Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lota 🌼
    05. Lipanj 2022. 08:46

Lida 🍀

Lusi, https://www.douglas.hr/p/revox-just-azelaic-brightening-solution-rvx02835 to je ta ☺️
    MalaMagla predivno!!! 🥰 Vjerujem da si presretna… Kad si pocela osjetiti leptirice i lupkanja? ☺️

Lida,  ja mislim da se ja tebe sjecam sa ljetnih beba 2022, jesi ti nama mozda vodila listu ? 
    Sjecam de da sa sam bila skroz u šoku kad si nas napustila, doduse, ne sjecam se jesam li ja prije tebe izasla ili si ti, al znam da me totalno šokiralo i dan danas odem tamo i čitam ih, jer bi da je sve bilo u redu rodila vec, pa se veselim skupa s njima. 
    Sorry ak sam nesto pobrkala  😊

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

snowwhite1410
    05. Lipanj 2022. 09:54

levanati95

Snowwhite pa ja bi rekla da jedem isto kao i prije, s tim da sam na dijeti zbog dijabetesa. Prije sam jela 3 puta dnevno mozda, a sad sam cesce gladna pa jedem vise puta, ali kolicinski manje po obroku.

A probaj par dana bez tresanja onda heheh mozda ti tesko sjednu na zeludac 

Jutro 🤗ja stvarno mogu sada sve jesti samo eto što mi bude loše 😅😅😅sada par dana bez trešanja pa ćemo vidjeti dali će i dalje mi biti loše 😅 ja sam sad u 15 tjednu i počeo mi se stomak vidjeti baš trudnicki pa sam u pozitivnom šoku 😅🥰

snowwhite1410
    05. Lipanj 2022. 09:59

santina

Evo me ipak jos. Neko je pisso za povracanja i mucnine.
    Ja se raspadam u ovoj trudnoci. I sto vise odmice sve mi je gore. Evo mene u 12. tjednu, upravo sam dosla sa povracanja. Sad sam pocela 2x dnevno. Do sad je bilo jednom ili nijednom. Tako da ne znam sta je ovo i do kad ce trajati.
    Veliki mi je problem zato sto jos radim, a nisam objelodanila jos. Hocu da uradim prenatalni jos sljedeci tjedan i ako bude sve ok, onda cu. A bas mi je problem. I stomak mi je vec dosta velik. A sitna sam dosta pa se poprilicno i kuzi. Bas mi je postao problem za odjecu.

Jutro draga 🤗
    Meni se sada počeo vidjeti 😅ja sam odmah išla na komplikacije jer sam radila fizički i zato jer to nebi mogla raditi sa mučnina meni je doktorica otvorila tamo negdje sa 6 tjedna , htjela sam ti reći da možda su ti malo i mučnine jer se umaras ili jer si pod stresom bar je meni tako bilo kada su mi krenule te mučnine onda bi odmarala baš kada se zadisem dođe mi loše 😅 sada još malo pa idi na komplikacije biti ćeš opuštenija i odmornija, tebi je to drugo dijete?

snowwhite1410
    05. Lipanj 2022. 10:03

Mare3112

Evo i ja ulazim u 15 tjedan… zna mi tlak pasti pa mi zna biti loše….. zna mi biti malo mučno ali rijetko …. ovisno kaj sam pojela🤣

Jutro Mare3112 dali tebe boli onako od ispod grudi jer se stomak povećava?još sam te nešto htjela pitati ali sada zaboravila meni se sada baš stomak počeo malo vidjeti 😁jer i prije mi nije bio ravan ravan 😅😅kako se ti sada osjećaš dali si osjetilna neke pokrete bebe 🥰

• mm11
    05. Lipanj 2022. 10:05

Pozdrav zene, 
    16 sam tjedana trudna i jucer su mi krenuli iznenada takvi grcevi da sam u trenutku odma morala leci, jedva do kreveta dosla… e sad dal u jajniku, maternici neznam ni sama da se nisam mogla u krevetu okrenut.. 
    nakon sat vremena mi je proslo jer sam krenula hodati do wc-a  (nakon sto sam jedva ustala) i doslovno sam imala osjecaj kao da sam ja sa rastezanjem vratila neki dio organa na mjesto 😂

Doslovno sam u nekim trenucima mislila da cu morati na hitnu.. pa gdje je normalno da nemozes ustat, okrenut se u krevetu od pribadanja i da napomenem.. bol je iskljucivo na pokrete, na pomicanje, kad legnem u neki polozaj sve oke

Poslije toga sve super, i opet mi navecer krenulo.. na poslijetku sam zaspala.. sad ujutro vidim da je jedva malo boli isto to mjesto al imam osjecaj da ce me krenut bolit opet

Da li se trebam brinuti?

