Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    20. Srpanj 2022. 11:37

leptirić007

Evo curke, polako izlazim iz rizičnog razdoblja. Jučer zakurila 38,1 i u principu cijeli dan imala temperaturu. Nadam se da je bebi sve ok. Došao mi je rezultat panorame s niskim rizikom za sve ispitane anomalije i dolazi nam curica… baš sam happy, ne bum muku mučila s imenom…

Čestitke 💖 leptirić007🥰🥰🥰💝💝pij  puno tekućine i odmori se ❤️ 

ancy2010
    20. Srpanj 2022. 11:38

Obavili smo jutros pregled, sve je super po školski, danas sam 20+1 a bebac ima 370g i lipo se zavalija guzom u zdjelicu, kaze doktorica ocito mu pase polozaj i ne mrda😅mene zbog toga stalno probada u jajnicima i zdjelici..jedva čekam da se okrene

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

keti91
    20. Srpanj 2022. 12:19

snowwhite1410

Cure🥰🥰🥰🥰🤰 dolazi nam curica 💖💖💖💖 imala sam i osjećaj ☺️ da je curica 💝sve je uredu posteljica kako treba plodne vode dovoljno ☺️bas sam sretna 🥰💞💞💞💞

Cestitam na curici 😍 sad moze krenuti soping 😊😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

snowwhite1410
    20. Srpanj 2022. 12:23

keti91

snowwhite1410

Cure🥰🥰🥰🥰🤰 dolazi nam curica 💖💖💖💖 imala sam i osjećaj ☺️ da je curica 💝sve je uredu posteljica kako treba plodne vode dovoljno ☺️bas sam sretna 🥰💞💞💞💞

Cestitam na curici 😍 sad moze krenuti soping 😊😊

keti91 hvala ti ❤️bas tako sada kada znamo to je to 🥰ma da sam ja kupila kolica i prije nego što sam saznala spol ❤️ali imala sam osjećaj da je curica 💗

Anita1108
    20. Srpanj 2022. 14:10

Bokic cure, cestitam vam svima na super pregledima. Mene zanima ako mi moze koja od vas reci dal je vremenka razlika u pregledima skoro 6 tjedana preduga? Zadnje sam bila na pregledu 1.7., pa sam morala 1.8. medutim godisnji su i prebacili su me na 10.8. 🤔 Malo mi se to cini predugo, cak mi je i ovo do 1.8. bilo predugo p nezz sad dal bi si uplatila kod privatnika jedan pregled ili da pricekam?
    Trenutno sam 16+2tt, osim bolova u donjem dijelu leda, isijasa, tu i tamo probadanje u jajnicima drugih tegoba nemam. Hvala vam 🍀

BlairWaldorf
    20. Srpanj 2022. 14:14

snowwhite1410

Čestitam ! Tako sam i ja imala da je dečkić 💙 bas mi je drago da nam sve ide onako kako treba i da uzivamo u ovome razdoblju, bude preletilo 😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    20. Srpanj 2022. 14:20

Anita1108

Bokic cure, cestitam vam svima na super pregledima. Mene zanima ako mi moze koja od vas reci dal je vremenka razlika u pregledima skoro 6 tjedana preduga? Zadnje sam bila na pregledu 1.7., pa sam morala 1.8. medutim godisnji su i prebacili su me na 10.8. 🤔 Malo mi se to cini predugo, cak mi je i ovo do 1.8. bilo predugo p nezz sad dal bi si uplatila kod privatnika jedan pregled ili da pricekam?
    Trenutno sam 16+2tt, osim bolova u donjem dijelu leda, isijasa, tu i tamo probadanje u jajnicima drugih tegoba nemam. Hvala vam 🍀

I ja ti imam tako zbog godisnjih, isto sam bila 01.07., a sad idem 09.08. soc ginicki, a 10.08. na 4D privat. 
    A gle dugo je nama za cekati, ali ako je trudnoca uredna sve stima. Jedino da imas kakvih komplikacija onda bi bilo dugo, jer tu ipak treba cesce raditi uzv.
    Sve ce biti super i meni je koma sto tako dugo moram cekati 😒. Volim onaj osjecaj smirenosti nakon pregleda i vidjeti bebicu na uzv 😊

Cure, ja ne znam vise sta da radim s tom svojom nervozom, stalno neki stres. Svi zivi me ljute, uzrujaju, vruce vani, mala je nervozna. Eto ne prođe mi dan da nisam ljuta 😂
    Jel moze i ta nervoza imati kakvog utjecaja? Nadam se da ne. Znam da na netu svasta pise 😂
    I kad kazem da cu biti na miru, opet me nesto naljuti, u ovoj trudnoci hormoni rade onako 😂
    Pozdrav od jedne stalno stresirane trudnice 😂❤️

ancy2010
    20. Srpanj 2022. 14:38

Lonmi

Anita1108

I ja ti imam tako zbog godisnjih, isto sam bila 01.07., a sad idem 09.08. soc ginicki, a 10.08. na 4D privat.
    A gle dugo je nama za cekati, ali ako je trudnoca uredna sve stima. Jedino da imas kakvih komplikacija onda bi bilo dugo, jer tu ipak treba cesce raditi uzv.
    Sve ce biti super i meni je koma sto tako dugo moram cekati 😒. Volim onaj osjecaj smirenosti nakon pregleda i vidjeti bebicu na uzv 😊
    .
    Cure, ja ne znam vise sta da radim s tom svojom nervozom, stalno neki stres. Svi zivi me ljute, uzrujaju, vruce vani, mala je nervozna. Eto ne prođe mi dan da nisam ljuta 😂
    Jel moze i ta nervoza imati kakvog utjecaja? Nadam se da ne. Znam da na netu svasta pise 😂
    I kad kazem da cu biti na miru, opet me nesto naljuti, u ovoj trudnoci hormoni rade onako 😂

Meni je moja danas rekla da mogu kroz ovaj misec ic na 3D ili 4D, ona me narucila 17.8 na redovan pregled pa ako odem oko tog datuma da joj se javim da mi pomakne termin jer da napravim pauzu između ta dva pregleda najmanje 15 dana..pisem ti jer vidim da ides 2 dana za redom

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

snowwhite1410
    20. Srpanj 2022. 15:41

BlairWaldorf

snowwhite1410

Čestitam ! Tako sam i ja imala da je dečkić 💙 bas mi je drago da nam sve ide onako kako treba i da uzivamo u ovome razdoblju, bude preletilo 😌

Hvala ti puno ❤️🤗 BlairWaldorf 🤗🤰🥰 i ja sam sretna 🤗

Lonmi
    20. Srpanj 2022. 15:48

ancy2010

Lonmi

Anita1108

.

Meni je moja danas rekla da mogu kroz ovaj misec ic na 3D ili 4D, ona me narucila 17.8 na redovan pregled pa ako odem oko tog datuma da joj se javim da mi pomakne termin jer da napravim pauzu između ta dva pregleda najmanje 15 dana..pisem ti jer vidim da ides 2 dana za redom

A jel rekla zbog cega? U prosloj trudnoci sam imala isti dan, tako je ispalo i rekla je da uzv nije nista stetno. 4D je samo preko trbuha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.