Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    27. Lipanj 2022. 15:19

puna_pitanja

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Cure ja obavila kombinirani u 12 tt, koji me sad sljedeći pregled čeka ? 15 tt sam danas 😌

Anomaly izmedu 18-22 tt

Nema nista izmedu s obzirom da je pregled svaka 4 tjedna ?

Od bolnickih pregleda su to kombinirani i anomaly, a izmedju imas odlazak socijalnom ginekologu. Ako sve radis na istom mjestu, onda te valjda naruce za pregled, al da, trebala bi imati pregled mjesecno.

Ursula,ja sam se farbala, dopusteni su preljevi i farbe, samo nepomeni za svaki slucaj u salonu, mislim da oni svi sad koriste farbe bez amonijaka. Jedino se ne bi smjela blajhati uz vlasiste, to je bas kemikalija teska, i raditi minival. Nemam pojma sto je taj tretman koji ti planiras, ali znaju to sve frizeri, pitaj kod njih.
    Keti, cula sam da je to normalno, moze krenuti i mlijeko, meni jos nije, ali nije nista lose niti neobicno.

Hvala ti ! 😄

I ja sam se farbala ,trazila sam boju bez amonijaka

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    27. Lipanj 2022. 15:20

keti91

Cure pitanje jedno..
    Zanima me dali je to samo okej vidjela sam da mi iz grudi kao da curi neka voda..usla sam u 5mj…

Čitala sam da je to normalno zbog razvijanja mliječnih žlijezda

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Plavooko
    27. Lipanj 2022. 17:30

Pozdrav,
    molim vas za pomoc. U 10 tt sam i zbog nalaza urinokulture koji je pokazao e.coli vise od 10 na 5 prepisan mi je Ninur od strane privatnog ginekologa s obzirom da je nalaz stigao u petak kad moj socijalni ginekolog vise nije radio. Receno mi je da odmah pocnem trositi lijek da ne dobijem upalu bubrega. Danas sam bila na redovnoj kontroli kod svojeg socijalnog ginekologa koji je vidno ne zadovoljan mojim odlaskom privatnom ginekologu prokomentirao da se Ninur ne daje u trudnoci i da ce mi on prepisati Urifos. S obzirom da sam vec pocela piti Ninur za vikend i da pretjerano ne vjerujem socijalnom ginekologu (nismo kliknuli na prvu i cesto je bahat, a nemogu ga promijeniti jer sam prije same trudnoce otvorila kod njega karton na preporukh) molim vas vasa iskustva. Je li uzimanje Ninura sigurno za bebu? 

Lonmi
    27. Lipanj 2022. 17:37

Keti to ti je normalno. Meni se znalo iscijediti dok sam spavala i onak mi se cica zalijepila za majicu 😂😂😂😂, to ce biti kolostrum, grudi se pripremaju.
    Kako ste cure? Ja obavila radni tj, dalje sam na godisnjem pa idem na komplikacije.
    Ponekad ne znam je li od hrane, napuhnutost, ali meni se desi da imam takve bolove i probadanja u donjem dijelu trbuha da ne mogu sjediti, stajati, nista. Bas me to danas na poslu mucilo. Kao neka jaka nadutost i gore je dok sjedim. I sad kad se to smirilo i dalje me unutra kao presjece i zaboli. Pitam se uopce jel to ok.
    Pregled imam u petak, nadam se da ce sve biti dobro. 

• marinelammm
    27. Lipanj 2022. 18:11

Kako je vama s hranom sad? Ja sam 14 tjedana ravno i dalje ne mogu jesti meso niti luk. Uglavnom jedem puno sira i neko povrće. Zanima me je li vam prošlo gađanje na hranu. 😁

Inna_92
    27. Lipanj 2022. 18:18

Marinelamm Ja sam 13+2, od 11. tjedna prestale sve mučnine, ponovo sve mogu jesti. 

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Mia_Mia
    27. Lipanj 2022. 18:28

Pozdrav buduće mame! Evo čitam vaše komentare i osjećam se tako nekako "samo" u cijelom ovom procesu pa sam se htjela pridružiti razgovoru da si olakšam stvari dijeljenjem iskustava. 13+0 sam danas. Mene zanima kakvo je vaše opće stanje u trudnoći? Ja imam osjećaj da mi nije nikako "sjela" trudnoća, iako je planirana i željena. Sto nekih simptoma imam i osjećam se kao da to više nisam ja. Ništa ne mogu kao prije, sve me zamara, ostanem bez daha aki je fizički bilo što u pitanju. Ima li tko sličan problem?

• Mia_Mia
    27. Lipanj 2022. 18:31

Inna_92 Znači tu smo isto otprilike trudne. Novogodišnji doček će izgleda biti lud i nezaboravan 😀

UrsulaBaby
    27. Lipanj 2022. 18:45

Hvala vam curke na odgovoru ☺️🥰 svakako da cu se jos konzultirat sa ginekologom jos

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

puna_pitanja
    27. Lipanj 2022. 19:16

Mia_Mia

Pozdrav buduće mame! Evo čitam vaše komentare i osjećam se tako nekako "samo" u cijelom ovom procesu pa sam se htjela pridružiti razgovoru da si olakšam stvari dijeljenjem iskustava. 13+0 sam danas. Mene zanima kakvo je vaše opće stanje u trudnoći? Ja imam osjećaj da mi nije nikako "sjela" trudnoća, iako je planirana i željena. Sto nekih simptoma imam i osjećam se kao da to više nisam ja. Ništa ne mogu kao prije, sve me zamara, ostanem bez daha aki je fizički bilo što u pitanju. Ima li tko sličan problem?

Ja imam tisucu emocija, inace sam vrlo emocionalna i ima dana kada mi je sve super, a ima dana kada me jako tesko sve pogadja, pocevsi od toga da sam trudna. Nekih dana se osjecam jako izgubljeno i nespremno za sve ispred mene, dosta se toga bojim. A drugih dana mi je to sve super, sto moje tijelo radi i kako se mijenja. Tako da te s jedne strane razumijem, iako sam sama dosta podvojenih osjecaja. Al definitivno se nisam jos navikla na to da sam trudna i ne znam naviknu li se zene u tih 9 mjeseci na to ili je svaki novi dan iznenadjenje

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.