Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    12. Kolovoz 2022. 17:14

Ovo su upute za OGTT koje preporucuje Agram, mozda nekom pomogne.
    https://ibb.co/sCt3Psb

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    12. Kolovoz 2022. 17:39

buhtlica23

Ovo su upute za OGTT koje preporucuje Agram, mozda nekom pomogne.
    https://ibb.co/sCt3Psb

Ja sam jela napolitanke u 8 navečer 🤣🙈 a jutros sam stigla tamo u 8 pa mi je ovaj nataste jos i bio ok, ali eto nisam uspjela odraditi do kraja 🤷 znači ja sam izrigala sve to, bilo je barem 3-4 pljusa 😅😅🤣🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Angeleyes
    12. Kolovoz 2022. 17:43

Cure, vi koje osjetite bebu. Koliko na dan vam bude zatišje od udaraca (osim kad se krećete ili kad ste negdje)? Pitam jer su kod mene krenule faze zatišja i kad ležim, npr poslijepodne. I koliko god se okretala, opet ništa. 😳 Tek kasnije krene neko lupanje, taman kad se isprepadam cijela. Bebač vjerojatno ubije oko popodne i ne benda živu silu, a ja dobijem živčani.🙈

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Salvatore19
    12. Kolovoz 2022. 18:22

Angeleyes

Cure, vi koje osjetite bebu. Koliko na dan vam bude zatišje od udaraca (osim kad se krećete ili kad ste negdje)? Pitam jer su kod mene krenule faze zatišja i kad ležim, npr poslijepodne. I koliko god se okretala, opet ništa. 😳 Tek kasnije krene neko lupanje, taman kad se isprepadam cijela. Bebač vjerojatno ubije oko popodne i ne benda živu silu, a ja dobijem živčani.🙈

Meni isto zna biti tih "zatisja". Cak neki dani skoro nista ne osjetim, samo par puta, a neki dan doslovno stalno lupa, kao da nema mira nimalo. I ja sam ludila u pocetku, pa guram trbuh prstima ne bi li se pomaknuo 😅 jadna beba unutra valjda misli koja sam ludakinja hahaha. 
    Mislim da je to normalno, i bebe moraju spavat 😁 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

buhtlica23
    12. Kolovoz 2022. 19:09

Angeleyes

Totalno te razumijem, isto tako je i kod mene neki dan je lupala cijeli dan i cijelu noc nisam oka sklopila. Zadnja 2 dana nesto malo, kad legnem na leda. Izgleda ne voli taj položaj pa kad se uplasim legnem tako. I ako pojedem nešto slatko nastupi ludovanje ali ne uvijek. Cini mi se da voli odredene stvari pa na njih reagira. Iako sam ja stalno u strahu kad se ne javlja hahah. Ali normalno je to citala sam da spavaju 20 h dnevno ahha

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• cherrypie11
    12. Kolovoz 2022. 21:30

Drugačija1234456

cherrypie11

Cao devojke i pozdrav iz Beograda. Jako mi se svidja vas forum i pratila sam ga kad sam pokusavala da zatrudnim a sada sam resila i da se ukljucim.Trudna sam 20+6. Termin mog porodjaja po poslednjoj menstruaciji je 26.12.2022. Nosim jednog malog decaka! 👶🥰 moja trudnoca je do sad tekla uredno, osim sto sam, i pored toga sto sam vakcinisana i prelezala covid u februaru, opet dobila covid krajem juna meseca, mada je za sad sve u redu…
    Poslednjih dana mi vreme nekako bas sporo protice, prvi trimestar je proleteo a drugi se bas oduzio, je l ima neko taj problem, da mu izgleda kao da je termin jakoooo jako dalekoo? 😃😃😃🍀🍀

Dobrodošla na forum.❤️ Ugodno druženje želim, ja sam sada 20+4, termin 29.12.i posteljica mi je također sprijeda. 😁😋

Hvala puno na dobrodoslici! Eto nama je sve slicno. ❤️

Angeleyes

👩 27 god
    👨 28 god
    ➕ 14.04.2022. test pozitivan pre izostanka menstruacije 🥰👶

• Doryna29
    12. Kolovoz 2022. 22:55

Salvatore19

Angeleyes

Meni isto zna biti tih "zatisja". Cak neki dani skoro nista ne osjetim, samo par puta, a neki dan doslovno stalno lupa, kao da nema mira nimalo. I ja sam ludila u pocetku, pa guram trbuh prstima ne bi li se pomaknuo 😅 jadna beba unutra valjda misli koja sam ludakinja hahaha.
    Mislim da je to normalno, i bebe moraju spavat 😁

Meni je prijateljica primalja/babica i rekla mi je da kad krenem osjetiti je ok 10-12 puta u danu da osjetim...

• poccahontas
    12. Kolovoz 2022. 23:56

Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂

• Doryna29
    13. Kolovoz 2022. 00:17

poccahontas

Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂

Meni je negdje izmedju 11-15.1.

• klarolina
    13. Kolovoz 2022. 01:47

poccahontas

8.1. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.