Hej nisam odgovorila snowwhite ... Nisam jos uzimala nista za bebicu... Planiram na zimu 😄 i ja sam gledala onaj krevetić Cutie cloud, sad kad čitam iskustva,nisam sigurna ... Kakav bi vi preporučile ? Ovaj mi se činio isplativ jer se moze povećavati ...
Evo mene s pregleda, sve je proslo u redu i kako treba biti 😀🙏❤️ hvala bogu.
Sutra i ja idem na guk, vise me muči sto danas iza sedam ne smijem jesti nego ta slatka voda 🤣🤣🤣
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Dobro jutro cure, kako se borite sa niskim tlakom?
Meni je prije dva tjedna bio toliko nizak da cijeli dan nisam mogla ustati iz kreveta. Ja sam jela jace slano, pila kavu i netko mi je rekao da i mineralna pomaze... Lezala sam sto vise... Tjedan dana sam bas osjetila taj niski tlak i poslije tog, kako je krenula malo kisa i "hladnije" sam bila novi covjek
Bas mi je drago citati da su svima dobri pregledi ☺️☺️☺️☺️
Mene za dva- tri tjedna ceka anomaly :)
Hej nisam odgovorila snowwhite … Nisam jos uzimala nista za bebicu… Planiram na zimu 😄 i ja sam gledala onaj krevetić Cutie cloud, sad kad čitam iskustva,nisam sigurna … Kakav bi vi preporučile ? Ovaj mi se činio isplativ jer se moze povećavati …
Sutra i ja idem na guk, vise me muči sto danas iza sedam ne smijem jesti nego ta slatka voda 🤣🤣🤣
💗💗💗Baš mi je drago da ti je sve super 🥰🥰ali ja sam jela valjda neće utjecati ja sam pročitao 12 h🙈ja sam jela oko 20-21 h sinoć a ma valjda mi neće utjecati u 8 i nešto su mi vadili krv 😅poslje sam pila onu glupu vodu
Mi se već polako pripremo sobicu smo okrecili ma da neće biti u njoj ali nema veze nek je spremna ,☺️ imamo krevetić😄 komodicu i kolica krevetić imam bijeli obični ali puno drvo polovno ali izgleda bolje nego novi slikat ću da se vidi i polako sad dok su sniženja ćemo kupovat robicu što mi fali a nakraju kozmetika i ljekovi i za bolnicu 🥰
A ne može čovjek biti pametan jer se to na kraju odigra nekako mimo naših želja. Ali možda da se sve buduće mame malo upoznaju sa cijelim procesom, možda bude manje ozljeda i komplikacija… Kad je prirodan porod, ne smije se ležati nepomično između trudova, već žena mora biti slobodna, podići se i slično. Navodno sve to utječe da prođe što lakše i bezbolnije. I pri samom porodu treba postojat slobodna poza, a ne opet nepomično poluležeći s iglama po rukama. Kod nas u rodilištima naravno sve ide brže jer se ne mogu posvetiti svakoj od nas… Ali eto da makar malo pokušamo sebi olakšat. Mogu ja ovako blebetat jer nisam ništa od toga prošla, makar u glavi malo kocke slažem pa možda i bude na kraju sve odlično. 😊
Carski je dosta opasan, ali mi nismo svjesni jer je to danas sve normalno, medicina je napredovala toliko da se niti ne priča o mogućim komplikacijama. I za mamu i za bebu. Beba na takav način izlazi vani nespremna i tijelo joj nije odradilo 'završnu fazu' prilagođavanja na vanjski svijet. Srce i pluća su prvi na udaru, a od ostalih komplikacija se navode migrene (javljaju se kasnije, naravno), nesigurnosti, manjak samopouzdanja i još dosta toga, ne mogu se sjetit. Malo me šokiralo kad sam to sve čula i vjerujem da ima istine, pogotovo kad se malo osvrnem oko sebe 🤔! Drip jako uznemiri bebu toliko da izlazi cijela preplašena što također vuče moguće posljedice… Znači ovo sam slušala od iskusnih primalja, još je to i dosta šturo pa koga zanima neka malo gugla. I naravno, samo hrabro, možemo mi to sve 💪🏻!
Ja sam se rodila na carski prije 36 godina,nemam nikakvih posljedica, uvik bila zdrava..ma svaki porod moze izazvat komplikacije kod bebe i kod mame, di su oni slucajevi prirodnog poroda pa beba zaglavi, ostane bez kisika pa koje tek onda posljedice ostaju..da sad ides razmišljat o svemu tome nebi niko nikad isa rodit..najbolje se ne sekirat i bit ce sta bude, na te stvari ne mozes utjecat
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Hej nisam odgovorila snowwhite … Nisam jos uzimala nista za bebicu… Planiram na zimu 😄 i ja sam gledala onaj krevetić Cutie cloud, sad kad čitam iskustva,nisam sigurna … Kakav bi vi preporučile ? Ovaj mi se činio isplativ jer se moze povećavati …
💗💗💗Baš mi je drago da ti je sve super 🥰🥰ali ja sam jela valjda neće utjecati ja sam pročitao 12 h🙈ja sam jela oko 20-21 h sinoć a ma valjda mi neće utjecati u 8 i nešto su mi vadili krv 😅poslje sam pila onu glupu vodu
Mi se već polako pripremo sobicu smo okrecili ma da neće biti u njoj ali nema veze nek je spremna ,☺️ imamo krevetić😄 komodicu i kolica krevetić imam bijeli obični ali puno drvo polovno ali izgleda bolje nego novi slikat ću da se vidi i polako sad dok su sniženja ćemo kupovat robicu što mi fali a nakraju kozmetika i ljekovi i za bolnicu 🥰
Je, bas sam sretna jako jako 🥰 dobila sam kremicu zbog ureaplazme pa to moram koristit sljedećih 10 dana, cervikalne nećemo jos ponavljati ali on kaže da se ne brinem oko toga 🤓
Mi smo planirali okrečiti cijeli stan tako da ćemo i sobici ali biti će u našoj prvo vrijeme 😀 a super ti imas skoro sve, ja škicnem tu i tamo što ima ali nisam se jos nista odlučila. Bitno mi je da je sve funkcionalno, za kolica da se kako sklapaju (za auto) ... Ima u hm preslatkih pamučnih bodija bas je sve slatko ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Je, bas sam sretna jako jako 🥰 dobila sam kremicu zbog ureaplazme pa to moram koristit sljedećih 10 dana, cervikalne nećemo jos ponavljati ali on kaže da se ne brinem oko toga 🤓
Mi smo planirali okrečiti cijeli stan tako da ćemo i sobici ali biti će u našoj prvo vrijeme 😀 a super ti imas skoro sve, ja škicnem tu i tamo što ima ali nisam se jos nista odlučila. Bitno mi je da je sve funkcionalno, za kolica da se kako sklapaju (za auto) … Ima u hm preslatkih pamučnih bodija bas je sve slatko ❤️
Bitno da ti je prošla ta ureaplazma 🤗 polako da se ne forsiras ,s krecenjem jer ja nisam ništa krecila nisam mogla ni blizu koliko to smrdi🙈🙈🙈da h &m i c&a ima super samo su u c&a mrvicu deblji možda bolje za zimu ☺️da to za kolica gledaj da ti stanu u auto da ne moraš ih skroz rasklapat jer je to onda mučenje ona Bebetto Bresso Premium koja sam ja gledala ona su ogromna pa ako netko ima mali auto mora sve skidati da stane i kotače i sve da ugura u prtljažnik 🙈tako da to je bitno da stane u auto i da se lako sklapaju i po meni da su lagana 😁
Nećeml bit u stanu kad se bude krečilo... Moram malo osvjeziti 🙈😄😄 sad sam gledala naljepnice za zid dječje sobe budem i tako nesto s vremenom polijepila.
A nista budem guglala malo ali i ići će i fizički do trgovine vidjeti što se nudi... Budem i njuškalo provjerila.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure, u 20.sam tjednu trudnoće. Osjećam na lijevoj donjoj strani stomaka težinu kao da je sav teret na lijevoj strani skroz u donjem dijelu. Jel se to nekoj događa? 😁
🙋 28
👶22 mjeseca
Zadnja menstruacija:20.7.2024.
Termin:26.4.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji