Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Inna_92
    28. Lipanj 2022. 10:05

Mia_Mia meni otkako su nestale mučine (i usput nestao hematom) mogu odjednom raditi sve.. Često zaboravim da sam trudna. Od loših simptoma trenutno imam jedino čelo puno bubuljica i prištića. Nešto novo za mene, ni u pubertetu ih nisam nikad imala.🙈

👩 32 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 38 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️

• Tarry
    28. Lipanj 2022. 11:04

Pozdrav cure! Ja sam aktivna na temi jesenske bebe jer cekamo svoju ljetno/jesensku bebicu💕
    Javljam se jer prodajem novi (2 puta koristen) baby watcher, kupnjen prije par mjeseci, uz njega ide i gel. Cijena je 420 kn, idealno bi bilo primopredaja u zg, molim javite se na mail ako nekoj curki treba: plavetniloneba9@gmail.com

• Tarry
    28. Lipanj 2022. 11:07

Samo da napomenem jos da je baby watcher marke MASS :)

• leptirić007
    28. Lipanj 2022. 12:10

UrsulaBaby

Drage moje, 14+6 sam tjednu. Radila bih za nekih mjesec dana cocochoco za kosu i stavila bi preljev. Da li vi imate iskustva s tim, da li je stetno? Plizz bilo tko

cocochoco nikako.... čak ti je bilo okolo i po novinama kako je to bio najveći problem Meghan Markle u trudnoći jer nije smjela ići na te tretmane...to ti je i inače dosta štetno, a kamoli sad dok imaš osjetljivo biće u sebi.... 

snowwhite1410
    28. Lipanj 2022. 12:28

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila  bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam 

Mar'ca🌺
    28. Lipanj 2022. 12:33

snowwhite1410

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam

Mislim da je to normalno. I moja je neke dane aktivnija, neke dane nije. 
    Grudi takoder, nekad su mi jače, nekad slabije osjetljive. A ovako se osjećam odlično. Nemam neke tegobe, većinu vremena nemam osjećaj da sam trudna, osim što imam već lagani trbuh. Mislim da nemaš razloga za brigu. 😊

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• marinelammm
    28. Lipanj 2022. 12:44

Anita1108

marinelammm

Jel neka imala gljivične infekcije u trudnoći? Ako da jeste li koristile Canesten vaginalete?

Hei ja sam imala gljivicnu infekciju i doktorica mi je prepisala klotrimazol iako je rekla da mogu i canesten al je ona odmah isla sa necim jacim, posto imam problema sa tim jos i prije trudnoce. Al svakako nazovite i pitajte, nemojte na svoju ruku 🤗

Hvala na odgovoru. Ja isto sam imala problema prije, rekla mi je ginekologica da se poslije 3.mj može koristiti Canesten.😊😊

• Kokili
    28. Lipanj 2022. 13:13

leptirić007

UrsulaBaby

Drage moje, 14+6 sam tjednu. Radila bih za nekih mjesec dana cocochoco za kosu i stavila bi preljev. Da li vi imate iskustva s tim, da li je stetno? Plizz bilo tko

cocochoco nikako…. čak ti je bilo okolo i po novinama kako je to bio najveći problem Meghan Markle u trudnoći jer nije smjela ići na te tretmane…to ti je i inače dosta štetno, a kamoli sad dok imaš osjetljivo biće u sebi….

Vec 3 miseca zivin sa izrastom velicine prasume i briga me 😂 radije cu prizivit par miseci bez farbanja nego nedajboze da buden kriva za nesto u bebe 😎

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

Lota 🌼
    28. Lipanj 2022. 13:47

Queen_of_North

Jutro mame!

Da li tko vise vodi listu ili je bilo nekih promjena po tom pitanju (pormaklo mi je)?

Zadjih dana se mucim sa sinusima, malo bole sinusi i glava, popijem paracetamol, ne pomogne, pa se za par dana stisa, pa bude ok, onda se opet upali i tako iznova, sve mi se cini da cu morati kod doktoirce po antibiotik a tako sam htjela bez antib… ima li tko iskustva sa sinusima, sto koristite, sto vam je pomoglo?

Hej evo ja, uzas koje muke imak sa sinusima, al ta bol predje i na glavu i to je kaoticno, sve si mislim da je od klime u autu. 
    Trazim neke domace alternativne pripravke, da se ne kljukam tabletama. 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

ancy2010
    28. Lipanj 2022. 13:55

snowwhite1410

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam

To je sve normalno, ja sam osjećala svaki dan do 2 dana prije pregleda, onda nista..i onda bas to kazem gin, kaze ona ne mozes ni osjetit jer se okrenija guzom naprid, noge su prema leđima i sad cekam da se ponovo okrene 

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.