Cure koje uzimate sodu za zgaravicu, pazite samo da bude bez aluminija
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Soda iz ljekarne se treba uzimat (neovisno o trudnoci), a ne ona iz Konzuma i sl.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Soda iz ljekarne se treba uzimat (neovisno o trudnoci), a ne ona iz Konzuma i sl.
E znam, ona je puna aluminija
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Pozdrav curke, evo mene nije jako dugo bilo ovdje. Sutra sam 31+0, ali po uzv 29.
Vidim da buhtlica ima problem s mogucom preeklamsijom 😔 i da vas dosta mora mirovati. Pa da se evo ja "pohvalim". Vec vise od mjesec dana lezim u bolnici na strogom mirovanju zbog visokog tlaka 😔 na maksimalnoj terapiji sam, sto smijem piti. Plus, 3 normabela dnevno 🙄. Zasad je hvala Bogu tlak koliko toliko u granicama, ali ako krene skakat, ici ce se na carski. Kod mene je krvna slika savrsena i u urinu imam nesto sitno proteina, zasad, tako da mi nije dijagnosticirana preeklamsija, vec samo hipertenzija. Imam ju doduše vec godinama, sad je samo problem jer mi ova terapija koju smijem ne djeluje 🙄 kako lezim vec tjednima, jedva se krecem i tusiranje mi je koma, noge i leđa me ubijaju. I dobivam svaki dan injekciju, da nebi doslo do tromboze zbog lezanja.
Ugl, da vas utjesim ☺️ ako budete morale lezati, trazite ih normabele i bit ce vam super hahah ja prespavam pola dana i vrijeme mi zbog toga jako brzo prolazi. I naravno, zna se razlog zbog kojeg se mirovati mora, sve za nase bebice ❤️
17.03. ➕
01.04. UZV, imamo srčeko ❤
OTP 19.11 🥰
29.09. - 32tj+1 - stigao nam Karlo 💙
Cure što kazete na ova kolica ?
https://djecjakolica.eu/proizvod/joie-kolica-chrome-3u1/
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav curke, evo mene nije jako dugo bilo ovdje. Sutra sam 31+0, ali po uzv 29.
Vidim da buhtlica ima problem s mogucom preeklamsijom 😔 i da vas dosta mora mirovati. Pa da se evo ja "pohvalim". Vec vise od mjesec dana lezim u bolnici na strogom mirovanju zbog visokog tlaka 😔 na maksimalnoj terapiji sam, sto smijem piti. Plus, 3 normabela dnevno 🙄. Zasad je hvala Bogu tlak koliko toliko u granicama, ali ako krene skakat, ici ce se na carski. Kod mene je krvna slika savrsena i u urinu imam nesto sitno proteina, zasad, tako da mi nije dijagnosticirana preeklamsija, vec samo hipertenzija. Imam ju doduše vec godinama, sad je samo problem jer mi ova terapija koju smijem ne djeluje 🙄 kako lezim vec tjednima, jedva se krecem i tusiranje mi je koma, noge i leđa me ubijaju. I dobivam svaki dan injekciju, da nebi doslo do tromboze zbog lezanja.
Ugl, da vas utjesim ☺️ ako budete morale lezati, trazite ih normabele i bit ce vam super hahah ja prespavam pola dana i vrijeme mi zbog toga jako brzo prolazi. I naravno, zna se razlog zbog kojeg se mirovati mora, sve za nase bebice ❤️
Koliki su ti proteini? Meni prije mjesec i pol kad sam bila u bolnici bili 158 a gornja granica je 150, sada su 225... Znaci rastu 😞
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Koliki su ti proteini? Meni prije mjesec i pol kad sam bila u bolnici bili 158 a gornja granica je 150, sada su 225… Znaci rastu 😞
Jooj to zapravo nije nista, iako rastu da. Kad sam dosla u bolnicu sam imala 378, pa su pali na 315. Ali su mi rekli dr i profesorica da je to nista, da nije zabrinjavajuce, jer tek nakon 300 je neka granica za taj visak proteina koji upucuje i na preeklamsiju. A kak su meni samo mrvicu iznad 300, da to nije to. Meni su rekli da probam jesti malo manje mesa i sira, i ne masno, i ne slano. A meni u bolnici svi obroci skoro preslani hahaha
Kakvi su tebi tlakovi?
17.03. ➕
OTP 19.11 🥰
Cure što kazete na ova kolica ?
https://djecjakolica.eu/proizvod/joie-kolica-chrome-3u1/
Meni se svida sve osim kotaca. Nekako su mi premali. Ali to je do mene ..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Koliki su ti proteini? Meni prije mjesec i pol kad sam bila u bolnici bili 158 a gornja granica je 150, sada su 225… Znaci rastu 😞
Jooj to zapravo nije nista, iako rastu da. Kad sam dosla u bolnicu sam imala 378, pa su pali na 315. Ali su mi rekli dr i profesorica da je to nista, da nije zabrinjavajuce, jer tek nakon 300 je neka granica za taj visak proteina koji upucuje i na preeklamsiju. A kak su meni samo mrvicu iznad 300, da to nije to. Meni su rekli da probam jesti malo manje mesa i sira, i ne masno, i ne slano. A meni u bolnici svi obroci skoro preslani hahaha
Kakvi su tebi tlakovi?
Pa evo ne znam, mene su bas isplasili sa time. A tlak mi varira stalno. Pijem metildopu 2-3 dnevno zavisi o tlaku. Najcesce mi je oko 140/90 uz terapiju ali skace do 170/110... Uz to me jos i bubreg nesto zeza i tako. Moram raditi sad jos taj Ogtt i dr mi je rekla da se nadam da nemam jos i tak gestacijski jer ne zna sta ce samnom..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja sam trenutno na 6x500mg metildope, svakih 4 sata tocno moram pit. I jos jedan dodatan lijek 2 put dnevno, i normabele. Tako da, vjerovatno ce ti povecavat terapiju, jer ti imas jos dosta mjesta do te max doze. Iako mi se cini da je tvoje malo opasnije, jer je meni taj tlak rastao postepeno, a tebi zna bas skocit naglo. Zato je dr zabrinuta vjerovatno.
Doslovno 20ak tableta dnevno pijem, ako uracunam i vitamine, i 2 za secer tablete 😬
Tlakovi su mi 130/90, najcesce, ali cim mi skoci preko 140/100 odmah dobivam injekciju apaurina ili normabela, tako da se smiri. Jer koliko sam skuzila, i ti nagli padovi i rast tlaka je opasniji nego kad je recimo konstantno 140/100. Bar sam tako ja ove svoje doktore skuzila. Ali po njihovoj prici, ostajem do poroda ovdje, osim ako nekim cudom taj tlak se skroz ne smiri. Mozda i bolje, da me imaju na oku i mogu brzo reagirat ako se nesto pocne komplicirat nedaj Boze
17.03. ➕
OTP 19.11 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji