Evo i mog trbuheka
https://ibb.co/30BY0dM
Awwww baš si slatka
Hvala evo taman ručala sad idem malo u krevetić 🤷🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja ću tek sad ...radim pizzu 🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja ću tek sad …radim pizzu 🤣🤣🤣
Hehehehe polako ! Ja ću sad malo napasti po slatkome
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, imam pitanje vezano za boju dolje haha. Isla sam se obrijati posto idemo na kupanje i stavila ogledalo i gledam. To je kod mene sve tamno ljubicasto na plavo vuce jer to normalno? Pretpostavljam da ima veze sa količinom krvi ali sam se prepala ahhahs
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Cure, imam pitanje vezano za boju dolje haha. Isla sam se obrijati posto idemo na kupanje i stavila ogledalo i gledam. To je kod mene sve tamno ljubicasto na plavo vuce jer to normalno? Pretpostavljam da ima veze sa količinom krvi ali sam se prepala ahhahs
Sve normalno😄😄😄mene već muž brije 🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja definitivno nisam keysi/Anja, ja sam je pokušala raskrinkati kad su joj neke davale podršku za menstruiranje koje je predstavila kao spontani pobačaj
Ma i mene ce moj morat pa me iskasapit. Neki dan mi je bedro iskasapio hahah kaze boji se hhaha. Ali evo ja koda sam orala hahah. Nesto sto je prije bilo 5 min sad traje 45 🤣🫣 a o tom na sta to lici necu uopce hahah. Tjesim se ja kao to se ne vidi od gaca 🫣🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Ja definitivno nisam keysi/Anja, ja sam je pokušala raskrinkati kad su joj neke davale podršku za menstruiranje koje je predstavila kao spontani pobačaj
Dobro evo jedan bar profil manje ..😇😄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma i mene ce moj morat pa me iskasapit. Neki dan mi je bedro iskasapio hahah kaze boji se hhaha. Ali evo ja koda sam orala hahah. Nesto sto je prije bilo 5 min sad traje 45 🤣🫣 a o tom na sta to lici necu uopce hahah. Tjesim se ja kao to se ne vidi od gaca 🫣🫣
Ne mogu rec meni moj to odradi profesionalno 🥰😊😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobro evo jedan bar profil manje ..😇😄
Što se desava na Facebooku? I nisi mi odgovorila jel ima nekih novih plusića ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️