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

Lida 🍀
    05. Lipanj 2022. 10:12

santina hvala na popisu i podijeljenom iskustvu, sve sam udarila screenschot 😁
    Lota da da vodila sam listu i eto završilo je kako je zavrsilo... Vidim sada i tebi u potpisu, ali idemo samo pozitivno ovaj puta ce biti sve ok ☺️☺️ slicno smo zavrsile je li tebi stao plod u 11tt ili si tad saznala? I ja ih citam vrlo cesto ☺️☺️ i sad me strah i dok ne rodim mislim da se necu smirit 😑😅
    snowwhite i meni kao da se poceo vidjeti, ali nisam sigurna... Imas kakvu sliku ? 😁 I jel ti to prva beba ili?

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    05. Lipanj 2022. 10:14

mm11

Pozdrav zene,
    16 sam tjedana trudna i jucer su mi krenuli iznenada takvi grcevi da sam u trenutku odma morala leci, jedva do kreveta dosla… e sad dal u jajniku, maternici neznam ni sama da se nisam mogla u krevetu okrenut..
    nakon sat vremena mi je proslo jer sam krenula hodati do wc-a (nakon sto sam jedva ustala) i doslovno sam imala osjecaj kao da sam ja sa rastezanjem vratila neki dio organa na mjesto 😂

Doslovno sam u nekim trenucima mislila da cu morati na hitnu.. pa gdje je normalno da nemozes ustat, okrenut se u krevetu od pribadanja i da napomenem.. bol je iskljucivo na pokrete, na pomicanje, kad legnem u neki polozaj sve oke

Poslije toga sve super, i opet mi navecer krenulo.. na poslijetku sam zaspala.. sad ujutro vidim da je jedva malo boli isto to mjesto al imam osjecaj da ce me krenut bolit opet

Da li se trebam brinuti?

Mislim da se ne trebas brinuti, rasteze se sve ☺️ meni je to bilo oko 13tt neka 3-4 dana, nisam mogla hodati od bolova

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lunadelu
    05. Lipanj 2022. 10:16

Santina hvala na popisu i detaljnom objašnjenju.. stvarno puno pomaže, pogotovo meni kojoj je prva trudnoca i oko sebe nemam mladih mama..

TP 27.10.

santina
    05. Lipanj 2022. 11:10

snowwhite1410

santina

Evo me ipak jos. Neko je pisso za povracanja i mucnine.
    Ja se raspadam u ovoj trudnoci. I sto vise odmice sve mi je gore. Evo mene u 12. tjednu, upravo sam dosla sa povracanja. Sad sam pocela 2x dnevno. Do sad je bilo jednom ili nijednom. Tako da ne znam sta je ovo i do kad ce trajati.
    Veliki mi je problem zato sto jos radim, a nisam objelodanila jos. Hocu da uradim prenatalni jos sljedeci tjedan i ako bude sve ok, onda cu. A bas mi je problem. I stomak mi je vec dosta velik. A sitna sam dosta pa se poprilicno i kuzi. Bas mi je postao problem za odjecu.

Jutro draga 🤗
    Meni se sada počeo vidjeti 😅ja sam odmah išla na komplikacije jer sam radila fizički i zato jer to nebi mogla raditi sa mučnina meni je doktorica otvorila tamo negdje sa 6 tjedna , htjela sam ti reći da možda su ti malo i mučnine jer se umaras ili jer si pod stresom bar je meni tako bilo kada su mi krenule te mučnine onda bi odmarala baš kada se zadisem dođe mi loše 😅 sada još malo pa idi na komplikacije biti ćeš opuštenija i odmornija, tebi je to drugo dijete?

Je, je, drugo dijete. Pa vjerovatno cu na komplikacije kad mi stavi serklaz. Iako mi na poslu nije nimalo bajna situacija (sjedeci posao, za racunarom, ali novi direktoe je ocajan i sve poslove prebacuje na nas, a on nista ne radi, maltene ne smijem na bolovanje zbog djeteta, prigovara itd), mislim da mi je bolje da sto duze radim jer nemam vremena razmisljati je li me ovde zabolilo, je li sve u redu i sl. 

Svemirka
    05. Lipanj 2022. 12:16

Cure, jel neka na terapiji andolom 100 sad u trudnoći?

🧔 - 36 👩 - 35
    03/2022 - ➕️💓
    05/2022 - Panorama i mini anomaly ✅️ curka stiže 💕
    06/2022 - anomaly scan ✅️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.