Buhtlica23 pa daj Boze da bude , mada sad sa jednim jajovodom neznam koliko je to moguce. Ali ja cu da se borim pa sta bude 🤷♀️
Cure,
Ja evo zadnjih 2 dana imam malo pojačan iscjedak..Bez mirisa je i ništa me ne pecka..radila sam i urinokulturu koja je sterilna pa me zanima jel to normalno?
Neznam jel da udem ranije kod doktora?
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Buhtlica23 pa daj Boze da bude , mada sad sa jednim jajovodom neznam koliko je to moguce. Ali ja cu da se borim pa sta bude 🤷♀️
Ma znam ja par zena koje su ostale trudne sa jednim jajnikom. Bit ce samo opusteno, kad se najmanje nadas dode. Tako je kod mene bilo. Ja koja nisam imala ni menge ni ovulacije cekam svoje cudo. Kad sam odustala od svega dosla je ☺️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav mame,
citam da su neke u bolnici i zao mi je zbog toga, nadam se da ce biti sve ok i da se drzite pozitivne koliko god mozete, vjerujem da to nije lako ni fizicki ni psihicki, biti odvojen od svojih ... zbilja se nadam da ste ok i da ce sve biti ok
Danas sam tocno 27 + 0, osjecam se ok, tlak mi je dosta nizak, bude 80/40 pa mi napise u knjiznicu 90/50 da me ne mora slati u sok-sobu, tako kaze
Ostalih problema nema, znaju me noge boljeti kad dugo stojim na poslu i tako, iako se nastojim paziti. Jedva cekam pocetak porodiljnog i biti kuci :)
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Pozdrav, javljam se svake prijestupne, ali trudim se redovito pratiti Vas.
-Žao mi je što su neke od vas u bolnici i držim fige da će sve biti u redu i da budete čim prije doma sa svojima!
-Što mislite o kolicima PRIME 3u1, naime jedna poznanica ih prodaje po odličnoj cijeni, jedino je jaje korišteno, a ostalo ne. Ta su kolica dobili na poklon. Razlog prodaje-živi u zgradi na 6.katu bez lifta, ne stane im u stan i preteško im je nositi kolica, pa su sebi kupili manja i lakša.
Cine mi se bas dobra, da li ti moze stati u auto, jedino to provjeriti, neka kolica budu glomazna a relativno manji prtljaznik pa bude nezgodno.
I da, sto se tice jaja, meni muz uvijek kaze da to sto ide u auto, jaje i kasnije autosjedalica treba biti bas novo zbog sigurnosti, iako ne sumnjam da je poznanica odrzavala i brinula o tome.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Cure ja bila na pregledu, bio brzinski ultrazvuk, detaljnije u 29 tjednu kad će mi raditi biometriju. Ogtt mi je rekla da napravim obavezno, poslala uputnice za krvnu sliku i urin. Obavila i na transfuziji vadenje krvi zbog krvne grupe i to je to. Kakav je vama bio ultrazvuk nakon anomaly scan -a onaj prije biometrije koja se radi kao sto sam rekla oko 30. tjedna. Glavno da je sve ok 🙏❤️ cerviks 40 mm sto je ok.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure ja bila na pregledu, bio brzinski ultrazvuk, detaljnije u 29 tjednu kad će mi raditi biometriju. Ogtt mi je rekla da napravim obavezno, poslala uputnice za krvnu sliku i urin. Obavila i na transfuziji vadenje krvi zbog krvne grupe i to je to. Kakav je vama bio ultrazvuk nakon anomaly scan -a onaj prije biometrije koja se radi kao sto sam rekla oko 30. tjedna. Glavno da je sve ok 🙏❤️ cerviks 40 mm sto je ok.
Odlicno
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Blair super za dobar pregled 🥳
Tina ja otkad sam dobila prvu mengu u životu imam neki blagi prozirno-bijeli iscjedak, bez mirisa, i to mi se samo nastavilo kroz trudnoću. Sad samo bude dana kad je jači, dana kad je slabiji... Nikad mi ništa nisu pronašli, negativno na sve bakterije i viruse.
Ako ti je bez mirisa, nemaš peckanje ili slično, najvjerojatnije je sve ok. Ali pripomeni ginekologu na idućem pregledu da ti se pojačao.
👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 38 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Blairsuper za dobar pregled 🥳
Tinaja otkad sam dobila prvu mengu u životu imam neki blagi prozirno-bijeli iscjedak, bez mirisa, i to mi se samo nastavilo kroz trudnoću. Sad samo bude dana kad je jači, dana kad je slabiji… Nikad mi ništa nisu pronašli, negativno na sve bakterije i viruse.
Ako ti je bez mirisa, nemaš peckanje ili slično, najvjerojatnije je sve ok. Ali pripomeni ginekologu na idućem pregledu da ti se pojačao.
Inna kad je tebi termin,kako se osjecas
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Večer 🥰 BlairWaldorf 🤗 bas mi je drago da ti je sve ok🥰ja sada primjećujemo svaki dan sve veći i veći trbuh danas bas veliki 😁trbuh sada raste jako brzo na očigledno svaki dan sve veći 🤗🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji