Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    23. Kolovoz 2022. 08:56

Jutro svima!
    Evo citam i dosta su cura otisle na fejs, nas je ovde ostalo par, ali srecom sve je ok i sve je mirno. Evo sokirana sam  s ovim o keysi ili kako vec..... Nisam previse pratila ali meni bi odgovorila par puta i uvijek sve ljubazno detaljno bi mi pisala... Eto, bas sam iznenadjena.  A ja nisam htjela na fejs, odgovara mi ovdje anonimnost 

Danas sam 24+6, veselim se petku tad imamo pregled pa da vidimo jel sve ok i potvrdi spol. Osjecam se dobro, radim pa ne mislim puno o trudnoci, nastojim svaki dan neka fizicka aktivnost, setnjica.. nadam se da ste sve ok 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 09:23

Queen_of_North

Jutro svima!
    Evo citam i dosta su cura otisle na fejs, nas je ovde ostalo par, ali srecom sve je ok i sve je mirno. Evo sokirana sam s ovim o keysi ili kako vec….. Nisam previse pratila ali meni bi odgovorila par puta i uvijek sve ljubazno detaljno bi mi pisala… Eto, bas sam iznenadjena. A ja nisam htjela na fejs, odgovara mi ovdje anonimnost

Danas sam 24+6, veselim se petku tad imamo pregled pa da vidimo jel sve ok i potvrdi spol. Osjecam se dobro, radim pa ne mislim puno o trudnoci, nastojim svaki dan neka fizicka aktivnost, setnjica.. nadam se da ste sve ok

Mi smo tu negdje ja sam 25+4  od jucer navečer mali me konstantno udara ...baš intenzivno neznam kak je kod tebe Al danas mi je baš aktivan .... ugl ponekad se i prestrašim 🤣 
    Ps...ne želim više pricat o temi Facebooka  itd... ne želim se zamarat nebitnim ljudima ...ugl svako javi kako je proso pregled

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• poccahontas
    23. Kolovoz 2022. 11:05

Ima li neka od neku neugodu u stomaku nakon obroka i pritisak u donjem dijelu stzmaka. Meni jako smeta kad hodam, usporava me i kad se penjem uz stepenice kao da sam kakva baka od 80 god 😪

Queen_of_North
    23. Kolovoz 2022. 11:05

Sutra imam naruceno depilaciju intimnog podrucja.. sto mislite, zbog higijene, jel mi bolje raditi secernom pastom ili voskom?

2020- Nase prvo sunce ❤️

• leptirić007
    23. Kolovoz 2022. 11:22

Queen_of_North

Sutra imam naruceno depilaciju intimnog podrucja.. sto mislite, zbog higijene, jel mi bolje raditi secernom pastom ili voskom?

ne znam gdje ideš raditi....ja više volim šećenom pastom (manje me boli i dulje mi traje)....bez obzira gdje ideš kozmetičarka koja radi ako radi voskom morala bi uzeti novi štapić za nanošenje voska i upotrebljavati rukavice....isto tako je i za šećernu pastu....korister rukavice i kad kreću na intimnu zonu uzimaju svježu pastu tako da bi što se higijene tiče biti ok....ja gdje idem, idem godinama i tamo se drže ovih pravila...

Queen_of_North
    23. Kolovoz 2022. 12:01

leptirić007

Queen_of_North

ne znam gdje ideš raditi….ja više volim šećenom pastom (manje me boli i dulje mi traje)….bez obzira gdje ideš kozmetičarka koja radi ako radi voskom morala bi uzeti novi štapić za nanošenje voska i upotrebljavati rukavice….isto tako je i za šećernu pastu….korister rukavice i kad kreću na intimnu zonu uzimaju svježu pastu tako da bi što se higijene tiče biti ok….ja gdje idem, idem godinama i tamo se drže ovih pravila…

ma problem je sto sam se selila, ma drugoj sam lokacijii pa mi prijasnji salon bas nije blizu. u ovaj sam se narucila sada i cini mi se ok po recenzijama. i ja sam oduvijek radila secernom pastom, ali mi nikada nije rukavicama, nego dobro opere ruke i rukama. mozda se za rukavice vise lijepi, ne znam ?
    a za vosak, da uzme se novi stapic, ali opet tim stapicem zagrabi u istu posudu da uzme vosak, a  to onda vise i nije toliko higijenski ja mislim bar...

2020- Nase prvo sunce ❤️

• leptirić007
    23. Kolovoz 2022. 12:06

Queen_of_North

leptirić007

Queen_of_North

ne znam gdje ideš raditi….ja više volim šećenom pastom (manje me boli i dulje mi traje)….bez obzira gdje ideš kozmetičarka koja radi ako radi voskom morala bi uzeti novi štapić za nanošenje voska i upotrebljavati rukavice….isto tako je i za šećernu pastu….korister rukavice i kad kreću na intimnu zonu uzimaju svježu pastu tako da bi što se higijene tiče biti ok….ja gdje idem, idem godinama i tamo se drže ovih pravila…

ma problem je sto sam se selila, ma drugoj sam lokacijii pa mi prijasnji salon bas nije blizu. u ovaj sam se narucila sada i cini mi se ok po recenzijama. i ja sam oduvijek radila secernom pastom, ali mi nikada nije rukavicama, nego dobro opere ruke i rukama. mozda se za rukavice vise lijepi, ne znam ?
    a za vosak, da uzme se novi stapic, ali opet tim stapicem zagrabi u istu posudu da uzme vosak, a to onda vise i nije toliko higijenski ja mislim bar…

me mislim da bude to ok....njima ti je teško raditi sa rukavicama jer pucaju, a i zamisli si bit u rukavicama pol dana pa onda izbjegavaju....i da naravno da nije više higijenski ako štapić urone u vosak koji je bio i prijašnjoj klijentici.... zato je meni stvarno šećena pasta zakon.... :D 

• inesss
    23. Kolovoz 2022. 12:17

Queen_of_North

Ja sam bas jucer radila sa secerom i nije imala rukavice kaze da joj je tesko s rukavicama,uglavnom ako je cist salon nije problem ni vosak bar ja mislim,ja sam ma moru i isla sam u jedan drugi salon gdje rade samo secerom inace mi je vosak isto ok

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Satsuke
    23. Kolovoz 2022. 12:56

Drage cure, nije me bilo dva dana i vratim se i vidim preko 20tak stranica više. Svaka čast

Divni su vam trbuščići, meni se isto sad već puno značajnije vidi. https://ibb.co/84sSVGc 

Nekako mi se čini da su sad baš povoljne cijene za baby stvari tako da smo mi skoro pa opremili sve za dolazak bebe, mogu bit mirna idućih tri mjeseca.   

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• inesss
    23. Kolovoz 2022. 13:11

Satsuke

Drage cure, nije me bilo dva dana i vratim se i vidim preko 20tak stranica više. Svaka čast

Divni su vam trbuščići, meni se isto sad već puno značajnije vidi.https://ibb.co/84sSVGc

Nekako mi se čini da su sad baš povoljne cijene za baby stvari tako da smo mi skoro pa opremili sve za dolazak bebe, mogu bit mirna idućih tri mjeseca.

Sto si kupila 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.