Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    27. Lipanj 2022. 12:10

leptirić007

Žene, jeli od vas koja imala problem s gubitkom kilaže u tom prvom tromjesječju. Naime, dosad mi se kilaža držala onak kak sam bila i prije trudnoće, no evo zadnjih tjedan i pol dana nekak mi se baš ne jede puno (mukica mi je blaga), ne mogu čak ni vodu baš piti (opet mukica)… danas ujutro sam se stala na vagu kad ono šok, otišla ja lagano u minus…. nije to jako cca malo manje od kile ali svejedno…. malo sam zabrinuta sad…

Ja sam izgubila oko 3 kile, evo pomalo sam vratila kilu kako sam prestala povracati. Sve je to normalno. Ne bi bilo normalno da izgubiš 15 kila ali ovo je okej ☺️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lavendera
    27. Lipanj 2022. 12:15

leptirić007

Žene, jeli od vas koja imala problem s gubitkom kilaže u tom prvom tromjesječju. Naime, dosad mi se kilaža držala onak kak sam bila i prije trudnoće, no evo zadnjih tjedan i pol dana nekak mi se baš ne jede puno (mukica mi je blaga), ne mogu čak ni vodu baš piti (opet mukica)… danas ujutro sam se stala na vagu kad ono šok, otišla ja lagano u minus…. nije to jako cca malo manje od kile ali svejedno…. malo sam zabrinuta sad…

Ja sam mucnine i povracanje imala do 15tt.. Izgubila sam 2kg od plusica na testu do prvog pregleda i onda jos 1kg do drugog pregleda.. Tek sam sad pocela polako nadoknadivati taj minus. Ja se nisam brinula a ni moja gin, jer u prva 3mj se ni ne dobija na kilazi, iznimno cure koje piju terapiju za stitnjacu pa mogu dobit koji kg. Rekla je od 16tt cu polako pocet dobijat na kilazi i da se ne brinem. Nadoknadit ces to.. Proci ce i taj malo manje mozda lijep period trudnoce pa ces uzivati. 😉😉

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

ancy2010
    27. Lipanj 2022. 12:25

Evo nas cure sa pregleda, danas 16+6, sve je odlicno..
    Sljedeci pregled 20.07 i prijavljujem da nam stiže baby boy😊dosad dobila 3kg, kaze ginekologica idealno🤭

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

ancy2010
    27. Lipanj 2022. 13:24

Satsuke

VM

Pozdrav cure, ja se osjecam skroz razmontirano. U 18tt sam, bolovi (valjda kruznih ligamenata) su mi nepodnosljivi, nekad ne mogu ni hodati, ko da sam istegnula trbuh tako se osjecam. Od straha sam isla na pregled ali kazu bebac ok, cerviks ok, dobila za svaki slucaj duphastone do 35tt mislim. Sad sam pak dobila svrbez trbuha i hemeroide. Moj dermatitis se ponovno pojavio po licu i tjemenu, uzas. Kosa zapetljanija nego ikad 🙈. Uzivam u trudnoci 🤣

Jaooo, suosjećam na najjače. Kosa i koža u kaosu, blistam ko pubertetlija.😂 Trbuh isto pun prištića i svrbi, ništa zasad ne pomaže.

Ja sam pak na moru napravila kardinalnu pogrešku da se nisam odmah nakon kupanja presvukla u suhi kupaći (SAMO 1x) pa sad piškim svakih 10-15 minuta.🤦

Je li ima još koja problem s niskim tlakom u trudnoći? Meni je u kombinaciji s ovim vremenom kaos, svako malo vrtoglavica, a tu i tamo se crni pred očima. Bome će nam biti veselo do zime, a i nakon.🤣

Evo i meni, danas bas zamantana, mirim tlak kad ono 95/65 sta je za mene bas nisko jer mi je inace normalan 120/80

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    27. Lipanj 2022. 13:39

Kokili

BlairWaldorf

Cure ja obavila kombinirani u 12 tt, koji me sad sljedeći pregled čeka ? 15 tt sam danas 😌

Anomaly izmedu 18-22 tt

Nema nista izmedu s obzirom da je pregled svaka 4 tjedna ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

keti91
    27. Lipanj 2022. 14:11

Cure pitanje jedno..
    Zanima me dali je to samo okej vidjela sam da mi iz grudi kao da curi neka voda..usla sam u 5mj...

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

UrsulaBaby
    27. Lipanj 2022. 14:17

Drage moje, 14+6 sam tjednu. Radila bih za nekih mjesec dana cocochoco za kosu i stavila bi preljev. Da li vi imate iskustva s tim, da li je stetno? Plizz bilo tko

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

UrsulaBaby
    27. Lipanj 2022. 14:19

Keti91 mislim da je to sasvim normalno..... meni se to dogadjala i kad nisam bila trudna 🤷🏻‍♀️🤣

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

NanaJ
    27. Lipanj 2022. 14:40

UrsulaBaby

Drage moje, 14+6 sam tjednu. Radila bih za nekih mjesec dana cocochoco za kosu i stavila bi preljev. Da li vi imate iskustva s tim, da li je stetno? Plizz bilo tko

Preljev slobodno mozes a ovo je koliko ja znam keratinsko ravnanje kose i ne smije se radit u trudnoci radi isparavanja tih kemikalija koje utiskuju putem pegle, ali mozda se i varam provjeri sa ginekologom i frizerom. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

puna_pitanja
    27. Lipanj 2022. 14:55

BlairWaldorf

Kokili

BlairWaldorf

Cure ja obavila kombinirani u 12 tt, koji me sad sljedeći pregled čeka ? 15 tt sam danas 😌

Anomaly izmedu 18-22 tt

Nema nista izmedu s obzirom da je pregled svaka 4 tjedna ?

Od bolnickih pregleda su to kombinirani i anomaly, a izmedju imas odlazak socijalnom ginekologu. Ako sve radis na istom mjestu, onda te valjda naruce za pregled, al da, trebala bi imati pregled mjesecno.

Ursula, ja sam se farbala, dopusteni su preljevi i farbe, samo nepomeni za svaki slucaj u salonu, mislim da oni svi sad koriste farbe bez amonijaka. Jedino se ne bi smjela blajhati uz vlasiste, to je bas kemikalija teska, i raditi minival. Nemam pojma sto je taj tretman koji ti planiras, ali znaju to sve frizeri, pitaj kod njih.
    Keti, cula sam da je to normalno, moze krenuti i mlijeko, meni jos nije, ali nije nista lose niti neobicno.

30g, OTP 10.11.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.