Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    01. Kolovoz 2022. 16:21

Jao, mene taj ogtt tek ceka. Sljedeci pregled nam je tek 29.8. Ali mali lupa ko veliki, pa sam mirnija. Sto se tice stvari, prvo nam je dijete, i skroz smo izgubljeni. Usli smo u trgovine da vidimo kolica, tete su nas ignorirale, gledali smo u to ko mutavi, i izasli van 🤣 toliko toga ima, da nemam ni volje istrazivati koja su najbolja i slicno. Onda se osjecam krivo zbog toga. 
    Kupila sam samo nesto robice za prvu ruku, sto sam nasla da ima dugacke rukave i nogavice. 
    Koliko bodija i stvari nam treba uopce za prvih par mjeseci? Neki kazu samo par, brzo prerastu, a neki nam kazu da uzmemo vise jer se ukakaju i svasta nesta. 
    Gdje ste nasle komode? Gledala sam i to, ali imamo manji stan, treba mi nesto prakticno. 
    Sto se tice toga kako se ja osjecam, sva sreca, bolova nema. Osim malo u ledima, ali to je jer rastemo... trbuh sad sve vise pocinje liciti na trudnicki, a ne da sam zderala previse krafni 😅 a sa sisama ni sama ne znam sta bi. Ne stanem ni u jedan grudnjak, ja sam i prije trudnoce imala D kosarice, sad sam lagano ocajna vec. Toliko su mi teske, bole, i bradavice su mi osjetljive da bi mogla nekome glavu odgristi. Po noci me smetaju, bude me. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    01. Kolovoz 2022. 19:26

Ajde dajte linkove da vidim sto ste kupile. Ja vam mogu samo dati linkove na robu koju sam ja za sebe naručila 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    01. Kolovoz 2022. 19:48

BlairWaldorf

Da, znam da se mi bas moramo opremiti sto se zimske robice tiče ali evo nisam jos krenula, budem 😄 moram malo posloziti u glavi tko je rodio na zimu pa da vidim što ću s robicom. Kakav krevetac mislišnabavljati, moja svekrva fascinirana s cloudie ili kako se već zove, meni glupo davati toliko puno novaca 😋 krevetić bi za početak na kotačiće da gospodina vozamo kako nam paše 🤣🤷 a onda bi nakon nekog vremena isti trebala promijeniti tako da mi možda dode i financijski na isto- ako bi kupovali novi jel ….

Joj gledala sam taj krevetić pre sladak je taj krevetić😍😍😍😍 raste s djetetom jer se može širiti jel to to😁ali je dosta gledala sam novi je 4500 kn a polovni na njuškalu je 2500 kn ne znam koliko se isplati davati te novce ali ok 2500 kn ok nije previše ,moja jedna prijateljica je kupila u ikei sobicu za bebu ali joj je bilo za dvije bebe ona široka komoda plus taj krevetić koji raste cijela sobica 7500 kn meni se čini.Meni je bilo bitno samo za kolica da su mi dobra ☺️joj meni je to tako užitak gledati sve to i opremu i robicu 😁biti će mi žao kada preraste,🙈🙈🙈pre brzo prođe a opet ne možeš bez tih nekih stvari jednostavno trebaju,ali ako imaš šta dobiti od nekoga super će ti doći ☺️

snowwhite1410
    01. Kolovoz 2022. 19:57

BlairWaldorf

Ajde dajte linkove da vidim sto ste kupile. Ja vam mogu samo dati linkove na robu koju sam ja za sebe naručila 🙈

Haha sada vidim ja ako krenem 🙈🙈🙈🙈sada ću ti poslati https://www.sinsay.com/hr/hr/beba/djevojcica/dodaci-i-igrackahttps://www.sinsay.com/hr/hr/midi-haljina-mama-5704j-99x

snowwhite1410
    01. Kolovoz 2022. 20:03

https://www.aboutyou.hr/p/mamalicious/grudnjak-za-dojenje-senia-7966564https://www.aboutyou.hr/p/mamalicious/grudnjak-7761182https://www.aboutyou.hr/p/mamalicious/kosulja-haljina-nila-7665263 ovo sam za sebe i ovaj grudnjak je top koje je znači pre dobar udoban i haljine još 2 u sinsay kojih nema više da ti pošaljem link i tamo od dječije robice isto nema piđamica koje sam uzela i body i neku beby hoodicu na Minnie,😁😍ali definitivno lakše u ovim haljinama jer ništa ne stišće 

puna_pitanja
    01. Kolovoz 2022. 21:30

Salvatore19

Jao, mene taj ogtt tek ceka. Sljedeci pregled nam je tek 29.8. Ali mali lupa ko veliki, pa sam mirnija. Sto se tice stvari, prvo nam je dijete, i skroz smo izgubljeni. Usli smo u trgovine da vidimo kolica, tete su nas ignorirale, gledali smo u to ko mutavi, i izasli van 🤣 toliko toga ima, da nemam ni volje istrazivati koja su najbolja i slicno. Onda se osjecam krivo zbog toga.
    Kupila sam samo nesto robice za prvu ruku, sto sam nasla da ima dugacke rukave i nogavice.
    Koliko bodija i stvari nam treba uopce za prvih par mjeseci? Neki kazu samo par, brzo prerastu, a neki nam kazu da uzmemo vise jer se ukakaju i svasta nesta.
    Gdje ste nasle komode? Gledala sam i to, ali imamo manji stan, treba mi nesto prakticno.
    Sto se tice toga kako se ja osjecam, sva sreca, bolova nema. Osim malo u ledima, ali to je jer rastemo… trbuh sad sve vise pocinje liciti na trudnicki, a ne da sam zderala previse krafni 😅 a sa sisama ni sama ne znam sta bi. Ne stanem ni u jedan grudnjak, ja sam i prije trudnoce imala D kosarice, sad sam lagano ocajna vec. Toliko su mi teske, bole, i bradavice su mi osjetljive da bi mogla nekome glavu odgristi. Po noci me smetaju, bude me.

