Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    14. Kolovoz 2022. 13:34

Joj cure sto me boli stidna kost i prepone danas bas jako. Svaki put kad ustanem me zaboli ne znam jel to normalno valjda je. Pretpostavljam da se sve siri pa zato.. ali grozan osjecaj.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• poccahontas
    14. Kolovoz 2022. 13:51

buhtlica23

Joj cure sto me boli stidna kost i prepone danas bas jako. Svaki put kad ustanem me zaboli ne znam jel to normalno valjda je. Pretpostavljam da se sve siri pa zato.. ali grozan osjecaj.

Mene svako malo nesto boli. Zna mi se slicno desit ono nas jaka bol, moram zastati par sekundi. Mislom da je to sve normalno, a ako bolovi potraju i postani ucestaliji onda se svakako javiti na hitnu. 

buhtlica23
    14. Kolovoz 2022. 14:08

poccahontas

buhtlica23

Mene svako malo nesto boli. Zna mi se slicno desit ono nas jaka bol, moram zastati par sekundi. Mislom da je to sve normalno, a ako bolovi potraju i postani ucestaliji onda se svakako javiti na hitnu.

Ma znam da, nadam se da nece potrajati. Sad sam legla pa mi je malo lakse. Danas sam dosta hodala prijepodne pa sam mozda pretjerala. Iako mislim da nisam. Ali  hodanje +sirenje i eto haha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Salvatore19
    14. Kolovoz 2022. 14:30

Lonmi

Vi ste sve radile 4D uzv?
    Vaginaletu ja najlakse stavim kad legnem na leđa i skvrcim noge, a mozes staviti i jastucic ispod guze. Mislim da te grublje strukture treba malo vodom namociti. Zbog cega si dobila vaginalete, jel neki svrbez u pitanju?

Ja sam radila 4D kad sam prosla 19tj, u sklopu anomaly scana. Ne mislim ponavljati opet 4d 🤷‍♀️

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lonmi
    14. Kolovoz 2022. 14:44

U prvoj trudnoci sam isla na 4D, sad sam se narucila,  a jos se premisljamo jel nam treba.  Pozitivna stvar je sto je prije pregleda kod soc jer su mi se stalno preklapali bez neke pauze.
    .
    Ma da,  i ja sam stalno mokra,  nervira me to znojenje. I tu na moru se uopce premisljam oko kupanja jer je uzas guzva i stalno me muci da nesto ne pokupim,  ne prehladim se... 

ancy2010
    14. Kolovoz 2022. 16:31

Lonmi

U prvoj trudnoci sam isla na 4D, sad sam se narucila, a jos se premisljamo jel nam treba. Pozitivna stvar je sto je prije pregleda kod soc jer su mi se stalno preklapali bez neke pauze.
    .
    Ma da, i ja sam stalno mokra, nervira me to znojenje. I tu na moru se uopce premisljam oko kupanja jer je uzas guzva i stalno me muci da nesto ne pokupim, ne prehladim se…

Ja ga nisam radila ni u prvoj ni u drugoj trudnoci, to mi je totalno bespotrebno, ako imas dobrog ginekologa koji zna raditi uzv onda ti stvarno ne treba..meni je moja super, sve kako je rekla tako je i bilo, pogodila mi je tezinu bebe u gram

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

Lonmi
    14. Kolovoz 2022. 17:58

ancy2010

Lonmi

U prvoj trudnoci sam isla na 4D, sad sam se narucila, a jos se premisljamo jel nam treba. Pozitivna stvar je sto je prije pregleda kod soc jer su mi se stalno preklapali bez neke pauze.
    .
    Ma da, i ja sam stalno mokra, nervira me to znojenje. I tu na moru se uopce premisljam oko kupanja jer je uzas guzva i stalno me muci da nesto ne pokupim, ne prehladim se…

Ja ga nisam radila ni u prvoj ni u drugoj trudnoci, to mi je totalno bespotrebno, ako imas dobrog ginekologa koji zna raditi uzv onda ti stvarno ne treba..meni je moja super, sve kako je rekla tako je i bilo, pogodila mi je tezinu bebe u gram

Pa bas zato i razmisljam. Meni nije do gledanja fotki bebe jer i onako realnost vidis tek kad rodis, ovo je tak 😂. Mislim kazem to jer je vecina roditelja uzbuđena sto ce vidjeti bebu realnije, nama je do provjere dal je sve u redu, a sve mislim da i moja to super odradi.

BlairWaldorf
    14. Kolovoz 2022. 20:15

snowwhite1410

Jutro 😁 cure vidim da pišete o opremi mi imamo sve od većih stvari osim autosjedalice i htjeli smo kupiti od 0+ ali su nam prodavačice savjetovale da treba jaje makar do 4 mjeseca pa ćemo onda prvo jaje poslje autosjedalica 🥰 ali bitno da smo našli koja nam se sviđa to je ova

https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-grow-oyster.html

Što nije ide jaje u sklopu kolica ako kupis 3 u 1, 4 u 1 ili kako već ? 🤣😀😀

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    14. Kolovoz 2022. 20:48

BlairWaldorf

snowwhite1410

Jutro 😁 cure vidim da pišete o opremi mi imamo sve od većih stvari osim autosjedalice i htjeli smo kupiti od 0+ ali su nam prodavačice savjetovale da treba jaje makar do 4 mjeseca pa ćemo onda prvo jaje poslje autosjedalica 🥰 ali bitno da smo našli koja nam se sviđa to je ova

BlairWaldorf 😅nije u mojim jer sam kupila 2 u 1 pa nam je ženska rekla da možemo autosjedalicu od 0+a sada ovdje u dućanu kažu da treba prvo biti jaje 🙈
    Jaje ću onda uzet od sestre a od njihovih ćemo dobiti autosjedalicu koju si izaberemo pa smo mislili onu što sam stavila link nju ćemo koristiti od 4 mjeseca na dalje možda i od 5 mjeseci dok malo ne bude bebica jača 😄

• Salvatore19
    14. Kolovoz 2022. 21:24

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf 😅nije u mojim jer sam kupila 2 u 1 pa nam je ženska rekla da možemo autosjedalicu od 0+a sada ovdje u dućanu kažu da treba prvo biti jaje 🙈
    Jaje ću onda uzet od sestre a od njihovih ćemo dobiti autosjedalicu koju si izaberemo pa smo mislili onu što sam stavila link nju ćemo koristiti od 4 mjeseca na dalje možda i od 5 mjeseci dok malo ne bude bebica jača 😄

Najsigurnije za bebu je kupiti jaje, i da bude u jajetu dok ne preraste. Onda uzeti sjedalicu primjerenu dobi/visni. Ima autosjedalica koje idu od 0mj do 3-4god, ali one nisu toliko sigurne za novorodencad (tako sam ja pronasla dok sam istrazivala na 100 strana). Upravo zbog toga smo odlucili uzeti 2u1 kolica, i dodatno jaje, pa kasnije kako raste mijenjati. Za autosjedalicu provjerim kako je prosla na ADAC testu, rezultati se objavljuju u svibnju i listopadu, pa planiram mozda pricekati do listopada da vidimo najnovije podatke. Nisu sve autosjedalice testirane, neke cak i padnu test. Ako autosjedalica/jaje ima i PLUS test uz ADAC, to bi trebalo biti jos bolje. To je test koji se izvodi u Svedskoj, i on je navodno najrigorozniji. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.