Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    keti91
    24. Lipanj 2022. 10:47

Pozz cure evo stizem na anomaly pa cu napokon nase pile vidjeti,javim sve kad budem gotova 😊

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Doryna29
    24. Lipanj 2022. 10:55

Je li se mozda koja od vas susrela s bolovima u trtici? Ja se uopce ne smijem sagnuti prema naprijed ili naglo uspraviti jer me u samom dnu kraljeznice (kao prema lijevom guzu xd) zaboli kao da me netko s necim probada...

• Roane
    24. Lipanj 2022. 12:14

puna_pitanja

Roane

Bok svima, nakon par dana čitanja, čestitke svima, evo da se i ja pridružim ZM 20.4. tako da sam sad u 9.tj. , ovo mi je druga trudnoća, ali još nismo nikome ništa rekli…
    Osim mučnina i iscjetka zabrinuta sam zbog svog socijalnog ginekologa(zamjene,jer je ginekologija otišla u penziju), koji štedi svoje glasnice i ne želi razgovarati sa pacijenticama, sve se treba izvlačiti iz njega i ni tada se ne dobije odgovor, ali za deranje na sestru je sposoban svakih par minuta, tako da sam u potrazi za novim ginicem

Roane, iz kojeg si grada? Ja sam iz Zg, ali nemam neka sad super iskustva da ti preporucim. Na istoku sam bila kod Klepac Pulanic, prije nekoliko godina sam otisla od nje jer nije komunicirala sa mnom i po meni nije imala dobru praksu, iako sam citala odlicne recenzije o njoj, al moje iskustvk nije bilo dobro. Onda sam presla na Zapad kod doktora Igora Srčeka koji mi je simpatičan, al moj neki dojam je da je zbunjen, ne mogu jos odluciti jesam li sretna ili nisam s njim, triput sam se vidjela s čovjekom 😊

Isto iz Zagreba, do sad sam bila na istoku,Grižanska, ali planiram sve prebaciti na Zapad jer mi je zgodnije radi posla i trenutnog mjesta stanovanja
    Za sad sam privatno obavljala, ali financijski to neću podnijeti, jer još i razmišljam o nekom NIPTI testu, jer muževe i moje godine zajedno prelaze 70, pa da idemo na sigurno

keti91
    24. Lipanj 2022. 13:07

Evo stigla sam sa anomaly sve je uredu potvrdeno nam je da je curica 🥰🥰🥰🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Doryna29
    24. Lipanj 2022. 13:21

MalaMagla

Doryna29

Je li se mozda koja od vas susrela s bolovima u trtici? Ja se uopce ne smijem sagnuti prema naprijed ili naglo uspraviti jer me u samom dnu kraljeznice (kao prema lijevom guzu xd) zaboli kao da me netko s necim probada…

Ja sam to imala tjednima. Identično tako. Prošlo je kad sam malo usporila s aktivnostima. Tad sam radila, znaci cijeli dan na nogama, pa doma uvijek nešto za napraviti, psa prošetati i tako. Ne znam koliko si trudna, meni je bilo oko 12-18 tjedana ako se ne varam. Ali svakako mislim da je znak da malo usporis ☺️

Sad cu biti 11tj. Ja radim, ali sjedim po 8h i vise i skuzila sam da mi je tad gore. Vikendom kad mogu vise lezati i setati, a ne sjedim, mi je puno bolje...
    Zao mi je sto ti je bilo tako, ali mi je drago cuti da nisam jedina jer me bas zbunjuje ta bol. 

Satsuke
    24. Lipanj 2022. 14:08

Ja sam isto u prvom tromjesečju imala snažne bolove u trtici i cijeloj zdjelici i pomagale su mi vježbe i istezanje, gledala sam prenatal yoga videe i kružila kukovima na pilates lopti.

A da se uključim s jednim pitanjem oko vitamina, pijete li omega3 i što mislite o tome? Moj Prenatal od Solgara nema omegu u sebi pa sam uzela dodatno. 

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

• Lotta
    24. Lipanj 2022. 14:14

Menije ginekologica preporucila Premama duo, ima svakakvih vitamina u jednoj tableti i omega u drugoj tableti, rekla je da je takva kombinacija odvojena najbolja.

OTP 15.12.

• Doryna29
    24. Lipanj 2022. 14:25

Satsuke

Ja sam isto u prvom tromjesečju imala snažne bolove u trtici i cijeloj zdjelici i pomagale su mi vježbe i istezanje, gledala sam prenatal yoga videe i kružila kukovima na pilates lopti.

A da se uključim s jednim pitanjem oko vitamina, pijete li omega3 i što mislite o tome? Moj Prenatal od Solgara nema omegu u sebi pa sam uzela dodatno.

E super, svakako sam i planirala poceti s tim. :) 
    Ja pijem Elevit i u njemu isto nema Omege. Razmisljala sam i ja uzeti dodatno, ali vidjet cu na idućem pregledu sto ce reci gin. 

klupko_srece
    24. Lipanj 2022. 15:19

Samo da se javim, idući pregled 12.7. 
    Stiže nam dečko 💙

Lonmi
    24. Lipanj 2022. 15:35

Hvala cure, danas je bolje. U setnji sam se sagnula i tamo me zaboljelo, uzas. 
    I ja mislim da su ligamenti. Uopce se tih bolova ne sjecam iz prve trudnoce, bili su sigurno prisutni, ali zaboravi covjek. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.