Ja bi isto nakvasila toplom vodom i najlakše ih umetnula tako da bi stala u čučanj.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja bi isto nakvasila toplom vodom i najlakše ih umetnula tako da bi stala u čučanj.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
I ja sam inače zimska bebica vjerovali ili ne moja mama je sačuvala neku moju robicu koja je očuvana top ! 🥰
I moja je cuvala moju robicu, sve super ocuvano, evo vec 36 godina😅najviše robe iz C&A, nisam ni znala da tako dugo postoji taj ducan..sve sam to oblacila maloj kad se rodila, imam jos nesto vel 3-4god to ce taman ovu zimu nosit..meni je to bas super😊i spavala je u mom kreveticu a sad ce isto i druga beba
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Vaginalete ja isto stavljam u čučnju i namočim vodom. Znam da neke žene traže pomoć od muža da im stavi, ako ništa drugo ne upali. 😊
Namještaj i oprema, e tu kasnim, već sam pisala, ja ću tek seliti u 9.mjesecu pa ću tek onda moći vidjeti koliko prostora uopće za što imam. Jedino kinderbet imam jer sam naletila na rabljeni, pa sam uzela
Bolovi, jutros sam se probudila u 7 i pol s nevjerojatnim bolovima u rodnici i gdje su inače jajnici, znači 5 min mi je trebalo do wca uopće, svako malo me uhvati jača bol i moram stati. Još uvijek traju, ali su nešto slabiji. Nemam nikakvu viziju što bi moglo biti, ali ako ne prođu, idem na hitnu pa makar me psovali što dolazim zbog gluposti.
30g, OTP 10.11.
Vi ste sve radile 4D uzv?
Vaginaletu ja najlakse stavim kad legnem na leđa i skvrcim noge, a mozes staviti i jastucic ispod guze. Mislim da te grublje strukture treba malo vodom namociti. Zbog cega si dobila vaginalete, jel neki svrbez u pitanju?
Jutro 😁 cure vidim da pišete o opremi mi imamo sve od većih stvari osim autosjedalice i htjeli smo kupiti od 0+ ali su nam prodavačice savjetovale da treba jaje makar do 4 mjeseca pa ćemo onda prvo jaje poslje autosjedalica 🥰 ali bitno da smo našli koja nam se sviđa to je ova
https://www.magicbaby.hr/joie-autosjedalica-i-spin-grow-oyster.html
Vaginaletu ja najlakse stavim kad legnem na leđa i skvrcim noge, a mozes staviti i jastucic ispod guze. Mislim da te grublje strukture treba malo vodom namociti. Zbog cega si dobila vaginalete, jel neki svrbez u pitanju?
Ja sam radila tamo negdje u 13 tjednu privatno a sada opet planiram pred kraj mjeseca ići jer ova ginekologica u Poreču što ima jedina taj ultrazvuk je skroz popunjene jedva su mi našle termin ,a jedan sam preskočila zbog stomatologa jer sam baš išla skidati aparatić 😅super stvar je što ti sve stavi na USB i poslje to imaš i pregled je trajao oko 1 h dok kod socijalnoga ginekologa jako kratko traje bar kod ove kod koje ja idem 🥺i da sve detaljno pregleda to je isto veliki plus a cijena za to sve i nije strašna jer je stvarno ginekologica dobra 500 kn sada ne znam kako je u Zagrebu ali tu je tako
A na papi su mi nasli gljivice pa sam dobila neku vaginaletu za lijecenje pa je gin rekla da uzmem i probiotike da mi malo obnovi dobre bakterije jer kao taj lijek pobije i dobre i lose. Pretpostavljam da mi je to od ovih vrucina i znojenja, stalno sam mokra pa to valjda pogoduje tome :/
Sto se tice stvari, mi nismo nista krenuli nego cemo tek tamo na zimu. Ja sam vec rekla svim blizim ljudima da ne kupuje svatko hrpu sitnica i trose novce na mozda nesto sto nam ne treba nego neka se svi skupe pa kupe nesto sto je skuplje kad dodje vrijeme (mi to radimo vec godinama i za rodjendane i neke vece dogadaje, svatko da do 200kn koje bi ionako potrosio na sitnice, a ovako se moze nesto konkretno kupiti) ....
Sortiraj odgovore
Najstariji