Cure, ja sam na cuvanju trudnoce od sredine 7mj, neplanirano. Zanima me, da li se isplacuje neka naknada od hzzo-a za tih pol mjeseca, ili ovaj mjesec nista da ne ocekujem? Inace sam zaposlena.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure, vi koje osjetite bebu. Koliko na dan vam bude zatišje od udaraca (osim kad se krećete ili kad ste negdje)? Pitam jer su kod mene krenule faze zatišja i kad ležim, npr poslijepodne. I koliko god se okretala, opet ništa. 😳 Tek kasnije krene neko lupanje, taman kad se isprepadam cijela. Bebač vjerojatno ubije oko popodne i ne benda živu silu, a ja dobijem živčani.🙈
Meni isto zna biti tih "zatisja". Cak neki dani skoro nista ne osjetim, samo par puta, a neki dan doslovno stalno lupa, kao da nema mira nimalo. I ja sam ludila u pocetku, pa guram trbuh prstima ne bi li se pomaknuo 😅 jadna beba unutra valjda misli koja sam ludakinja hahaha.
Mislim da je to normalno, i bebe moraju spavat 😁
Meni je prijateljica primalja/babica i rekla mi je da kad krenem osjetiti je ok 10-12 puta u danu da osjetim…
Nema pravila tako da se ja ne bi igrala s ovakvim podacima. Ja osjetim najvise navečer nakon cijelog dana kad se smirim nekad je intenzivnije nekad manje.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, ja sam na cuvanju trudnoce od sredine 7mj, neplanirano. Zanima me, da li se isplacuje neka naknada od hzzo-a za tih pol mjeseca, ili ovaj mjesec nista da ne ocekujem? Inace sam zaposlena.
Da, isplacuje se. Ja sma na cuvanju od 28.3 i tih par dana u ozujku mi je isplaceno. S time da si vec trebala poslati u hzzo obrazac i doznake do 5.8, tj.do 5.u mjesecu za protekli mjesec. 🤔 nr znam oce li ti naknadno isplatiti
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂
Meni je negdje izmedju 11-15.1.
Ajde super, necu jedina ostat sa stomakom ☺️ Ja se isto nesto nadam da ce to biti u prvom kad i ja imam rodendan. Ostala djeca su mi ljetne bebe ☺️
Cure, vi koje osjetite bebu. Koliko na dan vam bude zatišje od udaraca (osim kad se krećete ili kad ste negdje)? Pitam jer su kod mene krenule faze zatišja i kad ležim, npr poslijepodne. I koliko god se okretala, opet ništa. 😳 Tek kasnije krene neko lupanje, taman kad se isprepadam cijela. Bebač vjerojatno ubije oko popodne i ne benda živu silu, a ja dobijem živčani.🙈
Meni isto zna biti tih "zatisja". Cak neki dani skoro nista ne osjetim, samo par puta, a neki dan doslovno stalno lupa, kao da nema mira nimalo. I ja sam ludila u pocetku, pa guram trbuh prstima ne bi li se pomaknuo 😅 jadna beba unutra valjda misli koja sam ludakinja hahaha.
Mislim da je to normalno, i bebe moraju spavat 😁
Meni je prijateljica primalja/babica i rekla mi je da kad krenem osjetiti je ok 10-12 puta u danu da osjetim…
Nema pravila tako da se ja ne bi igrala s ovakvim podacima. Ja osjetim najvise navečer nakon cijelog dana kad se smirim nekad je intenzivnije nekad manje.
Da, ne znam stvarno, ocito u trudnoći oko nicega nema pravila, sve je bas jako individualno. Mislim da je to ona rekla vise u stilu da me smiri kad i dodje do tih razdoblja da nekad ima vise, nekad manje udaraca....
Ja sam svakako od pocetka u nekom obliku straha i brige, osim za vrijeme trajanja UZV-a :/ I za sve sto se dogadja mi se u glavi vrti hrpa pitanja
Da, isplacuje se. Ja sma na cuvanju od 28.3 i tih par dana u ozujku mi je isplaceno. S time da si vec trebala poslati u hzzo obrazac i doznake do 5.8, tj.do 5.u mjesecu za protekli mjesec. 🤔 nr znam oce li ti naknadno isplatiti
Super, hvala!
Odnijela sam doznake i sve pred kraj 7mj, ali nisam bila sigurna dal ce ista isplatiti ili ne... posto sam jos primila pola place 🤷♀️ sta god da dode, dobro dode 😁
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Super, hvala!
Odnijela sam doznake i sve pred kraj 7mj, ali nisam bila sigurna dal ce ista isplatiti ili ne… posto sam jos primila pola place 🤷♀️ sta god da dode, dobro dode 😁
Isplata s hzzoa dolazi tamo 17./18. u mjesecu otprilike. Bude to doslo 😄
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂
Meni je 25.2.😆 Ako se dobro sjećam i još jedna ima u 2.mjesecu🤞🏻
Meni je termin 2.2 😉
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Cure mi smo danas nenadano kupili kolica. Uzeli smo 3 u 1, u Big Baby trgovini. Za sada sam odusevljena. Uzeli smo neka sivo bijela, tkanina je predobra, dosta debela na onom dubljem djelu, moze se skinuti i oprati, zastita protiv komaraca i kise,drzac za bocicu. Ono sto je bitno kod ovih kolica je da su dosta velika, ali su lagana. Znaci onaj ko nema veliki gepek nisu bas za njih. Ali mi imamo veliki auto i gepek tako da nama ne igra ulogu nekako mi i draze da bebica ima mjesta. Eto ako neko trazi kolica skicnite tamo. Na akciji su do 25.8 mi smo nasa koja su kostala 4600 platili 3550kn. Dobili smo jos 300 kn popusta to im je do 25.8 ☺️
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji