Pozz cure evo bili smo na pregledu,nije mi rađen uzv nego je uzeo baby watcher svoj i gledao dal ima otkucaja
Dosao mi je nalaz i od krvi od glukoze,secer mi je povisen i dalje i prije glukoze 5.3
I sad 20.08 opet to moram ici piti tako da mislim da cu izluditi..opet to piti a i onako sam jedva to uspjela prvi put popiti i sad opet me to ceka..
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Pozdrav cure, vidim da spominjete OGTT i treba mi netko iz Splita da malo pojasni, ja idem vadit na školsku polikliniku uskoro. Ne znam kad se treba doć i treba li se najavljivat, kakve su pripreme. Ništ ne znam
Što se kolica tiče, malo sam obilazila trgovine i baš ne mogu shvatit zašto je uglavnom sve sivo i crno. Meni je bitno da je 3 u 1 i da nije nešto glomazno, također idem na neke univerzalne boje pa ću najvjerojatnije naručit preko interneta ako ne bude druge opcije. Čeka me isto nadopuna bračne sobe jer će bebica biti s nama u sobi za sada, ali nekako smatram da ima vremena jer se to sve riješi u kratko vrijeme. Za sada se čuvamo i najbitnije nam je da smo dobro
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Pozz cure evo bili smo na pregledu,nije mi rađen uzv nego je uzeo baby watcher svoj i gledao dal ima otkucaja
Dosao mi je nalaz i od krvi od glukoze,secer mi je povisen i dalje i prije glukoze 5.3
I sad 20.08 opet to moram ici piti tako da mislim da cu izluditi..opet to piti a i onako sam jedva to uspjela prvi put popiti i sad opet me to ceka..
Pa što nije 5,3 onako granično ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Pozdrav cure, vidim da spominjete OGTT i treba mi netko iz Splita da malo pojasni, ja idem vadit na školsku polikliniku uskoro. Ne znam kad se treba doć i treba li se najavljivat, kakve su pripreme. Ništ ne znam
Što se kolica tiče, malo sam obilazila trgovine i baš ne mogu shvatit zašto je uglavnom sve sivo i crno. Meni je bitno da je 3 u 1 i da nije nešto glomazno, također idem na neke univerzalne boje pa ću najvjerojatnije naručit preko interneta ako ne bude druge opcije. Čeka me isto nadopuna bračne sobe jer će bebica biti s nama u sobi za sada, ali nekako smatram da ima vremena jer se to sve riješi u kratko vrijeme. Za sada se čuvamo i najbitnije nam je da smo dobro
Angeleyes, najbolje ti je nazvati i provjeriti za narucivanje, iako bih ja rekla da ne treba nigdje narucivati, al priprema je uvijek ista, 8 do 12 sati prije nista ne jesti, smijes piti vodu u tih 12 sati normalno, i ujutro rane zore doci njima i vaditi krv, a za dalje ce te uputiti oni smijes li izici van ili moras kod njih cekati
30g, OTP 10.11.
A ovo sam skuzila sa malo šize u trudnoci s tim dijabetesom, koliko ja znam, ok je secer do 6, a u trudnoci nedajboze da je iznad 5.1, al zasto, nisam jos skuzila.
30g, OTP 10.11.
A ovo sam skuzila sa malo šize u trudnoci s tim dijabetesom, koliko ja znam, ok je secer do 6, a u trudnoci nedajboze da je iznad 5.1, al zasto, nisam jos skuzila.
Neznam sta reci,stavio me je i radi kilaze na dijetu jer sam se udebljala 4kg dolazim danas pola kile vise imam on meni kaze slabo dobivate na kilazi..vi ste vec u 6mj a tek 4,5kg..tako da neznam
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Neznam sta reci,stavio me je i radi kilaze na dijetu jer sam se udebljala 4kg dolazim danas pola kile vise imam on meni kaze slabo dobivate na kilazi..vi ste vec u 6mj a tek 4,5kg..tako da neznam
Wtf, pa 4 kile je super, ja se udebljala 6 i nitko nista ne spominje. Pa ako odes na bilo koji kalkulator tezine u trudnoci vidjet ces da je 4 kg na donjoj razini, precudan doktor, ne znam sta bih ti rekla.
30g, OTP 10.11.
Wtf, pa 4 kile je super, ja se udebljala 6 i nitko nista ne spominje. Pa ako odes na bilo koji kalkulator tezine u trudnoci vidjet ces da je 4 kg na donjoj razini, precudan doktor, ne znam sta bih ti rekla.
Pa kao da sam dobila 44 😂😂😂 a ne 4kg..
Ma da ga mogu promjeniti sad bih ga odmah promjenila .
Samo radi tog jednom kazes ovako drugi put onako neznam vise sta bih mislila..iako je meni muz rekao samo ti jedi pusti dijetu neces biti gladna..
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Ja sam dobila kilu i pol 😊😊😊
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Moj ginekolog je rekao da struka reagira na previse i premalo kila (pothranjenost) tako da je sve drugo ok. Inače ja imam na svoju visinu taman kila hvala bogu ali vidit ćemo kako će se situacija razvijati. Dosta jedem ali nikad nisam bila sklona debljanju. ☕☕
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore