Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    26. Lipanj 2022. 18:30

keti91

Pozz cure..
    Dali ste razmisljali o imenima mi se dvoumimo izmedju Dore ili Kiare..pa nikako se dogovoriti njemu lijepo Dora meni Kiara 🤣🤣🤣

Mi imamo ime za muško, ali za curu se ne možemo dogovoriti. Ima predivnih imena 🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    26. Lipanj 2022. 21:13

Cure ja obavila kombinirani u 12 tt, koji me sad sljedeći pregled čeka ? 15 tt sam danas 😌

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    26. Lipanj 2022. 21:15

Doryna29

Satsuke

VM

Pozdrav cure, ja se osjecam skroz razmontirano. U 18tt sam, bolovi (valjda kruznih ligamenata) su mi nepodnosljivi, nekad ne mogu ni hodati, ko da sam istegnula trbuh tako se osjecam. Od straha sam isla na pregled ali kazu bebac ok, cerviks ok, dobila za svaki slucaj duphastone do 35tt mislim. Sad sam pak dobila svrbez trbuha i hemeroide. Moj dermatitis se ponovno pojavio po licu i tjemenu, uzas. Kosa zapetljanija nego ikad 🙈. Uzivam u trudnoci 🤣

Jaooo, suosjećam na najjače. Kosa i koža u kaosu, blistam ko pubertetlija.😂 Trbuh isto pun prištića i svrbi, ništa zasad ne pomaže.

Ja sam pak na moru napravila kardinalnu pogrešku da se nisam odmah nakon kupanja presvukla u suhi kupaći (SAMO 1x) pa sad piškim svakih 10-15 minuta.🤦

Je li ima još koja problem s niskim tlakom u trudnoći? Meni je u kombinaciji s ovim vremenom kaos, svako malo vrtoglavica, a tu i tamo se crni pred očima. Bome će nam biti veselo do zime, a i nakon.🤣

Ja nisam mjerila tlak, ali mislim da isto imam problema s niskim. Kad su ove vrucine, cim ustanem mi se tako zacrni pred ocima da se moram pridrzati i onako mi je cudan osjecaj u glavi. Trudim se piti sto vise vode, ali najbolje mi pomogne ako pojedem komadic neceg jace slanog (ne znam koliko je to preporucljivo, ali eto, uzmem kad bas jako osjetim niski tlak).

I meni je danas tako 😬

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

buhtlica23
    26. Lipanj 2022. 21:24

Ima li koja od vas bol u stidnoj kosti? Znaci kada se penjem uz stepenice i kad sjedim na necemo tvrdem toliko me zaboli da imam osjecaj da cu se raspasti na pola. 😞

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mar'ca🌺
    27. Lipanj 2022. 07:53

keti91

Pozz cure..
    Dali ste razmisljali o imenima mi se dvoumimo izmedju Dore ili Kiare..pa nikako se dogovoriti njemu lijepo Dora meni Kiara 🤣🤣🤣

Mi se dvoumimo izmedu Franke i Nike. A tu i tamo nam dođe još koje ime.. 🤭😂 ne znamo niti sami što bismo. 

Ovo tvoje, meni nekako Dora ljepše. 🥰

Simptomi, vidim da pišete o nekim simptomima, ja Bogu hvala nemam ništa takvoga, zapravo više i nema  nekih simptoma, osjećam se odlično. Jedino što se brzo umorim kad nešto radim, i to je to. Curku osjetim 🥰🥰 
    Što se tlaka tiče, uredan mi je za sada, eventualno sam na zadnjem pregledu imala nešto oko 130 pa mi je rekla da si doma kontroliram, jer ne smije proći preko 140, ali doma je tlak ok, vjerojatno me trema bila jer je suprug išao samnom i znali smo da ćemo saznati spol pa jedno s drugim malo podignulo tlak.
    Svrbež o kojoj pričate, mackajte se s uljima da vam koža bude nahranjena i hidratizirana, da manje puca, ja sam svakodnevno na bademovom ulju, inače sam mazala skoro svaku večer, sad sam počela i ujutro i navečer. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

• Kokili
    27. Lipanj 2022. 08:56

BlairWaldorf

Cure ja obavila kombinirani u 12 tt, koji me sad sljedeći pregled čeka ? 15 tt sam danas 😌

Anomaly izmedu 18-22 tt

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

snowwhite1410
    27. Lipanj 2022. 08:57

buhtlica23

Ima li koja od vas bol u stidnoj kosti? Znaci kada se penjem uz stepenice i kad sjedim na necemo tvrdem toliko me zaboli da imam osjecaj da cu se raspasti na pola. 😞

Jutro cure 😊
    Meni su krenuli bolovi isto boli dosta ali samo probode točno ti kružni ligamenti a to je normalno od 18-24 tjedana traju sada ne znam dali su i kod stidne kosti samo znam da jučer nisam mogla hodati koliko me bolilo i onda legnem i bude mi bolje 🙄dali su vama teške grudi ?meni baš jesu to mi je baš problem kupila sam si one kanotjere koje su za dojilje i imaju ugrađen grudnjak pa malo drže grudi ali sve jedno prije neki dan su mi baš bile upaljene i crvene 

buhtlica23
    27. Lipanj 2022. 09:37

snowwhite1410

buhtlica23

Jutro cure 😊
    Meni su krenuli bolovi isto boli dosta ali samo probode točno ti kružni ligamenti a to je normalno od 18-24 tjedana traju sada ne znam dali su i kod stidne kosti samo znam da jučer nisam mogla hodati koliko me bolilo i onda legnem i bude mi bolje 🙄dali su vama teške grudi ?meni baš jesu to mi je baš problem kupila sam si one kanotjere koje su za dojilje i imaju ugrađen grudnjak pa malo drže grudi ali sve jedno prije neki dan su mi baš bile upaljene i crvene

Nez stvarno di su ti kruzni ligamenti 🤨🤔 mene bas boli dole kod stidne kosti. Doduse danas je bolje. Jucer sam se jedva uspela uz stepenice. I svaki put kad ustanem me zaboli kao da me neko lupio ravno po pipi 🫣🫣 i bas jako zaboli. Ali dobro valjda je i to normalno iako sam ja 15 punih tj ulazim u 16 tjedan sutra... Sto se tice sisa ja bas imam ogromne i bez trudnoce nosim f kosaricu i imam veliki problem sa grudnjacima ali sam nabavila topice sa onom spuzcom naprijed i odlicni su mi jer me ne stiscu nigdje. Naravno da one ne stoje kao u grudnjaku ali nema veze bitno da nekako stoje i da se bradavica ne vidi. Meni su bas izbocene bradavice u zadnja 2 tj onaj pipak bas imam 🤣 dosta su me bolile u 11 tjednu pa prestale pa opet pocele sad trenutno ne bole.. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• leptirić007
    27. Lipanj 2022. 11:26

Žene, jeli od vas koja imala problem s gubitkom kilaže u tom prvom tromjesječju. Naime, dosad mi se kilaža držala onak kak sam bila i prije trudnoće, no evo zadnjih tjedan i pol dana nekak mi se baš ne jede puno (mukica mi je blaga), ne mogu čak ni vodu baš piti (opet mukica)... danas ujutro sam se stala na vagu kad ono šok, otišla ja lagano u minus.... nije to jako cca malo manje od kile ali svejedno.... malo sam zabrinuta sad... 

atena
    27. Lipanj 2022. 11:39

leptirić007

Žene, jeli od vas koja imala problem s gubitkom kilaže u tom prvom tromjesječju. Naime, dosad mi se kilaža držala onak kak sam bila i prije trudnoće, no evo zadnjih tjedan i pol dana nekak mi se baš ne jede puno (mukica mi je blaga), ne mogu čak ni vodu baš piti (opet mukica)… danas ujutro sam se stala na vagu kad ono šok, otišla ja lagano u minus…. nije to jako cca malo manje od kile ali svejedno…. malo sam zabrinuta sad…

Ja sam izgubila 5 kg od početka trudnoće do sada i ne brine me to previše, sa bebom je sve oke ja ionako imam viška malo pa mi ne smeta da odlazi. Doktorica je rekla da je to normalno s obzirom da sam jedno vrijeme baš povracala i manje jela. Sad je to prestalo i čini mi se da ću sad opet početi dobivati na kilaži tako da ne brini se sve je to oke i u granicama normale 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.