Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    13. Kolovoz 2022. 17:28

Mi smo jucer kupili kolica isto, odlucili smo se za iCandy Lime, sive boje 😊 meni je bilo bitno da su sto laksa, i da su kvalitetna, a opet ne preglomazna zbog gepeka. I da se moze prilagoditi za vislje ljude, jer smo i muz i ja visoki. 
    Kupili smo u Svijetu Beba, s 7000kn snizena su na 5950kn. Uzeli smo 2u1, sad gledam jos autosjedalicu(ono tzv.jaje) odvojeno. Za krevetic jos nismo nista specijalno gledali. 🙈 toliko toga ima, a ja sam streberski tip koji voli proci sve recenzije i 101 isprobat i vidjet prije odluke, pa sve traje. 
    Tetra pelene mi se cine extra skupe, gdje god da gledam. Zasad sam nasla nekak najpovoljnije u Bubamari, pa mozda jos da iskoristim onaj popust za trudnice utorkom. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Magnolija28
    13. Kolovoz 2022. 18:32

Salvatore19

Mi smo jucer kupili kolica isto, odlucili smo se za iCandy Lime, sive boje 😊 meni je bilo bitno da su sto laksa, i da su kvalitetna, a opet ne preglomazna zbog gepeka. I da se moze prilagoditi za vislje ljude, jer smo i muz i ja visoki.
    Kupili smo u Svijetu Beba, s 7000kn snizena su na 5950kn. Uzeli smo 2u1, sad gledam jos autosjedalicu(ono tzv.jaje) odvojeno. Za krevetic jos nismo nista specijalno gledali. 🙈 toliko toga ima, a ja sam streberski tip koji voli proci sve recenzije i 101 isprobat i vidjet prije odluke, pa sve traje.
    Tetra pelene mi se cine extra skupe, gdje god da gledam. Zasad sam nasla nekak najpovoljnije u Bubamari, pa mozda jos da iskoristim onaj popust za trudnice utorkom.

Pogledaj akciju tetra pelena na svijetu beba pod mega specijals 😊

BlairWaldorf
    13. Kolovoz 2022. 18:37

Salvatore19

I meni je to bitno kod kolica. svekrva je rekla kupiti kolica, starci će vjerovatno krevetić, a mi ćemo ormar i postolje za jaje i kasnije autosjedalicu. To je zasad plan, ali se moze sve to promijeniti 🤣 to je to od ovih većih stvari mislim da je to to za prvu ruku ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    13. Kolovoz 2022. 19:12

BlairWaldorf

Salvatore19

I meni je to bitno kod kolica. svekrva je rekla kupiti kolica, starci će vjerovatno krevetić, a mi ćemo ormar i postolje za jaje i kasnije autosjedalicu. To je zasad plan, ali se moze sve to promijeniti 🤣 to je to od ovih većih stvari mislim da je to to za prvu ruku ?

Koliko sam ja upucena, da. Kolica, jaje za auto, krevet, komoda neka s prematalicom. Nama je to na popisu od vecih stvari. Onda jos kadu, to koga kod pitam svi govore da su sve nespretne i nijedna ne valja, pa ne znam koju cu. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

keti91
    13. Kolovoz 2022. 19:49

Mi smo kolica vec kupili u bubamari 3u 1...gledali smo da su i prakticna,ormaric smo dobili i odmah je kadica tu iako planiram kadicu kupiti drugu a robice sam dobila i to sve zimsko od prijateljice..
    Sad imamo jos neke sitnice kupiti i to je onda to damica nam moze stici...iako sam imala ogroman strah ista kupovati spram kako mi je na pocetku bilo...
    Mi vam imamo u Bosni te tetra pelene 40kn 5kom,pa cu uzeti to pa ako ne valjaju ili nesto onda cu ovako nesto..
    I kupila robicu za izlazak iz bolnice 120kn sve sto treba imati...

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

BlairWaldorf
    13. Kolovoz 2022. 20:28

Salvatore19

BlairWaldorf

Salvatore19

Koliko sam ja upucena, da. Kolica, jaje za auto, krevet, komoda neka s prematalicom. Nama je to na popisu od vecih stvari. Onda jos kadu, to koga kod pitam svi govore da su sve nespretne i nijedna ne valja, pa ne znam koju cu.

Za ormar mi je bitno da mi je u visini da se ne saginjem prematati i da ima dovoljno mjesto za robicu i higijenske potrepštine. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    13. Kolovoz 2022. 20:31

I ja sam inače zimska bebica vjerovali ili ne moja mama je sačuvala neku moju robicu koja je očuvana top ! 🥰

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• iness88
    13. Kolovoz 2022. 20:54

poccahontas

iness88

Stuuuuudenticaaaaa

poccahontas

Ima li ijedna trudnica da ima termin kasnije tj.meni je 1.2. Vidim vecina ima u 12.🙂

Meni je 25.2.😆 Ako se dobro sjećam i još jedna ima u 2.mjesecu🤞🏻

Meni je termin 2.2 😉

Super drago mi je da nas ima 😃 jeste li saznali spol bebe? Ja sam za sad pri odluci da necu pitati prije rodenja.

Nisam saznala spol. Mislila sam raditi Nifty ali sam odustala..idući pregled mi je 29.08,a onda iza ću ići na 4D pa ću pitati..Iako mi je četvrta beba moram sve kupiti pa da se na vrijeme pripremimo. Nakon trećeg sam sve razdijelila 😅 samo nek sve bude ok  🙏

👩‍❤️‍👨-2007 💙❤️💙💙
    Čekamo 👶 03.02.2023

• Doryna29
    13. Kolovoz 2022. 21:58

Imam pitanje ako koja ima slicno iskustvo... Dobila sam vaginalne probiotike, probalans lady, ali ja te vaginalete nikako ne mogu umetnuti:/ nekako su suhe i hrapave, probala sam i pokvasiti s vodom, ali nije pomoglo... Ima li mozda koja neki savjet kako da ih umetnem? 

buhtlica23
    13. Kolovoz 2022. 22:20

Doryna29

Imam pitanje ako koja ima slicno iskustvo… Dobila sam vaginalne probiotike, probalans lady, ali ja te vaginalete nikako ne mogu umetnuti:/ nekako su suhe i hrapave, probala sam i pokvasiti s vodom, ali nije pomoglo… Ima li mozda koja neki savjet kako da ih umetnem?

Ja sam stavljala neke ne znam kako se zovu nakon antibiotika. Nakvasila sam ih vodom i sjela na WC skoljku i zavukla jednu ruku i lagano ugurala tako mi je bilo najlakse posto mi stomak stvarno smeta i ne mogu cucnit kako treba a ako i cucnem nezgodno mi jer mi stomak smeta a ruka kratka 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.