Pozdrav cure, kako ste?
Ja sve veća i sve umornija. Jedva cekam ovaj pregled 09.08., nikako da dođe. Nadam se da je sve u redu da guramo dalje u miru. Odmah iza pregleda idemo na more, tad ce suprug preuzeti kcerku pa da i ja malo odmorim jer cijeli dan samo trcim i pospremam.
Jel vas pregledavaju vaginalno svaki put?
Odgodila sam 4D uzv, ne znam vise tko je ovdje pisao o tome da treba pauzu napraviti između, pa sam odlučila i ja da ne radim pregled za pregledom.
U mene ima bolova u preponama, leđima, sve ovisi kako sam koji dan aktivna, ali bitno samo da je s bebicom i dolje sve ok 😊
Ja sam u prvoj trudnoci ogtt obavila privat, bilo je nekih 150kn, ali puno ugodnije nego u bolnici.
Kako to uopce tamo funkcionira, morate cekati u cekaoni dalje?
Znam da ne puste van.
Tu sam bila sama u ordinaciji, lezala sam i citala u miru 😊
Snowwhite
Nisam jos krenula s opremom, svekrva i moji traže da im se reče što će oni uzimati ali polako planiram to tamo na kasnu jesen nije mi zurba oko toga. 🤷 Jesi ti nabavila što ? Iskreno ne bi davala puste neke novce, već sam pisala da ću pogledati i što njuškalo nudi….
Znači odvratan taj glukozni pregled, ni u zg nema naručivanja… Ja ću doći sto ranije ujutro pa da sam što prije gotova. 😄
Tekućina jest gadna, i meni se malo mućkao želudac nakon što sam je popila jer je naprosto slatko, ali nije mi bilo agonija. Teta u Švarcovoj ljubazna, nije bilo gužve, kad ideš na druga pikanja samo se uguziš u red 😄 meni su rekli da je ok popiti maaaalo vode ako ne mogu izdrzati, ali sam popila samo pola gutljaja nakon sat i pol i bilo mi je dovoljno za izdržati. A i preporuka je doći što ranije da prije i zavrsis, da te ne cekaju bas do 11, nije dobro ni za tebe da si tako dugo na tašte
30g, OTP 10.11.
keti91 a joj 😅 ja ne znam kako je tu u Puli samo da daju vode pa da je to lakše ali svi su mi rekli da je to odvratno 😅mogu misliti naše bebice kada do njih dođe taj šećer 🙈 brižne 😭ja ću pitati da dođem u 7h jer ja inače u 8 h ujutro pijem čokoladno mlijeko a u 10:30 doručkujem pa da mi se to ne poremeti
Ne tribas pitat i narucivat se, samo dodi malo prije 7 i uzmi broj. Nazalost, u Puli ne daju ni da vode popijes zato savjetujem dodi nataste bez vode da mores to odma popit i gotovo. Nije tako strasno 😀 za kasnije kad budes oko 9 gotova-spremi si nesto za poist i popit
Hej Kokili može hoću da.Kako si ti se bebica vrti 😁 čekaj a šta ako povraćas onda se pretraga prekida ?
Ja sam u prvoj trudnoci ogtt obavila privat, bilo je nekih 150kn, ali puno ugodnije nego u bolnici.
Znam da ne puste van.
Eto vidi, ja pitala u Švarcovoj smijem li čekati u parkiću ispred i rekla je da nema problema. Al parkić je odmah ispred doma zdravlja, na 10 metara, pa možda mi je zato dopustila, jer nekima pozli od tog šećera pa je bolje da su unutra. Mene vaginalno samo prepipaju svaki put, doduse uzimao mi je i briseve zadnja dva puta, a ultrazvuk je abdominalni.
30g, OTP 10.11.
Snowwhite
Nisam jos krenula s opremom, svekrva i moji traže da im se reče što će oni uzimati ali polako planiram to tamo na kasnu jesen nije mi zurba oko toga. 🤷 Jesi ti nabavila što ? Iskreno ne bi davala puste neke novce, već sam pisala da ću pogledati i što njuškalo nudi….
Znači odvratan taj glukozni pregled, ni u zg nema naručivanja… Ja ću doći sto ranije ujutro pa da sam što prije gotova. 😄
BlairWaldorf 🤗🤰 ja sam ti nabavila komodicu od sestre i krevetić kolica ona crna tutis uno 3+ još nam je ostala autosjedalica od tih većih stvari 😁 ja nisam izdržala pa sam naručila i body i piđamice polako se pripremam jer ne znam koliko ću moći zadnji mjesec pa neka mi bude sve spremno , kupila i onu pletenicu za krevetić i neku prostoriju za ležanje ne znam dali ću ono gnjezdo jer mi sestra kaže da je to nepotrebno i da jako brzo prerastu tako da razmišljam ustvari mi smo samo nova kolica za sada i to malo robice koju sam ja naručila da je nova sestra mi je dala nešto ali će mi falit zimskih stvari jer je njoj beba rođena u proljeće pa ona ima sve ljetno,po ljeti joj je stavljala samo body a nama što su zimske bebice nama treba više toga jer treba deblje stvari i vesticu i jaknicu i carapice 🤗🤗brzo će to proći ☺️evo ga 8 mjesec 🙈sve smo bliže našim bebama
Da, znam da se mi bas moramo opremiti sto se zimske robice tiče ali evo nisam jos krenula, budem 😄 moram malo posloziti u glavi tko je rodio na zimu pa da vidim što ću s robicom. Kakav krevetac mislišnabavljati, moja svekrva fascinirana s cloudie ili kako se već zove, meni glupo davati toliko puno novaca 😋 krevetić bi za početak na kotačiće da gospodina vozamo kako nam paše 🤣🤷 a onda bi nakon nekog vremena isti trebala promijeniti tako da mi možda dode i financijski na isto- ako bi kupovali novi jel ....
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozz..
Mi smo skoro nasu bebicu opremili komodicu s kadicom smo dobili,tako isto i robicu da znam da pola nece obuci jer brzo rastu..
Kolica su kupljena 3u1 taman na akciji bili..
A posteljinu i gnjezdo to smo isto kupili
Jos nam je ostalo za kupiti dekicu i za izlazak iz bolnice sto ce obuci..
A kinderbet dobivamo od grada ako sam prvorotkinja..
I lagano sebi uzimati sve sto treba.
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Znam da ne puste van.
Ja sam u prosloj trudnoci oggt radila u našem domu zdravlja, pustili su me doma i vratila sam se 2 puta na vadenje krvi..pustili su me jer blizu zivim, 5 minuta pjeske, inace ako si dalje moras tamo bit ta 2 sata..
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
keti91 a joj 😅 ja ne znam kako je tu u Puli samo da daju vode pa da je to lakše ali svi su mi rekli da je to odvratno 😅mogu misliti naše bebice kada do njih dođe taj šećer 🙈 brižne 😭ja ću pitati da dođem u 7h jer ja inače u 8 h ujutro pijem čokoladno mlijeko a u 10:30 doručkujem pa da mi se to ne poremeti
Ne tribas pitat i narucivat se, samo dodi malo prije 7 i uzmi broj. Nazalost, u Puli ne daju ni da vode popijes zato savjetujem dodi nataste bez vode da mores to odma popit i gotovo. Nije tako strasno 😀 za kasnije kad budes oko 9 gotova-spremi si nesto za poist i popit
Hej Kokili može hoću da.Kako si ti se bebica vrti 😁 čekaj a šta ako povraćas onda se pretraga prekida ?
Ja sam odlocno, drob polako napreduje, beba je neumorna, evo vec 2 mjeseca je osjetim i udara i vrti se ko luda! Preksutra ulazim u 3.tromjesecje i ne mogu docekat da i to prode.
Za ogtt si ponesi knjigu ili nesto pa tamo isprid labosa na klupice sidni u hlad, za 2.i 3.vadenje krvi ides bez papira, samo udes u odredeni sat u istu kabinu di si 1.put vadila krv i kazes prezime,preko reda bez problema. Sretno sa secerom 😀
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji