Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    28. Lipanj 2022. 14:24

[quote=Mar'ca🌺][quote=snowwhite1410]Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam[/quote]

Mislim da je to normalno. I moja je neke dane aktivnija, neke dane nije.
    Grudi takoder, nekad su mi jače, nekad slabije osjetljive. A ovako se osjećam odlično. Nemam neke tegobe, većinu vremena nemam osjećaj da sam trudna, osim što imam već lagani trbuh. Mislim da nemaš razloga za brigu. 😊[/quote]

Hvala Mar'ca 🤗 bitno da je sve uredu ❤️ i da vas pitam jeste počele pripremati stvari za bebu,😁mene to tako veseli 🤗

snowwhite1410
    28. Lipanj 2022. 14:26

ancy2010

snowwhite1410

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam

To je sve normalno, ja sam osjećala svaki dan do 2 dana prije pregleda, onda nista..i onda bas to kazem gin, kaze ona ne mozes ni osjetit jer se okrenija guzom naprid, noge su prema leđima i sad cekam da se ponovo okrene

ancy2010 u kojem si ti tjednu trudnoće,🤰😁 aktivne bebice,❤️da stvarno ja sam to i zaboravila da mogu biti okrenute nogice prema ledina😅

ancy2010
    28. Lipanj 2022. 15:36

snowwhite1410

ancy2010

snowwhite1410

Dobar dan mame 🤗
    Ja osjećam bebu da se vrti danima ali jučer i danas nisam baš osjetila 🙄 čudno mi je to probala sam slatko ledeno sladoled i ništa ne znam zašto se ušutila bebica 🐠i da vam kažem kada spavam isto ujutro kada se probudim i idem na WC osjetim težinu grudi sjetim se da sam trudna ali u nekim trenucima kao da nisam se osjećam čudno je to sve ,🙄u jednom trenutku osjećaju trudnoće u drugom kao da nisam

To je sve normalno, ja sam osjećala svaki dan do 2 dana prije pregleda, onda nista..i onda bas to kazem gin, kaze ona ne mozes ni osjetit jer se okrenija guzom naprid, noge su prema leđima i sad cekam da se ponovo okrene

ancy2010 u kojem si ti tjednu trudnoće,🤰😁 aktivne bebice,❤️da stvarno ja sam to i zaboravila da mogu biti okrenute nogice prema ledina😅

Evo danas tocno 17 tjedana, tu smo negdi 😊

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Roane
    28. Lipanj 2022. 17:22

Lota 🌼

Queen_of_North

Jutro mame!

Da li tko vise vodi listu ili je bilo nekih promjena po tom pitanju (pormaklo mi je)?

Zadjih dana se mucim sa sinusima, malo bole sinusi i glava, popijem paracetamol, ne pomogne, pa se za par dana stisa, pa bude ok, onda se opet upali i tako iznova, sve mi se cini da cu morati kod doktoirce po antibiotik a tako sam htjela bez antib… ima li tko iskustva sa sinusima, sto koristite, sto vam je pomoglo?

Hej evo ja, uzas koje muke imak sa sinusima, al ta bol predje i na glavu i to je kaoticno, sve si mislim da je od klime u autu.
    Trazim neke domace alternativne pripravke, da se ne kljukam tabletama.

Da su bar samo sinusi, kod mene otišlo u bronhitis, sve zeleno i žuto, kašalj me ubija, do sad mi je jedino pomoglo, sprej za nos za klince i miješam si đumbir,limun i med kao sok i to pijem kroz dan da preživim posao i sve ostalo i obavezno parenje sinusa da se sluz omekša..
    Toliko me kašalj mučio neki dan da sam dobila grčeve u trbuhu razmisljala da odem na hitnu, ali mislim da je najgore proslo

• sp10
    28. Lipanj 2022. 19:40

Pozdrav svim buducim mama, prva mi je trudnoca i 8 tjedana sam trudna, ali od pocetka imam bolove, na pocetku lagane grceve, a sada bolove u donjem djelu stomaka. Trebam li se brinuti? Nekam mucnine niti ista slicno, niti krvarim

puna_pitanja
    28. Lipanj 2022. 19:47

Dobrodosla, sp10! Ne trebas se uopce sekirati, dok nema krvarenja i dok te bolovi ne ogranicavaju u zivotu, sve je ok. Nekih dana ce biti bolje, ali mene svako malo boli nesto 😂 samo sam se sad vise navikla na njih.

30g, OTP 10.11.

• samy_lo
    28. Lipanj 2022. 21:52

Pozdrav svim zenama :) 
    Prije par dana uradjen test,pozitivan.
    Po zadnjoj mjesecnici 5 sedmica i 5 dana,ali ja nemam uopste simptoma nikakvih.
    Vec imam iza sebe 4 trudnoce,ali 2 poroda :) 

santina
    29. Lipanj 2022. 06:30

Za cure koje pate od sinusa. Znam da je bosiljak jako dobar. Koristiti ga u inhalaciji. I to sam cula npr skuhati cak od bosiljka u serpi i otici pod tus, gdje je sve zatvoreno i tu udisati. Da je tako najvise pomagao. Ssmo sto treba to malo dugorocnije koristiti. A ja sam pak imala godinama problem sa sinusima, nista vise nije pomagalo i otisla sam kod travara, koji mi je dao kapi od bosiljka. Nakon kapanja i visenja naopacke 1h, da se to dobro slije unutra, momentalno sam dobila temp. Koma su mi bili ti dani izbacujuci smece iz glave. Privremeno sam cak izgubila osjetilo mirisa. Ali ja nakon toga vise nemam problema i osjetilo se vratilo. 

santina
    29. Lipanj 2022. 06:31

Bas mi je drago jos uvijek vidjet da nam pristizu nove cure. Dobrodosle i zelim vam svu srecu i uredne trudnoce. 

buhtlica23
    29. Lipanj 2022. 09:43

Jutro cure, pregled obavljen opet je manji za 3 dana, sve u redu imamo 130 g 🤣
    Od iduceg puta idem na preglede u TA zbog tlaka i tako toga.. posteljica sprijeda..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.