Meni je privatnik sizio zbog 5,1. Onda sam ponovno vadila krv i bilo je 5,0.
Također strahujem od tog ogtt-a.
Jedem puno, a jedem i dosta slatkoga. Dobila sam 6kg do sad, imam 61kg.
Soc ginicka ne drami bas oko niceg, osim da je brutalno poviseno.
Cure moje, jel se jave kome bolovi kao menstrualni sad vec u ovim tjednima? Ja ne mogu skuziti jel mene bole leđa ko leđa dolje nisko il su to neki grčevi. Jednostavno si ne mogu priuštiti baš puno odmora kroz dan i stalno nešto boli. Ajde 12.mj, pozuri 😂
5 je brutalno poviseno?
Eh kad čitam neke doktorske izjave čini mi se da su se zadnje educirali na svojoj specijalizaciji valjda prije dvadeset godina 🙈😅
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
... gdje se jos vjerovalo da treba jesti za dvoje 🤓
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
5 je brutalno poviseno?
Eh kad čitam neke doktorske izjave čini mi se da su se zadnje educirali na svojoj specijalizaciji valjda prije dvadeset godina 🙈😅
Ne, ne. Krivo sam se izrazila na brzinu. Ona ne drami oko 5,0. Dramila bi samo da je brutalno poviseno. To sam mislila. Moja ne drami ni za 5,6, tako mi je bilo u prvoj.
5 je brutalno poviseno?
Ne, ne. Krivo sam se izrazila na brzinu. Ona ne drami oko 5,0. Dramila bi samo da je brutalno poviseno. To sam mislila. Moja ne drami ni za 5,6, tako mi je bilo u prvoj.
Aha onda ok ! I meni je taj šećer graničan bio na zadnjem pregledu bas me zanima sto će biti na ogtt. 🙈 Ma dobro budemo onda manje ugljikohidrata i sve bude dobro ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok cure,upadam tu kao padobranac, ja sam sa ljetnih beba. Jel možda koja od vas zainteresirana za kupnju Mam izdajalice? Prodajem električnu izdajalicu malo rabljenu sa nastavkom za ručno izdajanje i 2 posude za pohranu mlijeka,cijena je 800 kn.ja sam bila zadovoljna,ali mlijeka više nemam. Kupljena je u lipnju ove godine.
5 je brutalno poviseno?
Aha onda ok ! I meni je taj šećer graničan bio na zadnjem pregledu bas me zanima sto će biti na ogtt. 🙈 Ma dobro budemo onda manje ugljikohidrata i sve bude dobro ❤️
Kad je sve slatko 😂😂😂😂
Hoces zitarice, cokolino, sve ima secer 😂
A ja nonstop nesto takvo jedem 😂
Bok cure,upadam tu kao padobranac, ja sam sa ljetnih beba. Jel možda koja od vas zainteresirana za kupnju Mam izdajalice? Prodajem električnu izdajalicu malo rabljenu sa nastavkom za ručno izdajanje i 2 posude za pohranu mlijeka,cijena je 800 kn.ja sam bila zadovoljna,ali mlijeka više nemam. Kupljena je u lipnju ove godine.
Hejj.. Mene baš zanima taj dio. S obzirom da studiram i da ću morati dijete ostaviti na 2/3 sata. Zanima me ako si možda koristila i ručnu izdajalicu? Koja je bolja, da li ručna ili električna? I ako si možda gledala koje su marke kvalitetne i di se može nać jeftino. Također me zanima da li to boli kao dojenje ili?
Ps.sad ne planiram kupiti, nego tek tamo sljedeću godinu kada bih trebala rodit. Hvala unaprijed! ☺️
I sretno da nađeš kupca! 🤞🏻
Evo ja cu ti pomoci. Ne odgovara svaka izdajalica svim grudima. Ovisi i o velicini onih lijevaka napred, mogu ti biti recimo preveliki. Rucne su meni osobno lose ako bi se odlucila skroz na izdajanje (najgora opcija za mene, najzahtjevnija) jer ce ti ruka otpasti od stiskanja par put na dan po ne znam koliko put, isto tako se zna desiti da s rucnom ne mozes bas puno izdojiti, da se mucis, ako recimo dojis i jos trebas neku zalihu plus. Najbolja opcija je elektricna koja ti odgovara, s njom se najvise mlijeka izvuce.
Ja imam Avent i zadovoljna sam.
Bolno nije, ni dojenje nije bolno, mozda mrvu na pocetku jer su bradavice osjetljive, ali podoj ne smije biti bolan. Izdajanje nije bolno ako izdajalica odgovara 😊
Kad smo već kod dojenja mene konačno primili u grupu roda i nemojte me krivo shvatiti ali kada čitam postove mama najezim se od nekih upisa. Pitate se zašto ? Pa borba velika mi se to čini 😄 mislim sve za bebicu naravno ali kakva su vaša mišljenja ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Kad smo već kod dojenja mene konačno primili u grupu roda i nemojte me krivo shvatiti ali kada čitam postove mama najezim se od nekih upisa. Pitate se zašto ? Pa borba velika mi se to čini 😄 mislim sve za bebicu naravno ali kakva su vaša mišljenja ?
Mene je strah dojenja... veliku ulogu igra i to sto su me dosta ljudi preplasili kako to boli, kako cu imat rane i svasta nesta. Nisam cula nijednu lijepu rijec o dojenju.
A voljela bi dojiti, jer smatram da je to najnajbolje za bebu. Sama pomisao na to mi stvara nelagodu, ali nadam se da ce me hormoni nekako preplaviti kad se rodi, pa mi nece biti odbojno i da cu uspjeti 🙈
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji