Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    10. Travanj 2022. 20:12

Polly

Oprostite na mojih sto komentara 🤦🏼‍♀️ ali ne mogu sve popamtiti da odgovorim svima u jednom 😬

Tako i ja milion puta pisem jer nema sanse da zapamtim nesto. Al nista bar je aktivna tema hahah

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

little123
    10. Travanj 2022. 20:16

Polly

little123

buhtlica23

little123

Bok cure pisala sam vam neki dan zbog pozitivne bete, prva je bila 548, druga 1121. Prvi uzv je tek 19.4. Ja sam ovih dana ful u strahu, imala sam jednu biokemijsku ali beta je od pocetka bila niska. Sad mozda ne bi ni imala takav strah da mi simptomi nisu nestali. Prije pozitivnog test grudi su mi uzasno bile bolne. Znala me bol nocu probudit. Sad toga vise nema. Ne znam kako je vama sa simptomima. Mi smo isli na ivf pa je moguce da su bile bolne i zbog stimulacije, ali svejedno sad nista vise ne osjetim. Zadnja dva dana imala sam mučnine, apetita bas i nemam, tj vise imam odbojnost prema hrani, samo bi jela peciva i tjesteninu. Ugl htjela bi prestat razmisljat o tome i mirno cekat uzv, ali jednostavno strah je prevelik

Drzim fige da je sve uredu. Ako je strah velik mozda da nazoveš doktoricu i pitaš da te primi ranije?
    Mene su sise isto bolile par dana danas vec manje i mene to mori ali mozda je to normalno..

Cak sam i to razmisljala da se ovaj tj narucim na uzv. Nemam pojma sta da radim. Jednostavno taj strah nije normalan. Jos mi je najbolje kad radim jer uopce ne razmisljam o tome. Cim sam doma gotovo. Odmah internet i forumi. Samo bi se voljela opustit i ne razmisljat o tome

Gle to ti je još samo tjedan dana! Kasnije su pregledi nakon 4 tj, a kasnije čak i nakon 5.-6. tjedana, e too je čitava vječnost!! Prooobaj izgurati nekako, ne znam koliko si sad trudna, ali ja isto planiram taj tjedan na pregled jer bi se tad mogla vidjeti i srčana reakcija, tad ću biti 6+ tt. Da odem ovaj tjedan sa 5+ vjerojatno bi mi rekao da je gestacijska vrećica tu, možda bi vidio točkicu što bi tebi u ovom slučaju možda i značilo da te smiri..

Ja cu isto tad bit 6tt. E pa o tome i razmisljam kako ce mi bit tek kasnije kad ce pregledi biti u većem vremenskom razmaku. Bas se ono cudim sama sebi zbog te panike. Prosla sam stimulaciju, aspiraciju i transfer tako opušteno, kao da idem na kavu, cak i taj period čekanja od transfera do bete bez ikakvog opterećivanja sta ce bit. I onda nakon druge bete samo me prebacilo. Ali sva sreca dodem tu na forum pa procitam toliko lijepih stvari pa me to umiri. Hvala vam cure ❤️

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

Ribica12345
    10. Travanj 2022. 20:19

buhtlica23

Joj ja sam sva u panici.
    Isla sam piskit jos jedan Mullerov testic jer sam htjela usporediti sa onim od jucer cisto da vidim raste li beta. I crtica je svjetlija nego sto je bila. Svjetlija je i od one u petak al ono u petak je bio Kinez one step.Uz to sam se skoro ispovracala. Jako kasljem od prvog mjeseca kad sam imala koronu jos uvijek traje i izlazi mi slajm i kak je to krenilo tako mi se i zeludac digao. To mi se nije desilo.
    I sad opet panika. Ti testovi su od 25 mlU sto znaci da je moja beta ispod jos uvijek.

Jesi u isto vrijeme radila? To ti isto ovisi. Znas da je koncentracija visa u jutarnjem urinu

buhtlica23
    10. Travanj 2022. 20:24

Ribica12345

buhtlica23

Joj ja sam sva u panici.
    Isla sam piskit jos jedan Mullerov testic jer sam htjela usporediti sa onim od jucer cisto da vidim raste li beta. I crtica je svjetlija nego sto je bila. Svjetlija je i od one u petak al ono u petak je bio Kinez one step.Uz to sam se skoro ispovracala. Jako kasljem od prvog mjeseca kad sam imala koronu jos uvijek traje i izlazi mi slajm i kak je to krenilo tako mi se i zeludac digao. To mi se nije desilo.
    I sad opet panika. Ti testovi su od 25 mlU sto znaci da je moja beta ispod jos uvijek.

Jesi u isto vrijeme radila? To ti isto ovisi. Znas da je koncentracija visa u jutarnjem urinu

Pa meni je pokazalo da mi je koncentracija bolja u vecernjim satima nego ujutro. Nisam bas u isto vrijeme. Ali nisam znala da i sati igraju ulogu. Nista vidjeti cu sutra kolika Ce biti beta. Mislim da je jedan od ovih dana bio dobiatn 22,25 ili 27.3 eto ne znam vise od tog.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lida 🍀
    10. Travanj 2022. 20:26

buhtlica ja pijem one vitamine iz Dm-a sto sadrže folnu i jos neke. Gin mi prepisala Folbellu ali to je samo folna u istoj kolicini kao i ove tako da onda bolje to s dodatnim vitaminima. U prošloj T sam pila Novalac... A testove najbolje nemoj vise raditi i stresirati se, sve ovisi koliko si tekućine pila, koje je doba dana itd... Ako se ne varam napravila si digitalni danas?
    Ribice po ZM sam bila 14tt ali plod se stao razvijati na 10+3. Kad sam nazvala privatnog odmah je rekao da ce morati ici kiretaza. Nisam radila prenatalne testove ☺️ mislim da kad je manja trudnoca ide tableta a kad je veca inducirani...
    Marija2404 i atena nove curke dobrodosleee 😁
    little123 kod mene isto nikakvih simptoma, jucer/prekjucer sam bas bila pisala da sise vise ne osjetim, ali evo vratilo se i to . Normalno je da simptomi nestaju i vracaju se. Odi ranije na pregled ako ih ni sutra ne osjetis jer vise ces si naskoditi stresom i razmisljanjem ☺️ ja sad preventivno pijem Duphaston pa mozda i zbog toga sise malo bole malo ne 
    -
    Tema je pocela biti aktivnaaa i puni se polako, jupi 😁 meni pomogne da svima odgovorim tako da listam polako, odem u biljeske i tako sve zapisem i onda ovdje zalijepim 😅

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Polly
    10. Travanj 2022. 20:27

Ja cu isto tad bit 6tt. E pa o tome i razmisljam kako ce mi bit tek kasnije kad ce pregledi biti u većem vremenskom razmaku. Bas se ono cudim sama sebi zbog te panike. Prosla sam stimulaciju, aspiraciju i transfer tako opušteno, kao da idem na kavu, cak i taj period čekanja od transfera do bete bez ikakvog opterećivanja sta ce bit. I onda nakon druge bete samo me prebacilo. Ali sva sreca dodem tu na forum pa procitam toliko lijepih stvari pa me to umiri. Hvala vam cure ❤️

Sad da kažem i tebi i svim drugim curama. Fetal doppler ili baby watcher je zakon stvar!! Kućni uzv preko kojeg čuješ bebino srce. Ja sam ludila u periodu od negdje 10tt  jer kao trudna sam i beba je živa, a ništa ne osjetim, sto pitanja jel srce kuca i dalje, jel sve okej, a dok ju osjetim ima još tjedana, a pregledi na 4 tjedna. Cure na forumu pisale za taj fetal doppler, on može od 10tt otprilike pronaći otkucaje i s time sam mirno čekala svaki pregled. Svaki drugi treći dan bih ga upalila samo da nađem srečeko i odhanem. Naručila ga preko wisha za 90 kn. Pa eto da znate za kasnije ako ćete biti u panici 😁

Polly
    10. Travanj 2022. 20:27

Little tebe sam citirala al ne znam šta se desilo 😬

Polly
    10. Travanj 2022. 20:33

buhtlica23

Polly

buhtlica23

Joj ja sam sva u panici.

A zašto sutra ne izvadiš betu i pustiš testiće, umiriš glavu..?

Ma izvaditi cu je, ali eto bio je u ladici i prizivao me. Sad vise nemam testica tako da vise nemam sta piskit 😅

Onda se pravi da ga nisi ni radila, imaš lijepi digitalac 2-3 tjedna, ako nema nikakvog iscjetka ili krvi, uživaj 😊

buhtlica23

Lida 🍀

buhtlica ja pijem one vitamine iz Dm-a sto sadrže folnu i jos neke. Gin mi prepisala Folbellu ali to je samo folna u istoj kolicini kao i ove tako da onda bolje to s dodatnim vitaminima. U prošloj T sam pila Novalac… A testove najbolje nemoj vise raditi i stresirati se, sve ovisi koliko si tekućine pila, koje je doba dana itd… Ako se ne varam napravila si digitalni danas?
    Ribice po ZM sam bila 14tt ali plod se stao razvijati na 10+3. Kad sam nazvala privatnog odmah je rekao da ce morati ici kiretaza. Nisam radila prenatalne testove ☺️ mislim da kad je manja trudnoca ide tableta a kad je veca inducirani…
    Marija2404 i atena nove curke dobrodosleee 😁
    little123 kod mene isto nikakvih simptoma, jucer/prekjucer sam bas bila pisala da sise vise ne osjetim, ali evo vratilo se i to . Normalno je da simptomi nestaju i vracaju se. Odi ranije na pregled ako ih ni sutra ne osjetis jer vise ces si naskoditi stresom i razmisljanjem ☺️ ja sad preventivno pijem Duphaston pa mozda i zbog toga sise malo bole malo ne
    -
    Tema je pocela biti aktivnaaa i puni se polako, jupi 😁 meni pomogne da svima odgovorim tako da listam polako, odem u biljeske i tako sve zapisem i onda ovdje zalijepim 😅

Jesam da pokazao je + i tjedne 2-3. Ma necu piskit vise idem vadit krv i dobro. Mene je jako strah toga sto si ti prosla . Prestrasno nosis tu bebicu i zamisljas vec sve i ime i spol i onda odjednom hladan tus. Prestrasno i pretuzno. Neka se nikom ne desi vise.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Ribica12345

buhtlica23

Ribica12345

buhtlica23

Joj ja sam sva u panici.

Pa meni je pokazalo da mi je koncentracija bolja u vecernjim satima nego ujutro. Nisam bas u isto vrijeme. Ali nisam znala da i sati igraju ulogu. Nista vidjeti cu sutra kolika Ce biti beta. Mislim da je jedan od ovih dana bio dobiatn 22,25 ili 27.3 eto ne znam vise od tog.

I kad vadis krv, isto je dobro da je to cca u isto vrijeme. Ne moras u minutu, ali otprilike. Tako su meni rekli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.