Pa neznam šta se desava i nas je izbacila iz grupe...ono što sam napisala šta se dogodilo imaš tu neznam na kojoj strani...a plusica mislim da nije bilo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pa neznam šta se desava i nas je izbacila iz grupe…ono što sam napisala šta se dogodilo imaš tu neznam na kojoj strani…a plusica mislim da nije bilo
Sorry možda sam propustila 😑🙈 a dobro primjer tu je, bude, drzim curkama fige.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Zna netko mozda gdje ima za kupiti kontrastnih uzoraka/slicica za bebe? Neke mekane slikovnice ili igrackice crno bijele, ili crveno bijele, koje su najzanimljivije bebama do 3mj.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Pozdrav curke. Zanima me da li (u zg) imate neku preporuku ducana u zg za maternity odjecu da mogu probati. Naravno, da je modernije :)
Nemam bas nis sad za jesen u sta stanem. Doslovno - nosim blizanke.
- Tajice iz lidla - preprozirne
- H&M (arena) - ful slab izbor u ducanu, online kad vracam imam fee od 4€ i tesko mi pogodit velicinu
- c&a (online) - o svom trosku moram radit povrat u njemacku i nosit u postu
- zalando (online) - u postu moram nosit za povrat
- reserved (online) - skicam par stvari ali dosta su skupi
- asos - tu imam osjecaj da uvijek fulam velicinu (i bez trudnoce)
Najbolji mi do sad bio sinsay (jeftin, brz, dzabe dostava i povrat) ali nisu jos nes jesensko/zimskog dobili.
Trebam tajice i par vestica obicnih, nis spesl.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pozdrav curke. Zanima me da li (u zg) imate neku preporuku ducana u zg za maternity odjecu da mogu probati. Naravno, da je modernije :)
- H&M (arena) - ful slab izbor u ducanu, online kad vracam imam fee od 4€ i tesko mi pogodit velicinu
Najbolji mi do sad bio sinsay (jeftin, brz, dzabe dostava i povrat) ali nisu jos nes jesensko/zimskog dobili.
Ja sam si u sinseyu nedavno narucila 2 trenirke evo sad će oni kroz koji tj dobit ponudu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Mare A da, cekam i ja sinsay. Jer doslovno imam prozirne tajice iz lidla i kratke majice do tad 😏
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mare A da, cekam i ja sinsay. Jer doslovno imam prozirne tajice iz lidla i kratke majice do tad 😏
sto su stvarno iz lidla tajice preprozirne? To si jedino planiram kupiti, ovo ostalo imam razne odjece vece velicine, pa cu nesto kombinirati da ne kupujem, ali tajice su mi must. Gdje su kao bolje da nisu prozirne?
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Isti problem imam i ja, dobro ja ne nosim blizance ali sva ta trudnicka odjeca je meni ruzna 🫣 kupila sam jede trudnicke traperice hm i ok su nisu lose ali jos nisam toliko velika za njih a opet nisam ni toliko mala za svoje 😂 pa sam se sjetila da zapravo kupujem u ducanima gdi i inace kupujem (hm, zara) ali uzimam sve za 2-3 broja vece cak i traperice inace sam 36 sad uzimam 40 i gledam da nisu bas visoki struk a i ako jesu onda uzmem 42, siroke kosuljice ima ih prekrasnih bas sam si uzela u zari jednu kao lan prekrasna, a za traperice sam kupila trudnicki pojas ali pamucni meni to lici na one majice bez naramenica i na svoje stare traperice koje su skroz otkopcane stavim prek taj pojas i gore siru majicu ili kosuljicu i stvarno funkcionira. E da i dusu dale hlace sa gumicom tipa imas u hm lanenih prekrasnih ja sam si u zari uzela komplet kosulja i hlace.. eto nadam se da sam ti pomogla 😅
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Ja imam iz hm a tajice jos od prve trudnoce i njihove su mi najbolje, nista se ne proziru..dobre su ti i Lelosi tajice one kao nisu trudnicke al se dosta rastezu pa ih i trudnice nose do kraja trudnoce, skroz su lagane, ne stezu i ne proziru se nista
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Ja ne planiram kupovati trudničku odjeću, ugl. nosim haljine 🤷 planiram jedino uloziti u dvije kvalitetnih tajica ali nisam istrazila trziste još. 🙈
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore