Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ribica12345
    10. Travanj 2022. 17:29

Pipin

I ja sam bila na vakumskoj kiretazi jer je dosta toga ostalo u maternici i to je onda opasno…zao mi je da si i ti prosla te grozote! 15tt je kasno da, taman zakoracis u 2. tromjesecje!

Da, da, znam. Ja sam prvi puta bila na kiretazi, sad u prosincu sam uspjela s tabletom.  Ne ponovilo se...

Marija2404
    10. Travanj 2022. 17:35

Pozdrav drage moje😍🤰🏽
    Trudna sam 4tj+4 dana, prekjucer napravila test i pokazale su se 2 crtice 😊 u ponedjeljak imam zakazano kod ginekologa svog.
    Sad me muci jedno pitanje, pa ako je neka imala iskustva
    Zacece se desilo 19.3., ja sam 20.3. popila JEDNU tabletu Sulotrim antibiotika jer sam tu vecer imala neopisive bolove u mjehuru (upala mjehura se potrefila bas tad), krv u mokraci itd. Popila sam tu tabletu jer sam i prije znala piti ju kod upala. Drugi dan urinokultura prikazuje upalu mjehura i doktorica mi prepisuje antibiotik Zinnat. Pila sam ga 5 dana. Sad mene muci moze li ova jedna tableta Sulotrima koja je popijena dan nakon zaceca djelovati lose na bebu? Posto sam citala da se trudnicama ne preporucuje sulfametoksazol + trimetoprim. Ispricavam se na duzoj objavi 😊❤

24 godine 🤰🏽
    6.4.'22. ➕ ❤
    15.12.'22. termin🤰🏽

Pipin
    10. Travanj 2022. 17:41

Ne ponovilo se 🙏🏻

atena
    10. Travanj 2022. 17:55

Pozdrav cure, pridružujem se zimskim bebama 🥰 ponovo. Pozitivan test na trudnoću sam ugledala prije par dana 6.4. dva dana prije rođendana. Išla sam raditi test jer me taj dan i dan prije ganjao neki osjećaj da sam 100 posto trudna s tim da nisam imala nikakve simptome niti ko je menstruacija kasnila.
    Kad stvarno test je odmah postao pozitivan istu sekundu i to sa popodnevnim urinom 7.4 sam napravila još jedan da si potvrdom jer nisam mogla vjerovati da sam ponovo trudna. Tako da eto i mi vam se pridružujemo. Nama je prvi pregled tek 4.5 popodne 😝

atena
    10. Travanj 2022. 17:56

Idem čitati malo u natrag da vas bolje "upoznam"  😄

buhtlica23
    10. Travanj 2022. 18:15

Imam jos jedno pitanje, ima li koja od vas problem sa plinovima ? Vec 2 dana stalno prduckam a nisam jela grah 🤭🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Pipin
    10. Travanj 2022. 18:17

Dobrodošle atena i Marija2404🥰

little123
    10. Travanj 2022. 18:18

Bok cure pisala sam vam neki dan zbog pozitivne bete, prva je bila 548, druga 1121. Prvi uzv je tek 19.4. Ja sam ovih dana ful u strahu, imala sam jednu biokemijsku ali beta je od pocetka bila niska. Sad mozda ne bi ni imala takav strah da mi simptomi nisu nestali. Prije pozitivnog test grudi su mi uzasno bile bolne. Znala me bol nocu probudit. Sad toga vise nema. Ne znam kako je vama sa simptomima. Mi smo isli na ivf pa je moguce da su bile bolne i zbog stimulacije, ali svejedno sad nista vise ne osjetim. Zadnja dva dana imala sam mučnine, apetita bas i nemam, tj vise imam odbojnost prema hrani, samo bi jela peciva i tjesteninu. Ugl htjela bi prestat razmisljat o tome i mirno cekat uzv, ali jednostavno strah je prevelik

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

buhtlica23
    10. Travanj 2022. 18:28

little123

Bok cure pisala sam vam neki dan zbog pozitivne bete, prva je bila 548, druga 1121. Prvi uzv je tek 19.4. Ja sam ovih dana ful u strahu, imala sam jednu biokemijsku ali beta je od pocetka bila niska. Sad mozda ne bi ni imala takav strah da mi simptomi nisu nestali. Prije pozitivnog test grudi su mi uzasno bile bolne. Znala me bol nocu probudit. Sad toga vise nema. Ne znam kako je vama sa simptomima. Mi smo isli na ivf pa je moguce da su bile bolne i zbog stimulacije, ali svejedno sad nista vise ne osjetim. Zadnja dva dana imala sam mučnine, apetita bas i nemam, tj vise imam odbojnost prema hrani, samo bi jela peciva i tjesteninu. Ugl htjela bi prestat razmisljat o tome i mirno cekat uzv, ali jednostavno strah je prevelik

Drzim fige da je sve uredu. Ako je strah velik mozda da nazoveš doktoricu i pitaš da te primi ranije?
    Mene su sise isto bolile par dana  danas vec manje i mene to mori ali mozda je to normalno..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

little123
    10. Travanj 2022. 18:51

buhtlica23

little123

Drzim fige da je sve uredu. Ako je strah velik mozda da nazoveš doktoricu i pitaš da te primi ranije?
    Mene su sise isto bolile par dana danas vec manje i mene to mori ali mozda je to normalno..

Cak sam i to razmisljala da se ovaj tj narucim na uzv. Nemam pojma sta da radim. Jednostavno taj strah nije normalan. Jos mi je najbolje kad radim jer uopce ne razmisljam o tome. Cim sam doma gotovo. Odmah internet i forumi. Samo bi se voljela opustit i ne razmisljat o tome

👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
    🧔🏻 28 god/ sve ok
    12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
    1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
    2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
    3. IVF 4/21 covid pozitivna
    4. IVF 8/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.