Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    puna_pitanja
    03. Lipanj 2022. 21:38

Lotta1607

Cure, jel koja od vas radila Nifty i nakon koliko su vam dosli rezultati?

Za točno 9 dana me doktor zvao i proslijedio rezultate Niftyja.
    Santina, hvala na pojasnjenju za 'previse pregleda', sad napokon kuzim 😊 Sad sam isla guglati sto je serklaz, to ti imas neke probleme iz prijasnjih trudnoca?
    Natalie, tebi svaka cast sto nas sve pratis, najbolja si ❤
    Popis sam nasla u ljetnicama, ja sam si taj kopirala, iako ce nam trebati nesto razlicite stvari, al za uvod mislim da je ok

30g, OTP 10.11.

Nela2105
    03. Lipanj 2022. 23:44

Cura evo ako koja planira ici u petrovu u 12-13tjednu trudnoce na kombinirani probir.. narucite se preko neta. U roku sat vremena su mi poslali termin, s tim da sam ja napisala koji datumi mi odgovaraju.
    I samo jos pitanje do kojeg tjedna se radi vaginalni uzv, kad su prvi put muzevi s vama isli na uzv?

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• BugaDuga
    04. Lipanj 2022. 07:29

Nela2105

Cura evo ako koja planira ici u petrovu u 12-13tjednu trudnoce na kombinirani probir.. narucite se preko neta. U roku sat vremena su mi poslali termin, s tim da sam ja napisala koji datumi mi odgovaraju.
    I samo jos pitanje do kojeg tjedna se radi vaginalni uzv, kad su prvi put muzevi s vama isli na uzv?

Nis ti sigurna da je muzevima dopusteno da idu na uvz s nama. Eventualno negdje privatno. Ako koja ima noviju info nek javi. 

26.4. 7+1 ❤️

ribi1234
    04. Lipanj 2022. 07:59

BugaDuga

Nela2105

Nis ti sigurna da je muzevima dopusteno da idu na uvz s nama. Eventualno negdje privatno. Ako koja ima noviju info nek javi.

Ovisi o doktoru. Moj je bio sa mnom kod soc gin u 11tt, nije nista kuzio. Kod privatnika u ovoj ordinaciji gdje idem nije dopusteno pa smo se na iduci pregled narucili u drugu ambulantu gdje mi radi taj doktor, tamo smije sa mnom. Uzbuden je ko malo dijete :D

snowwhite1410
    04. Lipanj 2022. 08:47

ancy2010

MalaMagla

Muž i ja se koljemo oko kolica u zadnjih dva tjedna. On bi polovna kolica 3u1, a ja bih svakako novo jaje, za kolica mi je svejedno. Naravno da bih ona nova, lijepa koja su uvijek skupa, ali realno nije mi toliko bitno. Po meni autosjedalica uvijek mora biti nova (ako si to možeš priuštiti). Nikad ne znaš jesu li udarena ili nešto ako kupuješ od osobe koju ne znaš. Druga je stvar kad uzmeš kolica od prijateljice, brata, sestre… To znaš da je ok. Mi nemamo tu sreću, tako da bih ja novo, a njemu je to bacanje novaca 🙄
    Da se naći fantastičnih kolica za "male" novce na Njuškalu i Marketplace na Fejsu. Kolica koja koštaju preko 10000kn se prodaju za 2-3 tisuće. Mislim da ćemo tako i napraviti.
    Iako, bili smo u Baby Landu ako se ne varam prošli vikend i naišli na Joie Signature kolica. Baš su nam se svidjela, jaje ima 1.7 ocjenu na ADAC testu (ili 1.8, super je oboje). Sklapanje je toliko lako da kad je ona to sklopila muž je samo raširio oči u nevjerici. I ja sam se začudila. To me osvojilo kod tih kolica. U gornjoj su nam granici koliko bi dali za kolica - s popustom nekih 6.500. Skoro smo ih uzeli, ali mislim da ćemo ipak polovna. Imamo još vremena za razmisliti

Mi smo uzeli chicco kolica best friend 3u1, uvatila ih na akciji za 2500kn a bila su oko 4000kn, odlicna, ko nova su i danas tako da ce bit super i za novu bebu😊

Jutro Drage mame ja sve čitam ali nikako da pišem htjela sam te pitati za ova kolica kada si ih kupila ancy2010 jer ja gledam nigdje nisu na nekom velikom popustu, hvala ti 😁

snowwhite1410
    04. Lipanj 2022. 08:54

natalie19 pregled imam 20.06.2022 sljedeći pa da mi možeš upisati 😊 skoro sam i zaboravila 😅

