Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Doryna29
    07. Rujan 2022. 20:49

Cure, je li primijetila koja masnice po tijelu? Nemam pojma udarim li se negdje pa lakse poplavi ili je neki drugi razlog. Svako malo vidim poneku na nozi ili na ruci, nije strasno, ali pojavi se cesce nego prije

BlairWaldorf
    07. Rujan 2022. 20:54

snowwhite1410

BlairWaldorf

Cure ja bila na pregledu, bio brzinski ultrazvuk, detaljnije u 29 tjednu kad će mi raditi biometriju. Ogtt mi je rekla da napravim obavezno, poslala uputnice za krvnu sliku i urin. Obavila i na transfuziji vadenje krvi zbog krvne grupe i to je to. Kakav je vama bio ultrazvuk nakon anomaly scan -a onaj prije biometrije koja se radi kao sto sam rekla oko 30. tjedna. Glavno da je sve ok 🙏❤️ cerviks 40 mm sto je ok.

Večer 🥰 BlairWaldorf 🤗 bas mi je drago da ti je sve ok🥰ja sada primjećujemo svaki dan sve veći i veći trbuh danas bas veliki 😁trbuh sada raste jako brzo na očigledno svaki dan sve veći 🤗🤰

Tako je i kod mene. Sad mogu isključivo na bok zaspati ... Prije bi se nekako pomogla sa jastucima i uspjela pola na bok pola na trbuh pod nekim čudnim kutom ... Sad vise ne mogu i bas mi je tesko dok ne zaspim 😑 prije sam spavala isključivo na trbuhu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Angeleyes
    07. Rujan 2022. 21:09

A jel vam neka nelagoda u trbuhu kad se okrenete s jednog boka na drugi? Beba je već teža pa sam primjetila da mi ne paše to " naglo premiještanje" nego moram onako po malo. A rame mi otpadne nakon par sati na jednoj strani. 
    I još možda jedno glupo pitanje, kakva torba je dovoljna za rodilište? Morat ću je kupit jer je kod mene sve putno, pa evo može koja preporuka. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

snowwhite1410
    07. Rujan 2022. 21:10

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Cure ja bila na pregledu, bio brzinski ultrazvuk, detaljnije u 29 tjednu kad će mi raditi biometriju. Ogtt mi je rekla da napravim obavezno, poslala uputnice za krvnu sliku i urin. Obavila i na transfuziji vadenje krvi zbog krvne grupe i to je to. Kakav je vama bio ultrazvuk nakon anomaly scan -a onaj prije biometrije koja se radi kao sto sam rekla oko 30. tjedna. Glavno da je sve ok 🙏❤️ cerviks 40 mm sto je ok.

Večer 🥰 BlairWaldorf 🤗 bas mi je drago da ti je sve ok🥰ja sada primjećujemo svaki dan sve veći i veći trbuh danas bas veliki 😁trbuh sada raste jako brzo na očigledno svaki dan sve veći 🤗🤰

Tako je i kod mene. Sad mogu isključivo na bok zaspati … Prije bi se nekako pomogla sa jastucima i uspjela pola na bok pola na trbuh pod nekim čudnim kutom … Sad vise ne mogu i bas mi je tesko dok ne zaspim 😑 prije sam spavala isključivo na trbuhu.

A joj 🥺 ja se vrtim na jednu stranu pa na drugu ali sinoć mi le bilo najgore od 1 ujutro do 3 nikako zaspati to mi je uzas dok se namjestim pa mi ne paše ni lijeva ni desna strana 😵 ali dobro još malo ćemo izdržati najgore će biti ako zadnje tjedne bude nesanica 😭 mene je jutros cak bolio pupak 🤣🤣🤣

buhtlica23
    07. Rujan 2022. 21:23

Angeleyes

A jel vam neka nelagoda u trbuhu kad se okrenete s jednog boka na drugi? Beba je već teža pa sam primjetila da mi ne paše to " naglo premiještanje" nego moram onako po malo. A rame mi otpadne nakon par sati na jednoj strani.
    I još možda jedno glupo pitanje, kakva torba je dovoljna za rodilište? Morat ću je kupit jer je kod mene sve putno, pa evo može koja preporuka.

E da ponekad je to okretanje bas bolno. Kao da me neki grc uhvati pa par minuta ne mogu ni vamo ni tamo. 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

snowwhite1410
    07. Rujan 2022. 21:43

Angeleyes

Ja sam to jučer primijetila da me tako zaboli ispod stomaka i to probode noge me bole stopala otečena i ruke i  primjetila sam da jedva dolazim do zraka kada pricam i sve teže se krećem po kući 😅to su moje tegobe aha plus nesanica sinoć mislim da sam ulazak u zadnje tromjesečje je teže i točno se osjeti a pred kraj ćemo jedva čekat porod 🙈 stalno nešto 😅

Angeleyes
    07. Rujan 2022. 21:43

buhtlica23

Angeleyes

E da ponekad je to okretanje bas bolno. Kao da me neki grc uhvati pa par minuta ne mogu ni vamo ni tamo. 🙄

E tocno to. Znaci nisam jedina 🤗
    Izdrzat cemo jos malo 💪🏻!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    07. Rujan 2022. 21:52

Angeleyes

buhtlica23

Angeleyes

E tocno to. Znaci nisam jedina 🤗
    Izdrzat cemo jos malo 💪🏻!

Kako ti stojiš sa udarcima bebe?
    Moja je jucer ujutro ludovala i od onda zatisje. Danas cijeli dan nista. Sad me vec malo panika hvata. Ne znam sta bi mislila. Vec izludujem samu sebe sa tim.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Angeleyes
    07. Rujan 2022. 22:14

snowwhite1410

Angeleyes

Ja sam to jučer primijetila da me tako zaboli ispod stomaka i to probode noge me bole stopala otečena i ruke i primjetila sam da jedva dolazim do zraka kada pricam i sve teže se krećem po kući 😅to su moje tegobe aha plus nesanica sinoć mislim da sam ulazak u zadnje tromjesečje je teže i točno se osjeti a pred kraj ćemo jedva čekat porod 🙈 stalno nešto 😅

Normalno je da su noge teske i da zraka fali zbog pritiska. Ja se znojim cim nesto pokusam napravit po kuci, uzas. I nisam za neke velike setnje isto, osim ako je sve ravno onda okej. 🤣 Ma bilo mi je najgore po vrucini, jedva to izgurala... sad se vec lakse dise po pitanju zraka, ali eto nam drugih tegoba. Nocu setam po kuci 2-3 puta najmanje. Sve je to okej za ovaj stadij, bitno da nije sta ozbiljnije. 😎

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Magnolija28
    07. Rujan 2022. 22:33

Ja sam u 29.tjednu i zadnjih tjedan dana nesanica je prisutna, niti jedna noć nije prosla u komadu ili bar da nisam po par sati budna 🤦‍♀️ Također osjetim teže okretanje i dizanje. Pomisao da idući tjedan ulazim u 30.-ti mi je ne znam niti sama opisati osjećaj straha, uzbuđenja (još samo 10 tjedana 😱😱😱) ❤️❤️❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.