Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    29. Lipanj 2022. 09:57

Dobrobdošle nove cure!🥳
    Buhtlica čestitam na dobrom pregledu!❤️ Jel znate već i spol bebe?

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

buhtlica23
    29. Lipanj 2022. 11:34

Inna_92

Dobrobdošle nove cure!🥳
    Buhtlica čestitam na dobrom pregledu!❤️ Jel znate već i spol bebe?

Nisam, nazalost bas sam mislila da ce reci nesto ali nista 😞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• leptirić007
    29. Lipanj 2022. 11:36

Evo ja sam danas 9+5 i do pred možda tjedan dana sam imala isti problem....stalno me boluckao trbuh i smetao, pa sam bila napuhnuta pa nisam znala jel me boli trbuh ili me pak zeza probava...uglavnom mislim da se ne moraš sekirat dok god te ne boli u smislu da te traži tabletu protiv bolova tj. da su jači bolovi. U principu se maternica širi i sve se dolje lagano namješta i premješta tj. priprema za ono što dolazi tako da samo polako i smireno.... biti će to dobro... :D

• leptirić007
    29. Lipanj 2022. 11:38

Rose27

Bok cure dugo me nije bilo,al uz jednogodisnjakinju ne stignem🤣.

Mi bili na pregledu,termin je korigiran na 28.01. I sve je fala Bogu u redu..sad sam 9+3,danas obavila vadenje krvi sad jos moram ostale pretrage.

Kako ste vi?

meni je termin 27.01. danas nešto posebno umorna (išla jučer kasno spavati) pa nisam baš prefunkcionalna na poslu danas ali bit će bolje.... :d planiram kad odraditi sve pretrage koje mi je dala doktorica jer zapravo će mi idući pregled doći za čas, moram sve odraditi idući tjedan najkasnije.... 

Mareeeee3112
    29. Lipanj 2022. 12:26

snowwhite1410

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam

Eto tako je točno i meni prije 2 dana me baš 2 puta jako lupio i nešto sam ga sitno poslije osjetila i evo sad dva dana ništa...specijalno ...nije aktivan previše i njemu se očito spava 🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

UrsulaBaby
    29. Lipanj 2022. 13:00

hahahah nasmijale ste me nekim komentarima 😂 naravno da je najvazniji bice koje nosim, samo sam pitala posto ja se trudna udajem 👰🏻‍♀️💃🏻
    svatovi su 31.7 a meni kosa izgleda, da bi vam najradije uslikala... cocochoco znaci otkazan, za preljev cu jos razmislit jer mi govore da je prirodan i nije farbanje al svakako da cu razmislit
    hvala vam na odgovorima 😘😘😘

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

• leptirić007
    29. Lipanj 2022. 13:20

UrsulaBaby

hahahah nasmijale ste me nekim komentarima 😂 naravno da je najvazniji bice koje nosim, samo sam pitala posto ja se trudna udajem 👰🏻‍♀️💃🏻
    svatovi su 31.7 a meni kosa izgleda, da bi vam najradije uslikala… cocochoco znaci otkazan, za preljev cu jos razmislit jer mi govore da je prirodan i nije farbanje al svakako da cu razmislit
    hvala vam na odgovorima 😘😘😘

ma nisam ni pomislila da ti malo biće nije bitno, zato si i pitala jer te interesira :D ....ne moramo se kao žene zapustiti zato što imamo još jedno malo biće.... :D sigurna sam da ti frizerka za taj dan može to ispeglati i urediti i bez tog tretmana....najbolje se posavjetuj sa frizerkom i sigurna sam da ćeš lijepo izgledati na svoj poseban dan :D 

Angeleyes
    29. Lipanj 2022. 13:30

Mare3112

snowwhite1410

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam

Eto tako je točno i meni prije 2 dana me baš 2 puta jako lupio i nešto sam ga sitno poslije osjetila i evo sad dva dana ništa…specijalno …nije aktivan previše i njemu se očito spava 🤣

Evo pridružujem se ovome, moja beba se ponekad vrti (to osjetim samo u polu ležećem položaju), na boku nekada udari, a evo danas neko zatišje. Možda ova vrućina i to što sam hodala pa se možda uljulja i spava. A najčešće osjetim nešto kao "vjetrove" točno na tom dijelu gdje osjetim i bebine pokrete pa me zanima što bi to moglo biti? Jesu to ti mjehurići o kojima se priča? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Lonmi
    29. Lipanj 2022. 18:08

Mame sa malom djecom, kako provodite ove vruce dane? Ja sam za nista, a mala puna energije. Radni tjedan je zavrsio, ali pa ne mozemo izaci iz kuce do 18h popodne jer nije za izdrzati ta vrucina.
    Jesu li se i vama ovako kasnije oko 18 tt znali javljati ti "menstrualni"? Meni stalno kad se nadizem i na trcim za malom. 

• unamartuna22
    29. Lipanj 2022. 18:30

Pozdrav svima, meni 5+2 danas. Jucer bila na prvom pregledu, vidi se samo gv i zv. Nadam se za desetak dana da se bude vise vidjelo, tak mi je ginekolog rekao bar, po njemu sam prerano dosla na prvi pregled, za sad je sve ok. Nadam se da na zimu stize bebica 💜 Prijateljice su mi trudne isto, i bas su obje imale rizicne i teske trudnoce. Pa i mene lovi panika. Prva trudnoca mi je prosla savrseno, i porod isto, al to je bilo prije 10 godina 🙃
    Od simptoma, bolne grudi vec duze od dva tjedna i umooor stravican. Ne znam jel si mogu kak pomoci oko tog umora. Svaki savjet je dobro dosao :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.