to nisam uopce osjetila prvi put. Samo sto sam onda lezala, a sad sam ko zvrk. Rodila sam inducirano, s dripom i znam onu bol, ali ova stezanja i to nemam pojima.
    Ponekad mi se javi kao neki osjecaj pritiska, a trbuh je tvrd sam po sebi. Nadam se da necu osjetiti ni ovaj put. Ja to sve sta zaboli pomislim da je zbog pokreta, bol u leđima jer stalno jurim za malom itd. Ocito to krece iza 30 tt? 😬
    Mislim ako su normalna pojava u trudnoci onda nebi smjele biti uzrok otvaranja.
    Ajme bolnica, tog me najvise strah. Znaci i ako se primi sva ta terapija ide se kuci? Ja mislila da te onda drze dolje do poroda i prate.
    Lavendera ne brini, idemo sve skupa do kraja. Mogu misliti kako ti je bez male, ja bi plakala, nikad se nismo odvojile tako. Rodila si sa 38+5 prirodno?

Da, prvu curku 38+5 prirodno, trudovi krenuli spontano i bez dripa bez icega, sto se tog poroda a i trudnoce tice mogu stvarno reci da sam bila sretnica i blagoslovljena da je bilo tako. Muz je na terenu pa je dobio 1 dan da nas vidi, ima jos 2 tjedna terena pa cemo se do tad nas dvije kod mojih smjestiti da mi pomognu zbog curke. Ona kuzi da sad i mene nema i slabo i jede i trazi me, pa mi ju mama danas dala na video onda mi se srce slomilo, vidjela me i pocela plakat vice dodi mama.. Isplakala sam se ko kisna godina a nastojim se smiriti zbog druge curke.. Prvu trudnocu a i ovu sam sve normalno radila, nisam se preforsirala nit ista. 3 dana pred prvi porod ja sam na koljenima ribala plocice u kuci sto se macka usla i popisala, radili fasadu ja skupljala smece za radnicima🤣 Sad sam isto sve sto sam mogla sama radila i raspodjelila si koliko bi se kad dobro osjecala. Kad mi se dalo radila sam polagano, kad mi se nije dalo sve 4 u zrak i ima dana za pocistit, pospremit itd..

Hvala vam cure svima na podrsci, koliko god se ne poznajemo osobno uvijek puno znaci kada znas da netko s druge strane posta navija za tebe i da sve bude dobro i bodri te💞 Od srca vam hvala💞
    Za sad me planiraju do nedjelje drzati pa cemo vidjet dal cu u nedjelju doma ili u pon. Ja se nadam ranije. Danas tijekom dana bez i jedne kontrakcije, mucnina i bolovi sve nestalo 🤞🏻 nadam se najboljem i dalje 🙏🏻pa javljam kako bude novih vijesti☺️ 
    Nadam se da cete sve vi imati sto manje problema i komplikacija i da jos ovo malo sto je ostalo da ce proletiti i da svoje smotuljke drizmo u rukama zive i zdrave💞

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

santina
    16. Rujan 2022. 18:23

Salvatore19

Evo i mene danas iz sopinga! Kupila sam kos za pelene (u babycentru imaju 20% na koseve i kazete ako imate njihovu karticu), stokke kadicu (bilo mi je bitno da se sklapa zbog prostora), paket chicco ulozaka, mrezaste gacice, mekanu prematalicu jer imam komodu na koji cu ju stavit, toplomjer, i neke jos kreme za guzu, tetrice i tak.

Zanima me sto je s aspiratorima za nos? Ponudili su mi neki na usisavac, pa sam se zgrozila haha. Ni nemam takav usisavac 🤣 uzela bi neki na baterije, ali koji su dobri?

Jedino ti i vrijedi na usisivac, to na baterije je sranje da izvines. Ide ti na bilo koji obicni usisivac, na crijevo. A ovo na baterije ti moze tipa usisati samo vodu sa ruke, ali ne i guste sluzave bale. Imam oboje pa ti govorim iz iskustva. 2 x pokusala sa tim na baterije i vise nikad

• ribic
    16. Rujan 2022. 18:38

Isantina

Salvatore19

Jedino ti i vrijedi na usisivac, to na baterije je sranje da izvines. Ide ti na bilo koji obicni usisivac, na crijevo. A ovo na baterije ti moze tipa usisati samo vodu sa ruke, ali ne i guste sluzave bale. Imam oboje pa ti govorim iz iskustva. 2 x pokusala sa tim na baterije i vise nikad

Da li pricas o nosiboo ili “obicnom” aspiratoru? Jer nema stvari za koju sam cula toliko pozitivnih recenzija kao za nosiboo.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

ivana.s
    16. Rujan 2022. 18:48

ribic

Isantina

Salvatore19

Da li pricas o nosiboo ili “obicnom” aspiratoru? Jer nema stvari za koju sam cula toliko pozitivnih recenzija kao za nosiboo.

Kolegica s posla ima bebaca starog 3 mj i kaze da je nosiboo savrsen i preporuca mi ga svakako 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• ribic
    16. Rujan 2022. 19:12

ivana.s

ribic

Isantina

Salvatore19

Kolegica s posla ima bebaca starog 3 mj i kaze da je nosiboo savrsen i preporuca mi ga svakako

Pa da. I ja cula od apsolutno svih da je top. Doslovno jedina stvar koja nije imala podjeljena misljenja

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Salvatore19
    16. Rujan 2022. 19:20

Bacila sam oko na Nosiboo, hvala! Ove na usisavace necu kupovat, jer nemam ni usisavac na koji bi ga prikvacila. Svakako mi je onda bolke ulozit u Nosiboo, nego kupovat cijeli usisavac 🤣

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

razigrana
    16. Rujan 2022. 20:08

Cure, ja bijah u Maguc baby i kupila posteljinu, preslatku dekicu, tetra pelene, nepropusnu podlogu, termometar za vodu i toplomjer. Bas sam presretna sto napokon nesto imam 🥰
    Planirate li vi kupiti vrecu za spavanje?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

ivana.s
    16. Rujan 2022. 20:10

Cure, ajmo podijeliti iskustva 
    Koje ulje protiv strija koristite? Ja sam trenutno na Body Care Olival i zasad je ok, sta vi koristite, kakva su iskustva i zapazanja, sta je najbolje? 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

razigrana
    16. Rujan 2022. 20:33

ivana.s

Cure, ajmo podijeliti iskustva
    Koje ulje protiv strija koristite? Ja sam trenutno na Body Care Olival i zasad je ok, sta vi koristite, kakva su iskustva i zapazanja, sta je najbolje?

Od samog pocetka koristim iskljucivo bademovo ulje, kupujem u ljekarni i nemam strija 🙈🥰

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.