Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • leptirić007
    24. Kolovoz 2022. 13:04

Angeleyes

Nego, kako vi sa niskim tlakom i umorom? Ima li koja neki dobar savjet, ja ujutro budem koma, nista mi se ne da.

a isto tako nekako....dići se ujutro i dovući se na posao je svako jutro uvijek bio izazov, a sad tek posebno veliki izazov....al šta je tu je....pomogne mi ako si popijem ness vaniliju cappucino pa se malo dobijem (kavu ne mogu piti). Moja preporuka ti je ujutro si nešto slano pojesti.... 

ancy2010
    24. Kolovoz 2022. 13:04

Ja sam jutros radila oggt i prizivila😅 al mi je bilo puno teze popit sad nego u prvoj trudnoci, opcenito mi u ovoj ne pase previse slatko, dok sam u prvoj doslovno zivila na slatkišima, pa vjerojatno zbog toga, mislila sam da cu sve ispovracat.. bebac je zato ima tulum nakon glukoze, sat vrimena su trajale vratolomije, mislila sam da ce iskocit😂

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• poccahontas
    24. Kolovoz 2022. 13:12

Angeleyes

Nego, kako vi sa niskim tlakom i umorom? Ima li koja neki dobar savjet, ja ujutro budem koma, nista mi se ne da.

Meni tlak bude 80/60 , umorna sam konstantno. Na poslu jedva nekako smjenu izguram, vecinom sjedim ali znam potegnuti kid slaganja i vadenja papira i teske ladice. Neki je spomenuo leda, nemam pojma kako izgurati na poslu do pred porod. A ako otvorim bolovanje odbije od bubrega.

• poccahontas
    24. Kolovoz 2022. 13:14

leptirić007

Angeleyes

a isto tako nekako….dići se ujutro i dovući se na posao je svako jutro uvijek bio izazov, a sad tek posebno veliki izazov….al šta je tu je….pomogne mi ako si popijem ness vaniliju cappucino pa se malo dobijem (kavu ne mogu piti). Moja preporuka ti je ujutro si nešto slano pojesti….

Leptirić ja mrzim prve smjene, sreca pa radim i druge ali kad sam prva to mi je bas kao i tebi izazov 🙂

Mareeeee3112
    24. Kolovoz 2022. 13:15

poccahontas

Angeleyes

Meni tlak bude 80/60 , umorna sam konstantno. Na poslu jedva nekako smjenu izguram, vecinom sjedim ali znam potegnuti kid slaganja i vadenja papira i teske ladice. Neki je spomenuo leda, nemam pojma kako izgurati na poslu do pred porod. A ako otvorim bolovanje odbije od bubrega.

Koji si tjedan ...uzmi si neki jastuk pa neće ti nitko ništa loše rec ...trudna si ...prošeći se svako malo znam da bole leđa od sjedenja ...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• inesss
    24. Kolovoz 2022. 13:18

Vidim da vecina vas radi,ja sam na bolovanju i nije mi zao,smjenu cijelu treba bit na nogama ,a o stresu da me govorim,kako vi izdrzite raditi cijeli dan

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• poccahontas
    24. Kolovoz 2022. 13:39

Mare3112

poccahontas

Angeleyes

Koji si tjedan …uzmi si neki jastuk pa neće ti nitko ništa loše rec …trudna si …prošeći se svako malo znam da bole leđa od sjedenja …

17.tjedan, ma prosecem ali kako pino pisem i tipkam za komp.onda se bas znam ukociti. Ma necu se forsirati koliko izdrzim izdrzim, ako bas vidim da ne mogu otvorit cu bolovanje. Bogu hvala, pa imam pravo.

• poccahontas
    24. Kolovoz 2022. 13:40

inesss

Vidim da vecina vas radi,ja sam na bolovanju i nije mi zao,smjenu cijelu treba bit na nogama ,a o stresu da me govorim,kako vi izdrzite raditi cijeli dan

A izdrzi se nekako, ali jedva cekam da dodem luci i izvalim se na krevet. Barem pola sata da se ispruzim.

• Kokili
    24. Kolovoz 2022. 14:07

Danas smo na 75 % ilitiga 30.tt 🥰 vrime brzo leti! Valjda ce i jesen brzo doci.
    https://ibb.co/Sv1D5bC
    https://ibb.co/prdYMf9

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Kokili
    24. Kolovoz 2022. 14:10

Kokili

Danas smo na 75 % ilitiga 30.tt 🥰 vrime brzo leti! Valjda ce i jesen brzo doci.
    https://ibb.co/Sv1D5bC
    https://ibb.co/prdYMf9

Prva slika nam je 24.tt, druga slika jutros 

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.