Salvatore, evo ja imam ili sam imala iste muke po kolicima, otvorim web shop s kolicima i imam omanji napadaj panike, a onda sam dobila savjet da se javim na instagramu zeni, zove se strollerica,  zamolis je za upitnik za kolica, ona ti posalje, ti odgovoris, i ona ti da svoje preporuke, kao neki mađioničar za kolica. Tako da je meni poslala tri preporuke, ja moram samo otici do nekog shopa i isprobati ta tri, meni je mentalno puno lakse kad nemam ooogroman izbor bez kraja i konca. Cak i ako nije u pravu s preporukom, ja nemam namjeru isprobavati van ta tri modela 😅

30g, OTP 10.11.

• Salvatore19
    02. Kolovoz 2022. 10:10

puna_pitanja

Salvatore19

Sto se tice toga kako se ja osjecam, sva sreca, bolova nema. Osim malo u ledima, ali to je jer rastemo… trbuh sad sve vise pocinje liciti na trudnicki, a ne da sam zderala previse krafni 😅 a sa sisama ni sama ne znam sta bi. Ne stanem ni u jedan grudnjak, ja sam i prije trudnoce imala D kosarice, sad sam lagano ocajna vec. Toliko su mi teske, bole, i bradavice su mi osjetljive da bi mogla nekome glavu odgristi. Po noci me smetaju, bude me.

Salvatore, evo ja imam ili sam imala iste muke po kolicima, otvorim web shop s kolicima i imam omanji napadaj panike, a onda sam dobila savjet da se javim na instagramu zeni, zove se strollerica, zamolis je za upitnik za kolica, ona ti posalje, ti odgovoris, i ona ti da svoje preporuke, kao neki mađioničar za kolica. Tako da je meni poslala tri preporuke, ja moram samo otici do nekog shopa i isprobati ta tri, meni je mentalno puno lakse kad nemam ooogroman izbor bez kraja i konca. Cak i ako nije u pravu s preporukom, ja nemam namjeru isprobavati van ta tri modela 😅

To zvuci super! Definitivno cu probati, hvala! 🥰

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    02. Kolovoz 2022. 10:14

snowwhite1410

BlairWaldorf

Da, znam da se mi bas moramo opremiti sto se zimske robice tiče ali evo nisam jos krenula, budem 😄 moram malo posloziti u glavi tko je rodio na zimu pa da vidim što ću s robicom. Kakav krevetac mislišnabavljati, moja svekrva fascinirana s cloudie ili kako se već zove, meni glupo davati toliko puno novaca 😋 krevetić bi za početak na kotačiće da gospodina vozamo kako nam paše 🤣🤷 a onda bi nakon nekog vremena isti trebala promijeniti tako da mi možda dode i financijski na isto- ako bi kupovali novi jel ….

Joj gledala sam taj krevetić pre sladak je taj krevetić😍😍😍😍 raste s djetetom jer se može širiti jel to to😁ali je dosta gledala sam novi je 4500 kn a polovni na njuškalu je 2500 kn ne znam koliko se isplati davati te novce ali ok 2500 kn ok nije previše ,moja jedna prijateljica je kupila u ikei sobicu za bebu ali joj je bilo za dvije bebe ona široka komoda plus taj krevetić koji raste cijela sobica 7500 kn meni se čini.Meni je bilo bitno samo za kolica da su mi dobra ☺️joj meni je to tako užitak gledati sve to i opremu i robicu 😁biti će mi žao kada preraste,🙈🙈🙈pre brzo prođe a opet ne možeš bez tih nekih stvari jednostavno trebaju,ali ako imaš šta dobiti od nekoga super će ti doći ☺️

Da, to je fora. Jer ipak imas krevetec na duže vremenske staze, ono što mi fali na njemu, posebno u početku su kotačici... 🤷 Meni se ovaj sviđa ali mislim da je samo do 9mjeseci. https://www.google.com/search?q=cam+kreveti%C4%87&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=ivn&sxsrf=ALiCzsbBPbBNKOqxi1cw-OZsw4YcgsdsXQ:1659427883690&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjXkKbM2qf5AhVdif0HHcefCPsQ_AUoAXoECAEQAQ&biw=393&bih=720&dpr=2.75#imgrc=OvnGjr6_2DSb_M&imgdii=qDdZX8qH7y_VwM
    Super mi je, jer se može staviti direktno na naš krevet, kotačici, čini mi se praktičan. Novi je oko 1800. 
    Kolica nemam pojma, bitno da su praktična, lagana da se lagano sklope. Autosjedalica mi se čini praktična ona koja se moze zaokretati, ormarić mi nije toliko bitan osim da je u visini mojoj da mogu prematati bez saginjanje i to bi bilo to zasad što mi pada na pamet 😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    02. Kolovoz 2022. 10:15

Krevetić je Cam cullami- vidim da ne otvara samo njega, a ovi postovi se ne mogu preurediti 🙈

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    02. Kolovoz 2022. 11:40

BlairWaldorf

Krevetić je Cam cullami- vidim da ne otvara samo njega, a ovi postovi se ne mogu preurediti 🙈

Jutro 😁😁😁 super mi je taj krevetić ali ja ti imam onaj klasični još ga nismo sklopili ,takav krevetić ima jedna moja prijateljica i rekla je da je super stvarno samo da to je do 9 mjeseci vidim da ga ima i po 1557https://www.mall.hr/kreveti/cam-djecji-krevetic-cullami-col-145 kn 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.