Cure jel neka od vas kupila bocice? Ja gledam dr. Browns i kupila bi ih ali ne mogu naci gdje mogu kupiti. Ne bi narucila posto mi te stranice nisu poznate. Pa ako je neka slucajno narucivala i da je sve bilo okej molila bi link. Hvalaa
Njih su nesto povlačili s trzista sad nedavno. Kolegica je imala brige s njima jer joj mala sad nakraju nije htjela promjenu, a nigdje za kupiti.
Meni su staklene isto bolje, ali kad pocnu biti aktivni onda ih slome 😂😂😂
Imas i Bibs bocice staklene.
Mi smo na Avent natural, dr mi nije htjela ni pogledati sad sa 11mj kad sam ukidala dojenje.
Planiras li probati dojenje? Kupi prvo 1 bocicu, ako planiras, jer ti mozda nece ni trebati onda, bas za svaki slucaj. Uvijek moze suprug otrcati i kupiti ako ce biti potrebno 😊
Planiram dojit, ali bi htjela pripremit za svaki slucaj i bocice 🫣 a za te sam cula da su najbolje.
Ma znam da moze muz, ali nekako bi ja to da smo sigurna hahah. Ako on ode kupit 50-50 je da ce kupit sta treba ahhah. Malo me strah jer bi me mogli ostavit u bolnici uskoro radi nekih komplikacija pa bi sve pripremila unaprijed.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Pozdrav cure,
Da se i ja priključim ovoj temi…bila sam na temi potpomognute oplodnje budući da je trudnoca ostvarena iz postupka.🥰
Ja sam tek u istraživanju opreme za bebu pa ćemo tek u 11 mjesecu početi s shoppingom.
Sto se tiče bočica od šogorice sam dobila preporuku za mam bocice,nemam iskustva još ali za njih sam dobila preporuku.✌🏻
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Ja sam uzela dr Brown bočice s Amazona preko brata koji je bio u Kanadi. Možda da probaš pogledati amazon.de?☺️
Meni je isto nekoliko prijateljica preporučilo te bočice, kao da su najbolje u sprječavanju grčeva i kolika. Uzela sam paket od 4 bočice za 20 i nešto sitno dolara.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Ja sam uzela dr Brown bočice s Amazona preko brata koji je bio u Kanadi. Možda da probaš pogledati amazon.de?☺️
Meni je isto nekoliko prijateljica preporučilo te bočice, kao da su najbolje u sprječavanju grčeva i kolika. Uzela sam paket od 4 bočice za 20 i nešto sitno dolara.
Mozes li mi link zaljepit tu?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ajme, kakvih komplikacija?
Ma ja te razumijem, lani sam isto mj pred porod sve pripremala, sve trebala, to su cari prve trudnoce.
Sad vec znam sta trebam sta ne i koliko pa hocu pomoci, ali razumijem, to je super osjecaj pripremati se za bebu.
Ja sad odem u sopping i samo za malu kupujem, nju sredujem 😂
Ajme, kakvih komplikacija?
Ma ja te razumijem, lani sam isto mj pred porod sve pripremala, sve trebala, to su cari prve trudnoce.
Sad vec znam sta trebam sta ne i koliko pa hocu pomoci, ali razumijem, to je super osjecaj pripremati se za bebu.
Ja sad odem u sopping i samo za malu kupujem, nju sredujem 😂
Ma zbog tlaka...
Mislim da se razumijemo muz mi je super. Ali neke stvari volim sama. On je sav uzbuđen i sve to ali nekako bi volila pripremiti sama neke stvari. Ja jos ne znam puno, a on zna ono sto mu ja kazem tako da neke stvari bolje sama napravim nego dok njemu objasnim. Ne mogu ga zamisliti da ide kupovat uloske mi poslje poroda ili tako nesto. A posto postoji mogućnost da necu ni izac iz bolnice bolje se pripremit hahah
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Bok cure mene je danas tako presjeklo u preponi od kad sam sw otusirala sve me boli dok hodam lijeva noga skroz do nje i u lijevo uzas nekak sam krivo stala I tako me zabolilo i sad me boli dok hodam uzas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav cure,
Da se i ja priključim ovoj temi…bila sam na temi potpomognute oplodnje budući da je trudnoca ostvarena iz postupka.🥰
Ja sam tek u istraživanju opreme za bebu pa ćemo tek u 11 mjesecu početi s shoppingom.
Sto se tiče bočica od šogorice sam dobila preporuku za mam bocice,nemam iskustva još ali za njih sam dobila preporuku.✌🏻
Evo i mene s iste teme 😁😁
Ja sve nekako lagano, kao da imam još 10 mjeseci do poroda 🤣
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌
01/2025 novi postupak - > beta 15dnt 456, 17dnt 964. 6+4 ❤️
Bok cure mene je danas tako presjeklo u preponi od kad sam sw otusirala sve me boli dok hodam lijeva noga skroz do nje i u lijevo uzas nekak sam krivo stala I tako me zabolilo i sad me boli dok hodam uzas
Mene prepone jako znaju bolit i stidna kost kad sjedim na necem tvrdom. I kad krenem hodati vidim sve zvijezde. Treba mi 3-4 min da se pokrenem i da prode ta bol (jaka) ali ostaje nelagoda u preponama. Tako da te razumijem. Iako mislim da je to normalno.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Mene prepone jako znaju bolit i stidna kost kad sjedim na necem tvrdom. I kad krenem hodati vidim sve zvijezde. Treba mi 3-4 min da se pokrenem i da prode ta bol (jaka) ali ostaje nelagoda u preponama. Tako da te razumijem. Iako mislim da je to normalno.
Ma mene skroz do guze boli i samo lijeva strana i to iz čista mira kad sam izlazila iz tusa i krenula se brisat s ručnikom...sad dal se to meni sve rasteže ugl neznam baš me boli vidjet ću ujutro
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji