Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MBM🐬🍀💕
    06. Rujan 2022. 21:34

Buhtlica23 drag vidoh te pa rekoh da se javim. Drago mi je da si dobro i da napredujete sto je najvaznije. A sto se tice tlaka ne brini jer moja zaova ( sestra mog muza ) imala celu trudnocu pritisak pa je rodila prelepu i zdravu devojcicu. Samo smanji sol ili ga zameni sa himalajskom soli jer je puna minerala i bice sve ok. Jesi li saznal pol bebice . 

buhtlica23
    06. Rujan 2022. 21:44

levanati95

Ja sam trenutno na 6x500mg metildope, svakih 4 sata tocno moram pit. I jos jedan dodatan lijek 2 put dnevno, i normabele. Tako da, vjerovatno ce ti povecavat terapiju, jer ti imas jos dosta mjesta do te max doze. Iako mi se cini da je tvoje malo opasnije, jer je meni taj tlak rastao postepeno, a tebi zna bas skocit naglo. Zato je dr zabrinuta vjerovatno.
    Doslovno 20ak tableta dnevno pijem, ako uracunam i vitamine, i 2 za secer tablete 😬
    Tlakovi su mi 130/90, najcesce, ali cim mi skoci preko 140/100 odmah dobivam injekciju apaurina ili normabela, tako da se smiri. Jer koliko sam skuzila, i ti nagli padovi i rast tlaka je opasniji nego kad je recimo konstantno 140/100. Bar sam tako ja ove svoje doktore skuzila. Ali po njihovoj prici, ostajem do poroda ovdje, osim ako nekim cudom taj tlak se skroz ne smiri. Mozda i bolje, da me imaju na oku i mogu brzo reagirat ako se nesto pocne komplicirat nedaj Boze

Aha pa da kod mene bas skace, doslovno zna mi bit 120/80 dodem na pregled kod dr znaci 15 min autom,muz me doveze i tlak bude 170 110. A nisam nasekirana ni nista. Tako da dosta zna skakati. Ono sto sam skuzila da mi vrucine jako smetaju i da mi tlak tada divlja najvise. Iako gledam da ne izlazim van, opet utjece... Nadam se da ce ti se tlak smirit i da ce te pustiti van makar malo.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    06. Rujan 2022. 21:46

MBMikica

Buhtlica23 drag vidoh te pa rekoh da se javim. Drago mi je da si dobro i da napredujete sto je najvaznije. A sto se tice tlaka ne brini jer moja zaova ( sestra mog muza ) imala celu trudnocu pritisak pa je rodila prelepu i zdravu devojcicu. Samo smanji sol ili ga zameni sa himalajskom soli jer je puna minerala i bice sve ok. Jesi li saznal pol bebice .

Hej,hej sol sam skoro skroz izbacila. Ako bas moram solit imam himalajsku. Jedem i dosta cesnjaka jer on snizava tlak ali eto tako je kako je. Cekamo curku 😍

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

MBM🐬🍀💕
    06. Rujan 2022. 22:00

buhtlica23

MBMikica

Hej,hej sol sam skoro skroz izbacila. Ako bas moram solit imam himalajsku. Jedem i dosta cesnjaka jer on snizava tlak ali eto tako je kako je. Cekamo curku 😍

Mmmm nek samo mala bubica napreduje pa sve se moze pretrpet. A to pred pregled je momentalni jer ima zena koje hvata neka vrsta panike od pregleda😁. Pokusaj na dan kad ides na uzv popit neki caj koji smorava i koji moze da se pije u trudnoci. 

buhtlica23
    06. Rujan 2022. 22:05

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

Mmmm nek samo mala bubica napreduje pa sve se moze pretrpet. A to pred pregled je momentalni jer ima zena koje hvata neka vrsta panike od pregleda😁. Pokusaj na dan kad ides na uzv popit neki caj koji smorava i koji moze da se pije u trudnoci.

Ma zna mi tako i kod kuce biti.. 
    Sto ima kod tebe?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    06. Rujan 2022. 22:58

buhtlica23

BlairWaldorf

Cure što kazete na ova kolica ?
    https://djecjakolica.eu/proizvod/joie-kolica-chrome-3u1/

Meni se svida sve osim kotaca. Nekako su mi premali. Ali to je do mene ..

Ma nije bas izgledaju kao da se treba pomučiti gurati 🤷😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

MBM🐬🍀💕
    07. Rujan 2022. 00:46

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

Sto ima kod tebe?

Nista kod mene. Dobila sam zdleno svetlo od gin pa sad pratim O lh trakicama a i radila sam panel trombofilije i imam 2 mutacije pa kotistim Aspirin i menjao mi je folnu u methyl folat jer ne razgradjuje se folna. Ai rekao je u slucaju trudnoce moram da pregjem na Fraxsipifin. 

Ajetam
    07. Rujan 2022. 00:51

ribic

Salvatore19

Mislim da nece trebati koristiti kosaru i sportski dio odvojeno, pa nije toliko ni bitno. Kada beba preraste kosaru, ide u sportski dio i to je to.
    Sto se tice jaja, ovisi o kolicima, ne pasu sva jaja na sva kolica. Pa preporucujem da kad odlucis koja kolica zelis, vidis koje su marke kompatibilne s njima i izaberes koje ti najbolje pase 🙂 cybex z cloud ima okretnu bazu, ali ako guglate cybex z base naci cete da je dosta ljudi imalo problema s tom bazom. To je mene malo odbilo. Maxi cosi pebble 360 isto se okrece. Besafe jaje je super kao po sigurnosti, ali na zadnjem ADAC testu su dobili losu ocjenu zbog naftalena u etiketama. Navodno su to promijenili, ali nisam bas povjerljiva pa smo od besafe odustali.

A jesi googlala platinum bazu? Jer na nju ide cloud z i kasnije sirona? Ili?

Mi imamo cybex z bazu i na njoj smo koristili jaje Cloud Z, a sad imamo Sironu Z i-Size (valjda se tako pise) :)). Upravo sam narucila jos jednu bazu za drugu bebu, i u Baby centru je nemaju nit ce imati jos cca 2 mi, pa sam narucila iz Svijeta beba i bas su me danas zvali da ce im stici kroz sedam dana, prije godinu i pol smo jednostavno usetali u ducan i kupili, sad je nestasica svega. 

Nama je baza odlicna, i super je sto ima senzore koji te umire kad se sekiras jesi dobro sve postavio, a jaje Cloud Z je super jer se moze rasiriti tako da ako ste na putu beba moze lijepo spavati u jaju pa ne morate nositi kosari. U voznji ne smije biti rastegnuto jaje. Sirona sjedalica je isto odlicna, prostrana i udobna, opet cu ju kupiti kad mi drugo dijete bude trebalo. I da, nama nikad senzori nisu pistali ili radili probleme, da kucnem. :) 

I da, ako kupite z bazu, osudeni ste na sironu z size jer ostale sirone dolaze sa svojom neodvojivom bazom. 

Ozujak 2021. - sinko jedinko
    10.01.2023., stize nam seka

• ribic
    07. Rujan 2022. 07:12

Ajetam

ribic

Salvatore19

Mislim da nece trebati koristiti kosaru i sportski dio odvojeno, pa nije toliko ni bitno. Kada beba preraste kosaru, ide u sportski dio i to je to.
    Sto se tice jaja, ovisi o kolicima, ne pasu sva jaja na sva kolica. Pa preporucujem da kad odlucis koja kolica zelis, vidis koje su marke kompatibilne s njima i izaberes koje ti najbolje pase 🙂 cybex z cloud ima okretnu bazu, ali ako guglate cybex z base naci cete da je dosta ljudi imalo problema s tom bazom. To je mene malo odbilo. Maxi cosi pebble 360 isto se okrece. Besafe jaje je super kao po sigurnosti, ali na zadnjem ADAC testu su dobili losu ocjenu zbog naftalena u etiketama. Navodno su to promijenili, ali nisam bas povjerljiva pa smo od besafe odustali.

A jesi googlala platinum bazu? Jer na nju ide cloud z i kasnije sirona? Ili?

Mi imamo cybex z bazu i na njoj smo koristili jaje Cloud Z, a sad imamo Sironu Z i-Size (valjda se tako pise) :)). Upravo sam narucila jos jednu bazu za drugu bebu, i u Baby centru je nemaju nit ce imati jos cca 2 mi, pa sam narucila iz Svijeta beba i bas su me danas zvali da ce im stici kroz sedam dana, prije godinu i pol smo jednostavno usetali u ducan i kupili, sad je nestasica svega.

Nama je baza odlicna, i super je sto ima senzore koji te umire kad se sekiras jesi dobro sve postavio, a jaje Cloud Z je super jer se moze rasiriti tako da ako ste na putu beba moze lijepo spavati u jaju pa ne morate nositi kosari. U voznji ne smije biti rastegnuto jaje. Sirona sjedalica je isto odlicna, prostrana i udobna, opet cu ju kupiti kad mi drugo dijete bude trebalo. I da, nama nikad senzori nisu pistali ili radili probleme, da kucnem. :)

I da, ako kupite z bazu, osudeni ste na sironu z size jer ostale sirone dolaze sa svojom neodvojivom bazom.

Hvala na info 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

buhtlica23
    07. Rujan 2022. 09:27

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

buhtlica23

MBMikica

Sto ima kod tebe?

Nista kod mene. Dobila sam zdleno svetlo od gin pa sad pratim O lh trakicama a i radila sam panel trombofilije i imam 2 mutacije pa kotistim Aspirin i menjao mi je folnu u methyl folat jer ne razgradjuje se folna. Ai rekao je u slucaju trudnoce moram da pregjem na Fraxsipifin.

Sretno, drzim fige da sto prije ugledas plusic ☺️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.