Ja ne planiram kupovati trudničku odjeću, ugl. nosim haljine 🤷 planiram jedino uloziti u dvije kvalitetnih tajica ali nisam istrazila trziste još. 🙈
Prouči Lelosi, njih mozes nosit i kasnije, ja ih imam trecu godinu, peri deri su, toliko su lagane da uopce nemas osjećaj da ih imas na sebi..
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ja ne planiram kupovati trudničku odjeću, ugl. nosim haljine 🤷 planiram jedino uloziti u dvije kvalitetnih tajica ali nisam istrazila trziste još. 🙈
Prouči Lelosi, njih mozes nosit i kasnije, ja ih imam trecu godinu, peri deri su, toliko su lagane da uopce nemas osjećaj da ih imas na sebi..
i ja ih imam....tri komada...al to mi je za po doma....i i počele su mi se ocrtavat kad ih skinem po nogama, mislim da ću morati uzeti jedne za veći broj....za sada kombiniram sa širokim majcama i košuljicama, ali sam u problemu jer mi je većina odjeće nažalost uska....na poslu još nisam rekla svima....ne znam kaj bum na posao nosila....nemrem dolazit ko klošar...bit će jako izazovno....
nego kak vi stojite s leđima? naime mene zadnjih tjedan dana počinje lagano boluckati (onak kao išijas) na desnoj doljnoj strani leđa....sve mi je ok, dok se ne oblačim pa cijelu težinu na jedni nogu....to mi je malo teško....nije to nikakva jaka bol, onak sam da osjetim....
Cure, imam pitanje vezano za boju dolje haha. Isla sam se obrijati posto idemo na kupanje i stavila ogledalo i gledam. To je kod mene sve tamno ljubicasto na plavo vuce jer to normalno? Pretpostavljam da ima veze sa količinom krvi ali sam se prepala ahhahs
To su te neke boje.🤣 Ali utjesno je sta ocito sve radimo isto, ja sam vec i razbila jedno ogledalo zbog depilacije. Nije nam lako nikako. 🤭
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam si u hmu kupila neke super trenirka crne hlače, koje mi dođu slične kao tajice, nisu neprozirne i jako su udobne. Uzela sam si s ASOSa dvoje tajice i jako sam zadovoljna, to mi je zasad dovoljno.
Trebat ću neke duge majice još, ali za to čekam da sinsay dobije novu kolekciju. I za bebu sam kupila u sinsayu neke stvari i jako sam zadovoljna. Moram priznati da sam imala na početku predrasude prema tom dućanu da je sve sintetički i krpeno, ali grizem jezik sad.
Ali sinsay je stvarno omjerom cijene i kvalitete daleko najpovoljniji.
Za ostale stvari, ulažem u malo šire haljine u Zari i Reservedu koje nisu trudničke i koje ću moći i kasnije nositi i to mi se pokazalo kao dobitna kombinacija. Lijepe i udobne.
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
i ja ih imam….tri komada…al to mi je za po doma….i i počele su mi se ocrtavat kad ih skinem po nogama, mislim da ću morati uzeti jedne za veći broj….za sada kombiniram sa širokim majcama i košuljicama, ali sam u problemu jer mi je većina odjeće nažalost uska….na poslu još nisam rekla svima….ne znam kaj bum na posao nosila….nemrem dolazit ko klošar…bit će jako izazovno….
nego kak vi stojite s leđima? naime mene zadnjih tjedan dana počinje lagano boluckati (onak kao išijas) na desnoj doljnoj strani leđa….sve mi je ok, dok se ne oblačim pa cijelu težinu na jedni nogu….to mi je malo teško….nije to nikakva jaka bol, onak sam da osjetim….
Nikako, bole me leđa na donjoj lijevoj strani nenormalno na momente. Isto djeluje kao išijas jer osjecam i nogu. A ako krivo sjednem, onda boli i cijela guza. I nikako ne mogu to rijesit laganim istezanjem, ne popusta, samo odmor djeluje. I teze mi je spavat, ne mogu se namjestit i idem na wc pa sam budna dok ne pogodim pozu 🤷🏼♀️
Vidi se da ulazim u 3. tromjesecje... Veselo! 🤰🏼
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Nego, kako vi sa niskim tlakom i umorom? Ima li koja neki dobar savjet, ja ujutro budem koma, nista mi se ne da.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Nego, kako vi sa niskim tlakom i umorom? Ima li koja neki dobar savjet, ja ujutro budem koma, nista mi se ne da.
Ne mogu tvrditi sa sigurnošću da je to povezano, ali ja sam živnula i imam puno više energije otkad sam uvela probiotike, koristim Linex. Svaki drugi dan, kombiniram dane s omegom. Ginekologica mi je potvrdila da su to dobre bakterije koje stvaraju taj osjećaj lakoće, pa možeš probati
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Jutro cure moje 🤗 jučer sam bila u katastrofa stanju mislim da ni ne paše heferol zaspala sam popodne bolila me glava, jutros sam super 😁
Jedino prekjučer sam osjetila bebu cijeli dan se micala ko da je radila salto u stomaku jučer ništa nisam osjećala pa san se zabrinula 🥺danas je osjećam ali ne ko prekjučer 🥺 valjda je to normalno 🙈
.što se tiče trudnicke robe ja sam imala prije trudnoće dosta traperica i dosta veličine 36/38 i sada u to ništa ne stanem pa sam si kupila haljinu jednu u mohitu koju mogu i nakon trudnoće nositi i u h&m tajice trudnicke pamučne mislim da su bile oko 149 kn i dvije trenerke dolini dio ,i onda mi je sestra govorila za LELOSI i ja pošto sam imala oko 64 kg na početku trudnoće mislim si uzet ću malu veličinu i kupim i nisam bih nosila ni 2 mjeseca stišću užas i onda sam naručila sada 3 para LELOSI ali osnovna veličina i mogu reći da su odlične stvarno udobne ne stišću top su i poslje trudnoće ću ih moći nositi svaka preporuka 😍u sinsay sam si kupila 2 haljina trudnicke isto super jedna 89 kn s dugim rukavima jedna s kratkim 69 stvarno ništa a udobne jako i još jednu na About you crnu koju ću moći i kasnije jer nema ono za stomak nego je baš lijepo napravljena to je to i sada mi je dosta 😅
Proučiti ću tajice, hvala na preporuci. Sve haljine koje imam mogu nositi i nakon trudnoće i to mi je super. 😄 Plan je znači samo tajice, udobne tenisice, hlače na tregere eventualno ako nadem neke lijepe i par majica jesenskih. I eventualno ako jos naletim na nesto lijepo .. jučer sam si kupila stikle 🤷🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore