Ajme cure stvarno, polovica je proletjela. Ja nisam jos nista maleno kupila, a od kceri imam samo par bodica dugih rukava tako malenih. Ici cemo i mi u sopping uskoro. Toliko se veselim oblacenju tih malih stvarcica opet da vam ne mogu opisati, to razdoblje je tako proletjelo, vec je prosla god dana, a ja nezz kad. Jucer je tek propuzala, sad vec skoro pa sama hoda. Fali mi ona mala buhtlica, zbilja prebrzo prođe.
https://ibb.co/P96HJKq jutro cure evo HZZO se ispričava u vezi isplata komplikacija i piše da će biti danas 😄
https://ibb.co/P96HJKq jutro cure evo HZZO se ispričava u vezi isplata komplikacija i piše da će biti danas 😄
http://hzzo.hr/novosti/hzzo/obavijest-osiguranicima-u-svezi-s-isplatom-naknada ovo je krivo mi je došlo
Jutro svima, meni je pregled u petak pa se bas veselim pogotovo sto cemo otkriti spol, bas smo nestrpljivi i jedva cekamo doznati.
Radim i dalje, planiram sve do poroda, iako sam bas vise umorna ali evo nekako se snalazim....
Danas sam tocno 20 tjedan i udebljala sam se 1 kilogram. Nadam se da cu se sto manje udebljati do kraja trudnoce.,
Ne mogu sada postavljati sliku, ali onako nadzire mi se trbuh, kada me se gleda sprijeda mislim da se ne istice bas, ali vec bocno se vidi zaobljenje :)
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Jutro svima, meni je pregled u petak pa se bas veselim pogotovo sto cemo otkriti spol, bas smo nestrpljivi i jedva cekamo doznati.
Radim i dalje, planiram sve do poroda, iako sam bas vise umorna ali evo nekako se snalazim….
Danas sam tocno 20 tjedan i udebljala sam se 1 kilogram. Nadam se da cu se sto manje udebljati do kraja trudnoce.,
Ne mogu sada postavljati sliku, ali onako nadzire mi se trbuh, kada me se gleda sprijeda mislim da se ne istice bas, ali vec bocno se vidi zaobljenje :)
Vidim da vas vecina radi,jel radite uredski posao pa mozete ili? Ja sam otvorila bolovanje u trecem mjesecu trudnoće dosta mi je tesko fizicki i psihički pa sam odlučila odmorit
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Radim i dalje, planiram sve do poroda, iako sam bas vise umorna ali evo nekako se snalazim….
Vidim da vas vecina radi,jel radite uredski posao pa mozete ili? Ja sam otvorila bolovanje u trecem mjesecu trudnoće dosta mi je tesko fizicki i psihički pa sam odlučila odmorit
Da, moj je uredski posao. minus je dosta sjedenja i dosta putovanja, ali budem pod klimom vecinu vremena pa je ok. Razlog je i placa, imam vecu placu od komplikacija pa mi se i ne isplati padati na taj iznos, svaka kuna nam je bitna :)
Naravno, kad i ako vidim da mi je previse, bye bye i stojim kuci. Novci su bitni ali zdravlje je bitnije.
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Cure, cestitke svima na dobrim pregledima.
Stavit cu i ja svoj uskoro. Vama u prvoj trudnoci su busice bas slatke, malene, zaobljene. Takva je i moja bila. Sad sam kao u prvoj trudnoci u 30 tt 😂😂😂
Nema veze, bas ga ponosno pokazujem. Prvi put sam jedva cekala da se vidi.
Mame koje su drugi put trudne se sigurno mogu sloziti oko trbuha 😊
Lavandera danas je malena cak uspjela zaspati na krevetu, nadam se da ce tako i dalje. Makar mi je zivce popila, ali zaspala je nekako. Drzi fige da joj postane navika, jer ju ne mogu nositi stalno.
Blago vama na moru, ja jedva cekam da opet idemo. Sad cemo se vise kupati nego u 6 mj.
Rita vec sam pitala za tebe, nisi se dugo javila, nadam se da si dobro 🥰
Slazem se u potpunosti, sad sam 20 tjedana a izgledam ko u prvoj sa 35 tjedana 😅 bas sam pitala gin kako to da je trbuh puno veci u tim tjednima nego u prvoj trudnoci pa kaze da je to zato jer nema trbušne stijenke, zida koji drzi sve, oslabilo skroz..treba poraditi na tome nakon trudnoce
Meni je ovo druga trudnoća i blizanci...buša mi je kao 32tt s prvim...eto...jedva se gegam ..🙈
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Blizanačka trudnoća je puno teža, i svi problemi se javljaju prije...a sjedenje se ne preporuča radi skračivanja cerviksa što je dosta čest slučaj kod nas sa blizancima...tako da svakako da se trebaš odmoriti i laganim tempom kroz trudnoću🤗🤗
11.03.2022. imamo +, beta 336
25.3.2022. ❤️❤️
5/22 Panorama✅ , čekamo dečkiće💙💙
7/22 anomaly scan ✅, fet.ehokardiografija ✅
OTP 18.11.2022.
Evo curke, polako izlazim iz rizičnog razdoblja. Jučer zakurila 38,1 i u principu cijeli dan imala temperaturu. Nadam se da je bebi sve ok. Došao mi je rezultat panorame s niskim rizikom za sve ispitane anomalije i dolazi nam curica... baš sam happy, ne bum muku mučila s imenom...
Cure🥰🥰🥰🥰🤰 dolazi nam curica 💖💖💖💖 imala sam i osjećaj ☺️ da je curica 💝sve je uredu posteljica kako treba plodne vode dovoljno ☺️bas sam sretna 🥰💞💞💞💞
Sortiraj odgovore
Najstariji