Damnarexx 🌺
    04. Lipanj 2022. 09:15

Pozdrav cure 🙋🏼‍♀️
    Prvo, ispričavam se na upadanju.
    Željela bih vas pozvati da zaigrate nagradnu igru u kojoj se poklanja fotografiranje po izboru: obiteljsko, trudničko ili baby 🍼 na FB stranici Recenzije&popusti by Mame i trudnice 😇✨ https://www.facebook.com/groups/1166323410411276/permalink/1681577145552564/

*samo grad Zagreb

Mar'ca🌺
    04. Lipanj 2022. 10:02

Nela2105

Meni je do 14 tjedna radila vaginalni, prošli put sa 16 tjedana mi je radila samo uzv preko trbuha ali samo za otkucaje srca. Sad hoće li raditi vaginalni UZV ili preko trbuha sljedeći put, ne znam, vidjet ćemo. Ali svakako me pregleda svaki put vaginalno. 
    Moj muž će ići sljedeći put samnom tad ću bit 20 tjedana. I ne idem privatno tako da ti i to ovisi o samom doktoru dozvoli li da muževi idu na preglede. 

👩 29
    👨 29
    U braku 8/21 👰🤵
    Prenatalne Novalac od 2/22 🌺
    Papa, UZV i pregled - 9/21 - sve uredno ✔️
    ZM - 28.1.
    ➕ 5.3. ❤️👶
    11.3. - prvi pregled ❤️
    ❤️ 21.3. 💞 čujemo srčeko. 🥰
    🤰👶🏻 4.11. ❤️ termin poroda 🥰
    ➡️ Sljedeći pregled: 20.7. 😊
    🔜❤️🌺👶🏻 Baby girl. 🥰

Nela2105
    04. Lipanj 2022. 10:05

Neda mi nikako napisati komentar da se nadovežem na ono što ste već pisale, ne znam zašto..

Ja sam bila uvjerena da ne daju samo kad se radi vaginalno i to mi je ajmo reć bilo okej..
    Pitat ću sad kad ću ić dal sljedeći put može i muž ić pa ćemo vidjeti.. 
    😊

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

ancy2010
    04. Lipanj 2022. 10:11

snowwhite1410

ancy2010

MalaMagla

Muž i ja se koljemo oko kolica u zadnjih dva tjedna. On bi polovna kolica 3u1, a ja bih svakako novo jaje, za kolica mi je svejedno. Naravno da bih ona nova, lijepa koja su uvijek skupa, ali realno nije mi toliko bitno. Po meni autosjedalica uvijek mora biti nova (ako si to možeš priuštiti). Nikad ne znaš jesu li udarena ili nešto ako kupuješ od osobe koju ne znaš. Druga je stvar kad uzmeš kolica od prijateljice, brata, sestre… To znaš da je ok. Mi nemamo tu sreću, tako da bih ja novo, a njemu je to bacanje novaca 🙄
    Da se naći fantastičnih kolica za "male" novce na Njuškalu i Marketplace na Fejsu. Kolica koja koštaju preko 10000kn se prodaju za 2-3 tisuće. Mislim da ćemo tako i napraviti.
    Iako, bili smo u Baby Landu ako se ne varam prošli vikend i naišli na Joie Signature kolica. Baš su nam se svidjela, jaje ima 1.7 ocjenu na ADAC testu (ili 1.8, super je oboje). Sklapanje je toliko lako da kad je ona to sklopila muž je samo raširio oči u nevjerici. I ja sam se začudila. To me osvojilo kod tih kolica. U gornjoj su nam granici koliko bi dali za kolica - s popustom nekih 6.500. Skoro smo ih uzeli, ali mislim da ćemo ipak polovna. Imamo još vremena za razmisliti

Mi smo uzeli chicco kolica best friend 3u1, uvatila ih na akciji za 2500kn a bila su oko 4000kn, odlicna, ko nova su i danas tako da ce bit super i za novu bebu😊

Jutro Drage mame ja sve čitam ali nikako da pišem htjela sam te pitati za ova kolica kada si ih kupila ancy2010 jer ja gledam nigdje nisu na nekom velikom popustu, hvala ti 😁

U bubamare al prije 3 godine za prvo dijete😊..bubamara je onda znala davat velike popuste na sve proizvode, sad ne znam ima li jos toga

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.