Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ribic
    08. Rujan 2022. 12:05

buhtlica23

Cure koliki je vas AFI?

S 19tt bio 15. Sad mi samo pise uredan nalaz

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

BlairWaldorf
    08. Rujan 2022. 12:20

Ne sjećam se da je meni netko mjerio taj afi ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    08. Rujan 2022. 12:44

Pozz cure pisala sam da sam predala za opremu za prvorođence,odobrili su nam i evo vec sutra stize sve nam tako da cemo biti kompletni s time 🥰🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Angeleyes
    08. Rujan 2022. 13:32

BlairWaldorf

Ni meni, nemam pojma. Piše li to u trudničkoj knjižici? 
    ---
    Uglavnom, moj bebač od sinoć unutra igra neki nogomet u kombinaciji s gimnastikom. Preko noći nisam osjetila ništa, ali jutros nakon buđenja je samo nastavio gdje je stao jučer. I onda me šokiralo jutros kad sam vidjela polu mokre gaćice, malo stresa ali sve je okej. Bebač je malo više potakao mjehur u kombinaciji sa iscjetkom... Ali ono, već sam u glavi bila na hitnoj. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

BlairWaldorf
    08. Rujan 2022. 13:41

Angeleyes

BlairWaldorf

Uglavnom, moj bebač od sinoć unutra igra neki nogomet u kombinaciji s gimnastikom. Preko noći nisam osjetila ništa, ali jutros nakon buđenja je samo nastavio gdje je stao jučer. I onda me šokiralo jutros kad sam vidjela polu mokre gaćice, malo stresa ali sve je okej. Bebač je malo više potakao mjehur u kombinaciji sa iscjetkom… Ali ono, već sam u glavi bila na hitnoj.

Ja ni nemam trudničku ,dobijem samo nalaze. Moj dječak je aktivan ujutro kad se probudim i navečer, u biti kad legnem i smirim se 😀 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    08. Rujan 2022. 14:02

Torba za rodiliste-ovisi o rodilistu. Kod nas treba nositi i pelene, kremu, vlazne maramice. Za sebe trebas rucnike, ovi ulosci su veliki, fakat uzmu puno mjesta ko i pelene, a treba ih. Ja sam imala kofer i jos mi je muz donio posebno jer sam potrosila uloske i trebala sam nove rucnike. Stalno sam se znojila pa sam trebala i spavacice itd.
    Sad necu kofer nego meku torbu na kotacice jer mi je bitno da se otvara iznad i da mogu normalno vaditi stvari, kofer treba polegnuti. S onom ranom od epiziotomije isto nije zgodno čučati i kopati po koferu 😂

snowwhite1410
    08. Rujan 2022. 14:54

Pozdrav curke 🥰 kako ste ? Meni se beba jako puno vrti evo bas sada usli u 29 tjedan danas 😁još 11 tjedna ☺️ gledam jaja koja mi idu na kolica to su ova valjda sada u subotu je popust u beby centru pa ćemo ići kupiti trebam kupiti adapter da mi može jaje na kolica i ovo su modeli i ja sam sva izgubljena ne znam sta da kupim 😵BeSafe - iZi Go
    Maxi Cosi - CabrioFix, Citi, Pebble, Pebble plus, Rock
    Cybex - Cloud Z i-SIZ, Aton M i-SIZE

Angeleyes
    08. Rujan 2022. 15:11

@snowwhite1410 znači i tvoja se vrti... očito je to taj tjedan kad imaju dosta nemirne faze  ja jučer isto otvorila 29.tj.

Za jaja ne znam, ja sam naručila od Cosatta 3u1, jaje je I-SIZE. To je izofix ili šta? Jer baza nam ima one nastavke, a jaje je do 15og mjeseca. Valjda je to okej.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    08. Rujan 2022. 16:03

ribic

buhtlica23

Cure koliki je vas AFI?

S 19tt bio 15. Sad mi samo pise uredan nalaz

Mene je sad zbunilo je prvi put kad su mi mjerili AFI bio je 13, sada mi pise 160 / 50 centila 🙄 mozda je trebalo biti 16 a ne 160 🫣

Angeleyes

BlairWaldorf

Uglavnom, moj bebač od sinoć unutra igra neki nogomet u kombinaciji s gimnastikom. Preko noći nisam osjetila ništa, ali jutros nakon buđenja je samo nastavio gdje je stao jučer. I onda me šokiralo jutros kad sam vidjela polu mokre gaćice, malo stresa ali sve je okej. Bebač je malo više potakao mjehur u kombinaciji sa iscjetkom… Ali ono, već sam u glavi bila na hitnoj.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ribic
    08. Rujan 2022. 16:46

snowwhite1410

Pozdrav curke 🥰 kako ste ? Meni se beba jako puno vrti evo bas sada usli u 29 tjedan danas 😁još 11 tjedna ☺️ gledam jaja koja mi idu na kolica to su ova valjda sada u subotu je popust u beby centru pa ćemo ići kupiti trebam kupiti adapter da mi može jaje na kolica i ovo su modeli i ja sam sva izgubljena ne znam sta da kupim 😵BeSafe - iZi Go
    Maxi Cosi - CabrioFix, Citi, Pebble, Pebble plus, Rock
    Cybex - Cloud Z i-SIZ, Aton M i-SIZE

Cybex cloud z ti ne ide na popust (bar mi tako rekli).

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.