https://i.ibb.co/yVF7wTs/Screenshot-2022-08-22-20-03-00-580-com-miui-gallery.jpg evo gaaaa sad sam u 19 tjednu curica i decko❤️
💙💗🥰Ajme koliko lijepo 🤗🤰
Niste vi vece od mene nego ste duze trudne ja do neki dan nista i sad je buknia tako da kad budem za par tjedana trudna koliko vi bit ce me duploo,😂😂😂😂ja sam tek ove dane pocela lagano osjecati maleee udarce jako lagane
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ajme snowhite baš smo bucke hehehe slatkiši … ugl… mi smo veće nego ines s 2 komada🤣😍😍ines ti si top…😆😍
Kokili ja vama te sve stvari uz grupe ću vam proslijediti čisto da se malo nasmijete …
Hvala ti Mare3112 🥰🥰🥰🤰 i moramo biti bucke 😂 jedemo i bebe jedu a sada smo mi u tim tjednima gdje bebe dobivaju na težini to im je zanimacija 😊Ines je baš top 🤗e daj pričaj da se malo smijemo 😂😂😂mi ovdje nismo imale takve događaje na forumu 😂😂😂😂
Neznam koliko su tu neke zenskice no znate da je po forumima bilo pomutnje radi njenih izjava ... nisam htjela vjerovat da su neke žene u pravu jer mi nije bilo ni u peti da žena ima toliku maštu... žena ima vremena napravit 100 profila i sama sa sobom se svadat i imat prijatelje...zatim je sve posvađala i podijelila na dvije strane i odvela neke na fejs....na početku je to nekako donekle funkcioniralo no s vremenom su cure skuzile da s njom stvarno nešto nije u redu... ja se nisam baš pretjerano obazirala ... dok nije počelo....citiram " gasim ovaj profil jer me neko oce ubit " zbog...neke prirode il ziv otinja......pa....palim ovaj profil ... pa gasim ovaj profil pa palim ovaj profil....nitko nije smio imat mišljenje osim nje jer druga mišljenja bi opovrgavala bez obzira što u pravilu grupe piše drugacije ...ugl cb test nevalja...ona ga je čak rastavljala....ugl ponašala se ko doktorica...pa ima poz test pa sutradan negativan ugl ...najsmješniji mi je bilo kad je pobrkala profile Al nisam tad to govorila još tu na forumu stavi s jednog plus s drugog minus ugl.. pa obrnuto .... možda žena ima poremećaj no svakako sam ju zamolila da takve stvari briše na fejsu jer nikog to ne zanima ...ne zanima ih obrazloženje zbog profila ...biljaka životinja...ugl imala je više profila i kaj je najbolje od svega nas 5 i njenih 5 profila su bila najviše aktivna od sveukupnih 112 i davala sam joj do znanja da nrmoze tako ... e ljudi moji a da vi vidite te odgovore...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Večer cure :)
Meni je prvih 12 tj bas dugo trajalo, a sad sam 19tj i vrijeme mi je proletjelo. Iduci tjedan me ceka anomaly. Meni je trbuscic sad bas narastao, onako od ispod sisa do dolje skroz lopta 🤭.
Mene su poceli dirati po trbuhu i jako mi to smeta, uopce nitko nista ne pita nego me odmah hvata za trbuh :/ doslovno mi dodje da i ja njih pomazim po njihovom trbuhu... Nista ne kazem jer se uopce ne snadjem u tom trenutku. S druge strane, obozavam kad ga muz draga ☺️🥰
Ja predvecer znam osjetiti vrlo lagane i njezne dodire/udarce pa ih cesto ni ne prepoznam ako nisam bas skroz mirna. Najcesce osjetim dok lezim na leđima.
Ja sam bila na GO i ovaj tjedan se vracam na posao pa me zanima kako ce mi biti jer kad dugo sjedim krene me trticna kost jako boljeti, ali necu se forsirati, dok budem mogla radit cu i to je to
Neznam koliko su tu neke zenskice no znate da je po forumima bilo pomutnje radi njenih izjava … nisam htjela vjerovat da su neke žene u pravu jer mi nije bilo ni u peti da žena ima toliku maštu… žena ima vremena napravit 100 profila i sama sa sobom se svadat i imat prijatelje…zatim je sve posvađala i podijelila na dvije strane i odvela neke na fejs….na početku je to nekako donekle funkcioniralo no s vremenom su cure skuzile da s njom stvarno nešto nije u redu… ja se nisam baš pretjerano obazirala … dok nije počelo….citiram " gasim ovaj profil jer me neko oce ubit " zbog…neke prirode il ziv otinja……pa….palim ovaj profil … pa gasim ovaj profil pa palim ovaj profil….nitko nije smio imat mišljenje osim nje jer druga mišljenja bi opovrgavala bez obzira što u pravilu grupe piše drugacije …ugl cb test nevalja…ona ga je čak rastavljala….ugl ponašala se ko doktorica…pa ima poz test pa sutradan negativan ugl …najsmješniji mi je bilo kad je pobrkala profile Al nisam tad to govorila još tu na forumu stavi s jednog plus s drugog minus ugl.. pa obrnuto …. možda žena ima poremećaj no svakako sam ju zamolila da takve stvari briše na fejsu jer nikog to ne zanima …ne zanima ih obrazloženje zbog profila …biljaka životinja…ugl imala je više profila i kaj je najbolje od svega nas 5 i njenih 5 profila su bila najviše aktivna od sveukupnih 112 i davala sam joj do znanja da nrmoze tako … e ljudi moji a da vi vidite te odgovore…
Hahaha 😂😂😂😂😂 pa to je neka podvojena ličnost 😂😂😂😂 haha 🤣 a mi tu na forumu se pitamo gdje su sve cure koliko ih je bilo nakraju nema nikoga ali mi smo imale mirne razgovore ☺️ stvarno vama je tamo bio show 😂😂😂 jel ta ženska uopće trudna ili kako takva sama sa sobom i što je najteže od svega ići nešto tako raditi gdje su žene da pomognu jedna drugoj i u jednom od najljepših perioda svog života daješ život 🤰🤰a mislim stvarno ima svašta ima ludih ljudi ali čudno mi je šta se nisu onda te ženske vratile na forumu kada su vidjele da je luđakinja tamo 🙈
Nemam zgaravicu, a od dodataka pijem novalac cijelo vrijeme i tu i tamo rastopim magnezij. I mene kika maleni, bas me nekad iznenadi malo se i stresem, valjda me preplaši onako dok udubljena gledam neku seriju na Netflixu 🤷🤣🙈 Bravo za ogtt, ja ne znam kako ću ja to, jučer sam zabunom kupila krivu fortiu (htjela sam običan jogurt a kupila neki sumsko voće ) to je toliko bilo slatko da sam se skoro izrigala nakon jednog gutljaja. Od zadnjeg puta sam dobila kilo ipo tako da sam sad na +3,5 kg. I to bi bilo to sto se nekih novosti tiče.
Ovo za kejsy sam u soku !!! Ona je bila i proljetnica ? Wtf ? 😰 Ne mogu vjerovati 😖 ja sam bas bila ne njenoj strani nikad nisam ni posumnjala da nesto loše radi i uvijek je svima bila spremna pomoći 😑 bas ne mogu vjerovati 😵 sto je s drugim curama na fejsu, jel ima plusića nekih ? ❤️ Što je s grupom, jel se raspala ili ??
P.s. preslatko su vam trbusi, budem se i ja slikala 💙
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ajme ja više neznam iza kojih je ona sve profila i kako se zapravo ona zove...dosta ih je cura izbaceno a dosta ih samo izlazi van ....ugl žena očito ima problema.... u glavi.evo belana i ja uvijek bile na njenoj strani kao i hrpa drugih ..ali očito nas je dobro obmanula tek kad w epiteta petljat sam skuzila i spojila sve tockice
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ajme ja više neznam iza kojih je ona sve profila i kako se zapravo ona zove…dosta ih je cura izbaceno a dosta ih samo izlazi van ….ugl žena očito ima problema…. u glavi.evo belana i ja uvijek bile na njenoj strani kao i hrpa drugih ..ali očito nas je dobro obmanula tek kad w epiteta petljat sam skuzila i spojila sve tockice
I ja sam bila na njenoj strani jel moguće da me toliko obmanula, ne kuzim 😖🙈 nisam te shvatila zadnju rečenicu ... Kako je lavica ? Jel ima sto novo kod nje ? Sad si me zaintrigirala, dode mi da idem u grupu i vidim sto se desava 😑 eh ti neradni dani 🤣🤷😍🏄☀️🌞👗
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
U roku 3 h grupa je imala 113 članica sad ima 75 , 4 nas izbacila sve ostale same izašle..
Ma laze ...kuzis laze ... neznam vise ko je ona... svima se nameće ona je najpametnija
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji