Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • poccahontas
    11. Kolovoz 2022. 22:33

Drugačija1234456

Pozdrav cure, u 20.sam tjednu trudnoće. Osjećam na lijevoj donjoj strani stomaka težinu kao da je sav teret na lijevoj strani skroz u donjem dijelu. Jel se to nekoj događa? 😁

Pozdrav. Ja osjecam isto tu neku tezinu u stomaku, kontam kako ce tek biti kasnije. Treca mi je trudnoca i nisam do sad imala takav osjecaj. I jak pritisak. Ali dr.kaze da je sve ok. Mene sad ubi jos prehlada i temp. 

BlairWaldorf
    12. Kolovoz 2022. 08:52

Cure ja moram ponoviti test, izrigala sam se za 15 min... I rekli su mi da je nevazeći🙈🙈🙈🙈 napravit će mi samo natašte. 🤣🤣🤣

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    12. Kolovoz 2022. 08:56

BlairWaldorf

Cure ja moram ponoviti test, izrigala sam se za 15 min… I rekli su mi da je nevazeći🙈🙈🙈🙈 napravit će mi samo natašte. 🤣🤣🤣

Ajoj i mene je tog strah 😔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    12. Kolovoz 2022. 09:54

buhtlica23

BlairWaldorf

Cure ja moram ponoviti test, izrigala sam se za 15 min… I rekli su mi da je nevazeći🙈🙈🙈🙈 napravit će mi samo natašte. 🤣🤣🤣

Jos ja to junački popijem, ali dalo mi je muku nakon 15 min. Nisam očekivala toliko puno te slatke tekućine. Sad samo šećer nataste i tsh, možda bi bude odličan ovaj nataste da ne moram ponavljati kaze medicinska, ali sumnjam kako 
    mi je zadnji bio graničan. Zna netko kako ovaj pregled izgleda privatno ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    12. Kolovoz 2022. 10:12

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Jos ja to junački popijem, ali dalo mi je muku nakon 15 min. Nisam očekivala toliko puno te slatke tekućine. Sad samo šećer nataste i tsh, možda bi bude odličan ovaj nataste da ne moram ponavljati kaze medicinska, ali sumnjam kako

Isto je i privatno,ja sam bas gledala u Agramu 3 x se vadi krvi 1 x glukoza. Cijena nije strasna 150 kn +15 kn za vadenje krvi.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Salvatore19
    12. Kolovoz 2022. 10:55

Drugačija1234456

Pozdrav cure, u 20.sam tjednu trudnoće. Osjećam na lijevoj donjoj strani stomaka težinu kao da je sav teret na lijevoj strani skroz u donjem dijelu. Jel se to nekoj događa? 😁

Meni je isti osjecaj, samo s desne strane. Kazem, kao da se smjestio desno i to je to. Cak mi je i trbuh veci malo i tvrdi desno, nego lijevo. I muz to osjeti, pitala sam ga, jer sam vec mislila da sam luda😅 
    Ja si to tumacim kao da se negdje gura, pa zato. Iako mu je desno omiljeno haha. 
    Inace sad osjetim ak me lupi u mjehur ili prema trbuhu, ili prema ledima. Danas sam uspjela prvi put snimit da se bas vidi udarac 😁 pa sam bas sretna. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• inesss
    12. Kolovoz 2022. 11:18

Kad ste prvi put pocele osjetit bebino micanje? Ja sve nesto slabo osjetim

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Salvatore19
    12. Kolovoz 2022. 11:51

inesss

Ja oko 18tog tjedna bas da sam sigurna da je beba. Do tad nisam znala dal su crijeva ili sam zabrijala. 
    Ovisi i gdje je posteljica, ako je naprijed posteljica, kazu da treba malo dulje, jer ona "amortizira" udarce. Ako je posteljica straga, trebalo bi se malo prije osjetiti. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    12. Kolovoz 2022. 12:21

buhtlica23

BlairWaldorf

buhtlica23

BlairWaldorf

Isto je i privatno,ja sam bas gledala u Agramu 3 x se vadi krvi 1 x glukoza. Cijena nije strasna 150 kn +15 kn za vadenje krvi.

Jel se moze leći dok se čeka ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    12. Kolovoz 2022. 12:21

inesss

Dan, dva prije 20. tog tjedna. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.