Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂
8.1. :D
Cure, ja sam na cuvanju trudnoce od sredine 7mj, neplanirano. Zanima me, da li se isplacuje neka naknada od hzzo-a za tih pol mjeseca, ili ovaj mjesec nista da ne ocekujem? Inace sam zaposlena.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Cure, vi koje osjetite bebu. Koliko na dan vam bude zatišje od udaraca (osim kad se krećete ili kad ste negdje)? Pitam jer su kod mene krenule faze zatišja i kad ležim, npr poslijepodne. I koliko god se okretala, opet ništa. 😳 Tek kasnije krene neko lupanje, taman kad se isprepadam cijela. Bebač vjerojatno ubije oko popodne i ne benda živu silu, a ja dobijem živčani.🙈
Meni isto zna biti tih "zatisja". Cak neki dani skoro nista ne osjetim, samo par puta, a neki dan doslovno stalno lupa, kao da nema mira nimalo. I ja sam ludila u pocetku, pa guram trbuh prstima ne bi li se pomaknuo 😅 jadna beba unutra valjda misli koja sam ludakinja hahaha.
Mislim da je to normalno, i bebe moraju spavat 😁
Meni je prijateljica primalja/babica i rekla mi je da kad krenem osjetiti je ok 10-12 puta u danu da osjetim…
Nema pravila tako da se ja ne bi igrala s ovakvim podacima. Ja osjetim najvise navečer nakon cijelog dana kad se smirim nekad je intenzivnije nekad manje.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, ja sam na cuvanju trudnoce od sredine 7mj, neplanirano. Zanima me, da li se isplacuje neka naknada od hzzo-a za tih pol mjeseca, ili ovaj mjesec nista da ne ocekujem? Inace sam zaposlena.
Da, isplacuje se. Ja sma na cuvanju od 28.3 i tih par dana u ozujku mi je isplaceno. S time da si vec trebala poslati u hzzo obrazac i doznake do 5.8, tj.do 5.u mjesecu za protekli mjesec. 🤔 nr znam oce li ti naknadno isplatiti
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂
Meni je negdje izmedju 11-15.1.
Ajde super, necu jedina ostat sa stomakom ☺️ Ja se isto nesto nadam da ce to biti u prvom kad i ja imam rodendan. Ostala djeca su mi ljetne bebe ☺️
Cure, vi koje osjetite bebu. Koliko na dan vam bude zatišje od udaraca (osim kad se krećete ili kad ste negdje)? Pitam jer su kod mene krenule faze zatišja i kad ležim, npr poslijepodne. I koliko god se okretala, opet ništa. 😳 Tek kasnije krene neko lupanje, taman kad se isprepadam cijela. Bebač vjerojatno ubije oko popodne i ne benda živu silu, a ja dobijem živčani.🙈
Meni isto zna biti tih "zatisja". Cak neki dani skoro nista ne osjetim, samo par puta, a neki dan doslovno stalno lupa, kao da nema mira nimalo. I ja sam ludila u pocetku, pa guram trbuh prstima ne bi li se pomaknuo 😅 jadna beba unutra valjda misli koja sam ludakinja hahaha.
Mislim da je to normalno, i bebe moraju spavat 😁
Meni je prijateljica primalja/babica i rekla mi je da kad krenem osjetiti je ok 10-12 puta u danu da osjetim…
Nema pravila tako da se ja ne bi igrala s ovakvim podacima. Ja osjetim najvise navečer nakon cijelog dana kad se smirim nekad je intenzivnije nekad manje.
Da, ne znam stvarno, ocito u trudnoći oko nicega nema pravila, sve je bas jako individualno. Mislim da je to ona rekla vise u stilu da me smiri kad i dodje do tih razdoblja da nekad ima vise, nekad manje udaraca....
Ja sam svakako od pocetka u nekom obliku straha i brige, osim za vrijeme trajanja UZV-a :/ I za sve sto se dogadja mi se u glavi vrti hrpa pitanja
Da, isplacuje se. Ja sma na cuvanju od 28.3 i tih par dana u ozujku mi je isplaceno. S time da si vec trebala poslati u hzzo obrazac i doznake do 5.8, tj.do 5.u mjesecu za protekli mjesec. 🤔 nr znam oce li ti naknadno isplatiti
Super, hvala!
Odnijela sam doznake i sve pred kraj 7mj, ali nisam bila sigurna dal ce ista isplatiti ili ne... posto sam jos primila pola place 🤷♀️ sta god da dode, dobro dode 😁
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Super, hvala!
Odnijela sam doznake i sve pred kraj 7mj, ali nisam bila sigurna dal ce ista isplatiti ili ne… posto sam jos primila pola place 🤷♀️ sta god da dode, dobro dode 😁
Isplata s hzzoa dolazi tamo 17./18. u mjesecu otprilike. Bude to doslo 😄
35 ♏👩🦰,35♉🧔
4.11.2022. Curica ❤
19.5.2025. Decko 🩵
Meni je 25.2.😆 Ako se dobro sjećam i još jedna ima u 2.mjesecu🤞🏻
Meni je termin 2.2 😉
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji