i u 16 tjednu nismo mogli vidit spol 🙈 svi mi govore 99%da je curica jer bi se pisonja vec vidio haha
ima li istine u tom ??
Ne nužno. Mi isto oko 15-16tj nismo vidjeli spol da bi nedavno saznali da je dečkić. Tako da je i dalje moguće i jedno i drugo.☺️
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cure jutro 😁dali vama ide krv iz nosa ? Meni u zadnje vrijeme ide sinoć mi je samo odjednom počeo nos krvariti
I meni bude kad ispusem nos u ovoj a i u prvoj trudnoci mi je tako bilo i to lijeva nosnica cesce nego desna..inace mi nikad u zivotu nije isla krv iz nosa tako da sam se u prvoj trudnoci bas pripala pa mi je gin rekla da je to sve normalno radi sirenja krvnih žila i sl. I trajalo mi je kroz cilu trudnocu
Jutro 😁 znači isti problem kao i ja imaš 🙈🙈🙈 meni je nos od početka trudnoće u katastrofa stanju ili curi ili je začepljen ili krvari 😩 ali dobro preživjeti cu 😅 jedino kada odem na more valjda morski zrak i sol super mi bude 😁kako si ti ancy2010?😁
i u 16 tjednu nismo mogli vidit spol 🙈 svi mi govore 99%da je curica jer bi se pisonja vec vidio haha
ima li istine u tom ??
Ja ću valjda sutra saznati u 22 tjednu jer se nije vidjelo 100%ali po onom što su visjele misle da je curica 💖 veselim se sutrašnjem pregledu 💓što se tiče pisanje ne znam dali se i to vidi drugačije 🤣samo sam čitala da se u ranim tjednima mislim već oko 11 tjedna već razvijaju spolni organi i da curice već imaju određeni broj jajašaca kako je to majka priroda tako napravila ☺️
Hej hej ! Evo mene s pregleda... I.... Sve je vas onako kako treba. Presretna sam .🥰 Doktor misli da je dečko ali nije 100 posto siguran. (znala sam 🤣🤩) idući pregled 11.8.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Blair cestitam na deckicu 🥰
i na urednoj trudnoci
a vama curke hvala na odgovoru, jedva cekam saznat spol da mogu pomalo kupovati stvari haha
ZM: 15.03.2022
TERMIN:20.12.2022
Cekamo malog Stipu 💙
🤰🏻❤️
i na urednoj trudnoci
a vama curke hvala na odgovoru, jedva cekam saznat spol da mogu pomalo kupovati stvari haha
Hvala ti ! Bas olaksanje ❤️
Cure jesu vam stigle komplikacije ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Hej hej ! Evo mene s pregleda… I…. Sve je vas onako kako treba. Presretna sam .🥰 Doktor misli da je dečko ali nije 100 posto siguran. (znala sam 🤣🤩) idući pregled 11.8.
Blair Waldorf 💙💙💙💙💙💙vidiš da je sve super ☺️🥰🥰🥰 nisu stigle komplikacije ja ne znam zašto su to stavili na kraju mjeseca inače plaće su do 15 u mjesecu u većini ovo baš ja ne znam i trebali bi negdje staviti objavu tog dana isplaćujemo da ljudi znaju inače je rok do 20 tog
Hej hej ! Evo mene s pregleda… I…. Sve je vas onako kako treba. Presretna sam .🥰 Doktor misli da je dečko ali nije 100 posto siguran. (znala sam 🤣🤩) idući pregled 11.8.
Bravo na super pregledu Vjerujem da se sad puno lakše diše. I čestitke na dečkiću!
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
i na urednoj trudnoci
Cestitam,kolika je bebica sada❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
i na urednoj trudnoci
Cestitam,kolika je bebica sada❤️
Taman usla u 18 tjedan 😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22