Cure koliki je vas AFI?
S 19tt bio 15. Sad mi samo pise uredan nalaz
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ne sjećam se da je meni netko mjerio taj afi ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozz cure pisala sam da sam predala za opremu za prvorođence,odobrili su nam i evo vec sutra stize sve nam tako da cemo biti kompletni s time 🥰🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Ni meni, nemam pojma. Piše li to u trudničkoj knjižici?
---
Uglavnom, moj bebač od sinoć unutra igra neki nogomet u kombinaciji s gimnastikom. Preko noći nisam osjetila ništa, ali jutros nakon buđenja je samo nastavio gdje je stao jučer. I onda me šokiralo jutros kad sam vidjela polu mokre gaćice, malo stresa ali sve je okej. Bebač je malo više potakao mjehur u kombinaciji sa iscjetkom... Ali ono, već sam u glavi bila na hitnoj.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
—
Uglavnom, moj bebač od sinoć unutra igra neki nogomet u kombinaciji s gimnastikom.Preko noći nisam osjetila ništa, ali jutros nakon buđenja je samo nastavio gdje je stao jučer. I onda me šokiralo jutros kad sam vidjela polu mokre gaćice, malo stresa ali sve je okej. Bebač je malo više potakao mjehur u kombinaciji sa iscjetkom… Ali ono, već sam u glavi bila na hitnoj.
Ja ni nemam trudničku ,dobijem samo nalaze. Moj dječak je aktivan ujutro kad se probudim i navečer, u biti kad legnem i smirim se 😀
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Torba za rodiliste-ovisi o rodilistu. Kod nas treba nositi i pelene, kremu, vlazne maramice. Za sebe trebas rucnike, ovi ulosci su veliki, fakat uzmu puno mjesta ko i pelene, a treba ih. Ja sam imala kofer i jos mi je muz donio posebno jer sam potrosila uloske i trebala sam nove rucnike. Stalno sam se znojila pa sam trebala i spavacice itd.
Sad necu kofer nego meku torbu na kotacice jer mi je bitno da se otvara iznad i da mogu normalno vaditi stvari, kofer treba polegnuti. S onom ranom od epiziotomije isto nije zgodno čučati i kopati po koferu 😂
Pozdrav curke 🥰 kako ste ? Meni se beba jako puno vrti evo bas sada usli u 29 tjedan danas 😁još 11 tjedna ☺️ gledam jaja koja mi idu na kolica to su ova valjda sada u subotu je popust u beby centru pa ćemo ići kupiti trebam kupiti adapter da mi može jaje na kolica i ovo su modeli i ja sam sva izgubljena ne znam sta da kupim 😵BeSafe - iZi Go
Maxi Cosi - CabrioFix, Citi, Pebble, Pebble plus, Rock
Cybex - Cloud Z i-SIZ, Aton M i-SIZE
@snowwhite1410 znači i tvoja se vrti... očito je to taj tjedan kad imaju dosta nemirne faze ja jučer isto otvorila 29.tj.
Za jaja ne znam, ja sam naručila od Cosatta 3u1, jaje je I-SIZE. To je izofix ili šta? Jer baza nam ima one nastavke, a jaje je do 15og mjeseca. Valjda je to okej.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Cure koliki je vas AFI?
S 19tt bio 15. Sad mi samo pise uredan nalaz
Mene je sad zbunilo je prvi put kad su mi mjerili AFI bio je 13, sada mi pise 160 / 50 centila 🙄 mozda je trebalo biti 16 a ne 160 🫣
—
Uglavnom, moj bebač od sinoć unutra igra neki nogomet u kombinaciji s gimnastikom.Preko noći nisam osjetila ništa, ali jutros nakon buđenja je samo nastavio gdje je stao jučer. I onda me šokiralo jutros kad sam vidjela polu mokre gaćice, malo stresa ali sve je okej. Bebač je malo više potakao mjehur u kombinaciji sa iscjetkom… Ali ono, već sam u glavi bila na hitnoj.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav curke 🥰 kako ste ? Meni se beba jako puno vrti evo bas sada usli u 29 tjedan danas 😁još 11 tjedna ☺️ gledam jaja koja mi idu na kolica to su ova valjda sada u subotu je popust u beby centru pa ćemo ići kupiti trebam kupiti adapter da mi može jaje na kolica i ovo su modeli i ja sam sva izgubljena ne znam sta da kupim 😵BeSafe - iZi Go
Maxi Cosi - CabrioFix, Citi, Pebble, Pebble plus, Rock
Cybex - Cloud Z i-SIZ, Aton M i-SIZE
Cybex cloud z ti ne ide na popust (bar mi tako rekli).
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji