Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana_
    16. Rujan 2022. 13:36

klarolina

ribic

Nanaj a da, sve razumijem.
    KlarolinaJa cu isto cutie cloud krevetic, kolica znam koja (to vama tu nebitno kad su ovo za duplice, haha), sjedalice cu isto cybex z cloud i isto jos ne znam koju prematalicu🤦‍♀️

Ma joj, ja mislim da ću na kraju uzeti samo neku komodu koja mi se sviđa, pa na nju onaj nastavak/okvir za prematalicu, poslije bi tu komodu čak si ostavila u sobi jer nikad previše mjesta za robu :D nećemo mu odmah sređivati sobu jer bi radije da je s nama prvih godinu dana pa kasnije baš kupovati namještaj koji ostaje za njega, a do tad muž i ja još možemo uživati u sobi za igrice/boardgameove :D

Ovo je i moj plan. Uzeti neku komodu koja će ostati i dalje. A i cijene ovih prematalica su paprene 🤷🏼‍♀️

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

• klarolina
    16. Rujan 2022. 13:46

ribic

Ja dobila kos (za mijenjat kazete) za dzabe😂

Gledam sliku prematalice (od kuma zena) i vidim pored kos. I pitam ju za recenziju i kak ju posluzio. Veli ona - dam ti ga😂

Hahaha odlično. Briga manje :D 
    A i ja sam takva, netko me pita za nešto di sam kupila i ja redovito ‘ma uzmi si nemoj kupovati’. 
    A i od prijateljice sam dobila dosta robice što je njezin taman predastao, pa imam sad kombinezoncica i sitnica i svako malo pita jel mi kaj treba, tako da sam joj rekla da radije ona meni kaže što treba za malog da ja kupim njoj jer ću ionako naslijediti 

• Ana_
    16. Rujan 2022. 14:12

Avocado

Ja planiram korisiti Melli prašak za veš. Omekšivač ne koristim ni za nas pa neću ni za njega.
    Krevetić smo kupili u Svijetu Beba koji mi se baš svidio, a prematalicu ne planiram kupovati.
    A tetrice… to sam prvo nakupovala 😂 Naručila sam Liewood i Done by deer s Annika baby kad su bile snižene 40% i Aden&anais, te su mi najdraže … takvih s uzorkom imam cca 20… i još sam u Baby centru kupila paket od 10 komada običnih bijelih 🤗 Nadam se da je to dovoljno. Imam i još desetak manjih tetra krpica.
    Za Castello kolica nisam čula 🤷‍♀️ Sigurno možeš naći neka koja su ti finacijski isplativa, a opet po tvom guštu 🤷‍♀️ Meni je bilo bitno da su mi baš baš po guštu 😁

Pa to, nasla sam neka koja su mi po guštu, tako da mi se čini da ova neću uzeti ipak 😁
    Baš ću pogledati još za te tetrice, do sad sam gledala one od free ona, ali bacim oko I na ove tvoje 😊

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️

Satsuke
    16. Rujan 2022. 14:40

Lavandera drži se i čuvaj se, nadam se da ćeš uskoro doma, s curkama, jednom u zagrljaju, drugom u trbuhu.

Nadam se da su i ostale dobro, vidim da nas počinje sve više mučiti neki bolovi/kontrakcije. Samo hrabro, bližimo se kraju i upoznavanju naših minijatura.☺️

Ja sam danas uspjela nalakirat nokte na nogama i sad slavim tu sitnu pobjedu!🥳

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Lonmi
    16. Rujan 2022. 14:43

Nervozno jedem cips i razmisljam o tim bh kontrakcijama. Pa ja to nisam uopce osjetila prvi put. Samo sto sam onda lezala, a sad sam ko zvrk. Rodila sam inducirano, s dripom i znam onu bol, ali ova stezanja i to nemam pojima.
    Ponekad mi se javi kao neki osjecaj pritiska, a trbuh je tvrd sam po sebi. Nadam se da necu osjetiti ni ovaj put. Ja to sve sta zaboli pomislim da je zbog pokreta, bol u leđima jer stalno jurim za malom itd. Ocito to krece iza 30 tt? 😬
    Mislim ako su normalna pojava u trudnoci onda nebi smjele biti uzrok otvaranja. 
    Ajme bolnica, tog me najvise strah. Znaci i ako se primi sva ta terapija ide se kuci? Ja mislila da te onda drze dolje do poroda i prate.
    Lavendera ne brini, idemo sve skupa do kraja. Mogu misliti kako ti je bez male, ja bi plakala, nikad se nismo odvojile tako. Rodila si sa 38+5 prirodno? 

• ribic
    16. Rujan 2022. 14:51

Ja sam tetre u etheralu narucila (pamucne). Nekak mi ispalo best buy sto se tice kvalitete, cijene i uzorka. Jos je taman neka akcija bila

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    16. Rujan 2022. 14:58

ribic

Ja sam tetre u etheralu narucila (pamucne). Nekak mi ispalo best buy sto se tice kvalitete, cijene i uzorka. Jos je taman neka akcija bila

Ethereal je odlican, ja imam njihov kompletic za izlazak iz rodilista. 
    Opcenito im je robica super kvalitetna. 
    I one njihove vrece za spavanje su jako dobre. 

buhtlica23
    16. Rujan 2022. 15:00

Avocado

Ja planiram korisiti Melli prašak za veš. Omekšivač ne koristim ni za nas pa neću ni za njega.
    Krevetić smo kupili u Svijetu Beba koji mi se baš svidio, a prematalicu ne planiram kupovati.
    A tetrice… to sam prvo nakupovala 😂 Naručila sam Liewood i Done by deer s Annika baby kad su bile snižene 40% i Aden&anais, te su mi najdraže … takvih s uzorkom imam cca 20… i još sam u Baby centru kupila paket od 10 komada običnih bijelih 🤗 Nadam se da je to dovoljno. Imam i još desetak manjih tetra krpica.
    Za Castello kolica nisam čula 🤷‍♀️ Sigurno možeš naći neka koja su ti finacijski isplativa, a opet po tvom guštu 🤷‍♀️ Meni je bilo bitno da su mi baš baš po guštu 😁

Da se nadovezem na tetrice ja imam bijele velike 9 komada. Ali sam u Ikei uzela 2 paketa rucnika 30x30 koji imaju zakackice u raznim bojama, 2 bijela,2 zuta...  Jedan paket od 10 komada je bio 30 kn. Zbog toga nisam uzimala vise jer njih planiram koristiti. I svida mi se sto ima te boje jer si mogu odrediti koji rucnici ce biti za sta tako da nema zabune. Također sam kupila ove kutijice za pospremanje stvari pa sam sad za prvu ruku ovo ovako spakirala ( rucnici i tetrice) veliku kutiju planiram za pelene vlazne i kremu. https://ibb.co/dfxv4Xd
     Mozda jos preslozim ko zna. Imam jos 3 kutije dobije ih se 6 u kompletu. 
    Hocete koristiti siroko povijanje? Sve se vise prica kako isto nije potrebno. Ja za svaki slucaj imam 4 svedske pelene sa uloskom.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    16. Rujan 2022. 15:12

buhtlica23

Avocado

Da se nadovezem na tetrice ja imam bijele velike 9 komada. Ali sam u Ikei uzela 2 paketa rucnika 30x30 koji imaju zakackice u raznim bojama, 2 bijela,2 zuta… Jedan paket od 10 komada je bio 30 kn. Zbog toga nisam uzimala vise jer njih planiram koristiti. I svida mi se sto ima te boje jer si mogu odrediti koji rucnici ce biti za sta tako da nema zabune. Također sam kupila ove kutijice za pospremanje stvari pa sam sad za prvu ruku ovo ovako spakirala ( rucnici i tetrice) veliku kutiju planiram za pelene vlazne i kremu. https://ibb.co/dfxv4Xd
    Mozda jos preslozim ko zna. Imam jos 3 kutije dobije ih se 6 u kompletu.
    Hocete koristiti siroko povijanje? Sve se vise prica kako isto nije potrebno. Ja za svaki slucaj imam 4 svedske pelene sa uloskom.

Povijanje ovisno kaj mi vele na otpusnom pismu. Vecina stara garda je za to, a mladi pedijatri ne.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Lonmi
    16. Rujan 2022. 15:19

Mi nismo siroko povijali, isli na uzv kukova s 2 mj i sve bilo super. To po potrebi, a onda lako kupis sta ti treba, ovako bezze stoji mozda. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.