Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    23. Kolovoz 2022. 13:12

Satsuke

Drage cure, nije me bilo dva dana i vratim se i vidim preko 20tak stranica više. Svaka čast

Divni su vam trbuščići, meni se isto sad već puno značajnije vidi.https://ibb.co/84sSVGc

Nekako mi se čini da su sad baš povoljne cijene za baby stvari tako da smo mi skoro pa opremili sve za dolazak bebe, mogu bit mirna idućih tri mjeseca.

Aaaaaa mali je skroz jos mozes kao cura proci😂😂😂😂

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lonmi
    23. Kolovoz 2022. 13:26

Koji slatki mali trbuscici u prvoj trudnoci. 
    Ja sam kao u 36tt sa blizancima. Mene pitaju jel termin kroz mj dana. Sva sam sitna samo trbuh ogroman 😂. Ali u prvoj je bilo kao i kod vas 😊

Satsuke
    23. Kolovoz 2022. 13:48

Hvala vam curke, vjerujem da će sad buknut, primjećujem kako primjetno raste svaki dan. 

Ma složila sam pred par mjeseci ogromnuuu ekselicu sa potrepštinama i onda smo istraživali suprug i ja što nam se najviše sviđa i bacali linkove i pratili cijene, pa sad doslovno u nekoliko dana kupili čudesa. Kolica, košaru i autosjedalicu, madrac, komodu, odjeću i posteljinu, bočice, white noise mašinicu, set za turpijanje noktića kod beba i druge sitnice. Ostao je još krevetić od veće opreme i to je to. 

U ovih preostalih nekoliko mj ću se usredotočiti na sebe i pripremu za postpartum, tečajevi i masažice. Na taj način imam se nadam dobiti osjećaj prividne kontrole nad ovom cijelom nepredvidivom situacijom 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Inna_92
    23. Kolovoz 2022. 14:21

Satsuke, moj trbuščić je sličan tvojem. Mi smo za sada pribavili samo odjeću, sve ostalo je još na čekanju. Ostalo ćemo idući mjesec. Razmišljam da li da za kolica čekam 11. mjesec i black friday, baš su skupa.

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

snowwhite1410
    23. Kolovoz 2022. 15:11

Satsuke

Hvala vam curke, vjerujem da će sad buknut, primjećujem kako primjetno raste svaki dan.

Ma složila sam pred par mjeseci ogromnuuu ekselicu sa potrepštinama i onda smo istraživali suprug i ja što nam se najviše sviđa i bacali linkove i pratili cijene, pa sad doslovno u nekoliko dana kupili čudesa. Kolica, košaru i autosjedalicu, madrac, komodu, odjeću i posteljinu, bočice, white noise mašinicu, set za turpijanje noktića kod beba i druge sitnice. Ostao je još krevetić od veće opreme i to je to.

U ovih preostalih nekoliko mj ću se usredotočiti na sebe i pripremu za postpartum, tečajevi i masažice. Na taj način imam se nadam dobiti osjećaj prividne kontrole nad ovom cijelom nepredvidivom situacijom

Hej vidim da si se i ti vratila 🥰ja i ti imamo isti dan termin ali meni se čini da je moj stomacic veći od tvog 🤣ja po malo kupujem fali mi broj 56 još body i tako neka gengica i nešto deblje kao neki kombinezon ,mi imamo krevetić ,kolica, komodu posteljinu dekicu ,polpun,fali mi bočice dudice,sve za higijenu i izdajlica i tako neke stvari ima još stvari koje mi fali ali dobro polako i ja bih isto se pripremila na neke edukacije o postpartum o dojenju i svemu tome iako nisi miran nikad pogotovo mislim zadnjh mjesec dana 😅ja se danas opet ne osjećam dobro neka mučnina i glavobolja i jedva ću skuhati 😭muka mi je meni se čini možda od ovih tableta za željezo 😵

Satsuke
    23. Kolovoz 2022. 15:19

Inna_92

Satsuke, moj trbuščić je sličan tvojem. Mi smo za sada pribavili samo odjeću, sve ostalo je još na čekanju. Ostalo ćemo idući mjesec. Razmišljam da li da za kolica čekam 11. mjesec i black friday, baš su skupa.

Meni su naveli rok za dostavu kolica i autosjedalice oko mjesec dana, tako da čisto to uzmeš u obzir, ne znam kad ti je termin. Al da su skupa, stvarno jesu. 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

Satsuke
    23. Kolovoz 2022. 15:28

snowwhite1410

Hej vidim da si se i ti vratila 🥰ja i ti imamo isti dan termin ali meni se čini da je moj stomacic veći od tvog 🤣ja po malo kupujem fali mi broj 56 još body i tako neka gengica i nešto deblje kao neki kombinezon ,mi imamo krevetić ,kolica, komodu posteljinu dekicu ,polpun,fali mi bočice dudice,sve za higijenu i izdajlica i tako neke stvari ima još stvari koje mi fali ali dobro polako i ja bih isto se pripremila na neke edukacije o postpartum o dojenju i svemu tome iako nisi miran nikad pogotovo mislim zadnjh mjesec dana 😅ja se danas opet ne osjećam dobro neka mučnina i glavobolja i jedva ću skuhati 😭muka mi je meni se čini možda od ovih tableta za željezo 😵

Ma super si se i ti opremila, znam da si ti kolica kupila već davnih dana. A meni trbuh izgleda manje kad sam 180cm visoka, ne brini

Žao mi je da te zdravlje nešto zeza, s čime misliš da je povezano? Meni je na moru bilo savršeno, ali u Zgu me opet počela glava boljeti. Ove nagle promjene vremena su stvarno sulude, moguće ima povezanosti s tlakom zraka. Ne znam, nadam se da će ti brzo proći i biti sve u redu.

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

BlairWaldorf
    23. Kolovoz 2022. 15:33

Evo i mog trbuheka

https://ibb.co/30BY0dM

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    23. Kolovoz 2022. 15:35

Satsuke

snowwhite1410

Ma super si se i ti opremila, znam da si ti kolica kupila već davnih dana.A meni trbuh izgleda manje kad sam 180cm visoka, ne brini

Žao mi je da te zdravlje nešto zeza, s čime misliš da je povezano? Meni je na moru bilo savršeno, ali u Zgu me opet počela glava boljeti. Ove nagle promjene vremena su stvarno sulude, moguće ima povezanosti s tlakom zraka. Ne znam, nadam se da će ti brzo proći i biti sve u redu.

Meni je uzasno bilo par dana u zg, bas neka bezvoljnost i nervoza nikako mi ne pasu te promjene vremena. Na moru je normalnija klima skroz. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 15:37

BlairWaldorf

Evo i mog trbuheka

https://ibb.co/30BY0dM

Awwww  baš si slatka

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.